Cautare: 252 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Mesajul primit de Cristina Ciobănașu, după scena sărutului cu Alex în serialul ”Fructul Oprit”

acum 766 zile

În episodul 14 din serialul ”Fructul Oprit”, Ana (Cristina Ciobănașu), în sfârșit, se sărută cu bărbatul pe care îl iubește enorm, Alex (Petru Păun).

La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă povestea lui Emanuel Pârvu

acum 769 zile

Absolvent al Facultății de Actorie la UNATC, 2006, clasa Gelu Colceag, Emanuel Pârvu scrie şi regizează piese de teatru şi scurtmetraje. El este și profesor la UNATC.

Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

acum 769 zile

„Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

acum 772 zile

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

Concert fabulos la pian, susținut de Cristina Ciobănașu. Cântă divin!

acum 781 zile

Momentul din serial a fost apreciat de fanii Cristinei Ciobănașu, care i-au transmis sute de mesaje de felicitări pentru recitalul ei. Iată, mai jos, recitalul Cristinei Ciobănașu din serialul ”Fructul Oprit”.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri din culisele serialului “Fructul oprit”

acum 782 zile

În cei șase ani de când sunt împreună, Criss și Vlad se confruntă cu o situație inedită. “Fructul oprit” este primul serial în care ei nu formează un cuplu. Ioan (personajul interpretat de Vlad) o iubește pe Ana (Cristina Ciobănașu), însă ea nu îi împărtășește sentimentele, fiind îndrăgostită de altcineva.

”Răzbunarea” Cristinei Ciobănașu pentru farsa pe care Vlad i-a făcut-o de 1 aprilie

acum 783 zile

După ce Vlad i-a făcut o farsă , cu o zi înainte de 1 Aprilie, Cristina Ciobănașu nu a vrut să-l lase pe iubitul ei să scape așa ieftin. Drept urmare, i-a pus la cale o farsă... piperată și mentolată.  Credea că va scăpa basma curată după ce i-a oferit  un...

Mesajul Cristinei Ciobănașu, după pățania Anei, din ”Fructul Oprit”: ”Rămâi cu răni greu de vindecat”

acum 787 zile

Mesajul publicat de Cristina pe pagina sa de Instagram nu a rămas fără ecou. Au fost tinere care au mărturisit că au trecut și ele prin situații similare aceleia din serial.

La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vorbesc despre filmele și cărțile pentru cei mici, dar și despre câți copii vor avea ei

acum 788 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Cristina Ciobănașu l-a suprins pe iubitul ei, Vlad Gherman, cu o declarație.

N-ai cum să nu râzi! Dialog între Vlad Gherman și un... craniu

acum 789 zile

  Vlad Gherman este mereu pus pe șotii. Chiar și când prezintă, alături de Cristina Ciobănașu, emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de...

Criss și Vlad îți prezintă cel mai recent film din cinematografe: ”Tomb Raider - Începutul”

acum 796 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezinta una dintre cele mai recente filme, lansate în cinematografele din România la 16 martie 2018.

Un regal actoricesc. Iat-o pe Cristina Ciobănașu în pielea unei vrăjitoare

acum 798 zile

Totul face parte dintr-o scenetă, jucată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 15.30.

Duminică - 18 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad au pregătit o ediție specială de Ziua Internațională a Fericirii

acum 800 zile

În ediția de duminică (18 martie) a emisiunii Povești COOL, difuzată de la ora 12.30, la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a Fericirii în avans.  Ziua Internațională a Fericirii este serbată anual pe data de 20...

Sâmbătă - 17 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad te invită în culisele spectacolului "Cursă de șoareci"

acum 800 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor "Povești COOL", sâmbătă - 21 martie, de la ora 12.30, la Happy Channel. Printre materialele pe care le-au pregătit pentru prima zi din weekend se regăsește și celebra piesă de teatru "Cursă de...

Runda 1. "Guess My Age – Ghicește vârsta": Se naște Cristina Ciobănașu din serialul "O grămadă de caramele"

acum 801 zile

Răzvan și Petre, doi tineri prieteni, își doresc să câștige banii puși la bătaie de Dan Negru la Guess my age - Ghicește vârsta.

Cristina Ciobănaşu vorbește despre secretul ei

acum 803 zile

”Mie mi se pare că tu arăți cel mai bine. Te îmbraci frumos, te machiezi frumos...”, asta i-a spus Vlad Gherman iubitei sale, Cristina Ciobănașu.

Sunt atât de amuzante! Uite cum se joacă pisicile Cristinei Ciobănașu

acum 814 zile

Amuzată, Criss le-a fotografiat pe cele două poznașe și a postat imaginea pe pagina sa de instagram, spre amuzamentul internauților.

Iată ce mărțișoare a primit Cristina Ciobănașu

acum 815 zile

În prima zi al lunii martie, Criss a primit mărțișoare și flori de la cei dragi.

Cine a fost Dragobete și care e legenda lui? Aflați totul de la Criss, la ”PoveștiCOOL”

acum 818 zile

Că tot este februarie luna iubirii, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu a vorbit despre legenda lui Dragobete, fiul Babei Dochia.

Povești COOL, ediție specială de Dragobete

acum 821 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o ediție specială Povești COOL, în acest weekend. Cei doi le-au pregătit celor de acasă o mulțime de surprize. Sâmbătă (24 februarie), de la ora 12.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman...

1
2
3
4
5
»