Cautare: 252 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Jocul "Continuă fraza"... cu actrița Doinița Oancea

acum 202 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Doinița Oancea

acum 202 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu actrița Alina Florescu

acum 203 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Alina Florescu

acum 203 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu Alexia Țalavutis

acum 204 zile

Alexia Țalavutis participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Alexia Țalavutis

acum 204 zile

Alexia Țalavutis participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu actorul Silviu Biriș

acum 205 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș

acum 205 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actorul Silviu Biriș

acum 205 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Acces Direct. Cristina Ciobănaşu şi-a cerut partenerul în căsătorie! Ce a răspuns Vlad Gherman

acum 217 zile

Formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz şi sunt împreună de 7 ani. Celebrii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, îndrăgiţii actori din serialul "Sacrificiul" şi-au deschis sufletele în faţa reporterului nostru special, Dima Trofim. Iar, în timpul interviului, a...

Sacrificiul, episodul 11. Elena (Ana Ciontea) îi dezvăluie lui Iris (Cristina Ciobănașu) un mare secret: Am fost să aflăm cine sunt părinții noștri

acum 231 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 11, Elena (Ana Ciontea) îi dezvăluie lui Iris (Cristina Ciobănașu) un mare secret. ”Am fost să aflăm cine sunt părinții noștri”, i-a transmis Elena.

Ce a răspuns Cristina Ciobănașu la întrebarea ”Am sau n-am găsit bani pe stradă și i-am păstrat?”

acum 254 zile

Cristina Ciobănașu a răspuns provocării ”Am sau n-am” a emisiunii ”CulTOUR”. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Cristina Ciobănașu a povestit ce s-a întâmplat cu PRIMUL inel pe care i l-a dăruit Vlad Gherman

acum 257 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 257 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Marian Duță intră în culisele serialului Sacrificiu! Vlad Gherman: De șapte ani sunt îndrăgostit de Cristina Ciobanăşu

acum 258 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la filmarile serialului "Sacrificiul", a aflat de la actorii Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman cum se joaca un rol de indragostit.

Cultour. Interviu de senzație cu Cristina Ciobănașu: Era să fiu dată afară dintr-un bar

acum 259 zile

Cristina Ciobănașu, celebra actriță, răspunde întrebărilor puse de reporterul de la Cultour.

Cultour. Interviu de senzație cu Cristina Ciobănașu: Mi-ar plăcea să trăiesc în universul Harry Potter

acum 259 zile

Cristina Ciobănașu, celebra actriță, răspunde întrebărilor puse de reporterul de la Cultour.

Cultour. Interviu de senzație cu Cristina Ciobănașu: Sunt fericită atunci când fac meseria care îmi place

acum 259 zile

Cristina Ciobănașu, celebra actriță, răspunde întrebărilor puse de reporterul de la Cultour.

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 268 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

Acesta este gestul din copilărie al Cristinei Ciobănașu pe care îl face și acum, înainte de a se lăsa fotografiată

acum 355 zile

Pe Cristina Ciobănașu o puteți urmări la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, pe care o prezintă alături de Vlad Gherman.

1
2
3
4
5
»