Cautare: 1867 rezultate dupa tagul "delia"

Andreea Mihalcea, un stand up comedy neînţeles de nimeni! Dacă nu i-a mers prin vorbe a încercat prin trup! Mihai Bendeac: "Mi-a căzut creierul în gură!"

acum 158 zile

Dacă nu i-a mers prin vorbe a încercat prin trup! Momentul de stand up comedy făcut de Andreea Mihalcea a culminat cu un show de striptease care l-a oripilat pe Mihai Bendeac!

Florian Geanovu, omul de plastilină, a făcut senzaţie pe scena de la iUmor!

acum 158 zile

Florian Geanovu, omul de plastilină, a făcut senzaţie pe scena de la iUmor!

iUmor. Varză i-a pus gând rău lui Mihai Bendeac! "În sezonul opt o să fiu în locul tău! Mulţumesc pentru scaun"

acum 158 zile

Varză a fost invitatul special al ediţiei a VII-a a sezonului cu acelaşi număr de la iUmor!

Star Matinal. Topul vacanțelor Deliei! Interviu spectaculos la Radio ZU

acum 159 zile

interviu cu Delia! Artista vorbeşte despre vacanţa pe care a avut-o în munţi! Cum călătoreşte artista, nu o mai face nimeni!

Sethward The Morsa, moment dramatic la iUmor. Delia: Îmi vine să plâng! Prin ceea ce face transmite chinurile animalelor de la circ

acum 165 zile

Sethward The Morsa transformă comedia într-un moment dramatic, pe scena iUmor. ”Îmi vine să plâng! Prin ceea ce face transmite chinurile animalelor de la circ”, a comentat Delia.

Flick are concurență. Costi Pucă, freestyle pe ritm de rap cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor. Delia și Bendeac, în delir!

acum 165 zile

Costi Pucă face freestyle pe ritmuri rap cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor. Delia și Mihai Bendeac sunt în delir, mai puțin Cheloo care cere mai mult de la concurent.

Andrei Duban, moment spectaculos de stand-up comedy pe scena de la iUmor!

acum 173 zile

Andrei Duban este invitatul special al ediției din această seară „iUmor”. Actorul român a oferit un moment spectaculos de stand-up comedy celor trei jurați, în cadrul ediției cinci a sezonului șapte „iUmor”.

Silviu Gherman, mai tare ca Irina Margareta Nistor! A "tradus" un film cu samurai pe scena de la iUmor!

acum 186 zile

Silviu Gherman este concurentul față de care atât Delia, cât și Mihai Bendeac își declarau toată admirația la audițiile sezonului 6. ”Eu știu exact cine ești, ce faci, te-am urmărit de-a lungul timpului. De această dată, concurentul revine pe scena iUmor cu un număr pe care...

Star Matinal. Delia a mai bifat o escapadă de lux

acum 193 zile

Delia nu se lasă şi bifează vacanţă după vacanţă! De această dată, vedeta a ales o destinaţie deosebită.

Te cunosc de undeva! Grigore Gherman se transformă în Delia - "Acadele"

acum 200 zile

În ediţia a doua a sezonului XIV de la Te cunosc de undeva!, Grigore Gherman se transformă în Delia cu piesa "Acadele"

Sosia lui Mr. Bean a rămas în chiloţi pe scena de la iUmor!

acum 201 zile

Cel mai așteptat show de umor a revenit cu surprize de proporţii nu doar pentru telespectatori, ci şi pentru cei trei juraţi. Mihai Bendeac va rămâne pur şi simplu fără cuvinte atunci când pe scena iUmor îşi va face apariţia…Mr Bean. Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini îi va...

Delia, din vacanţă în vacanţă! Anul acesta a bifat mai bine de patru destinaţii

acum 217 zile

Delia îşi propune să viziteze toate colţurile lumii, iar banii nu sunt o problemă când este vorba despre vacanţele exclusiviste. Anul acesta a bifat mai bine de patru destinaţii şi a dedicat chiar şi un cont de instagram acestei pasiuni.

Andreea Popescu, vacanță de fițe în Grecia

acum 222 zile

Andreea Popescu şi-a luat soţul şi băieţelul şi au dat fuga împreună în însorita Grecie. Relaxarea şi liniştea au fost elementele definitorii ale acestei vacanţe, însă nu a lipsit nici distracţia. Au petrecut mai mult timp pe yacht, iar micuţul Ioachim a fost tare încântat de...

Delia nu se uită la bani atunci când vine vorba despre vestimentația sa

acum 228 zile

Precum orice vedetă care se respectă, Delia investește sume importante în vestimentația sa.

Star Matinal e pe val! Vedetele, amintiri de acum 25 de ani. Delia: Ca și temperament eram băiețoasă

acum 234 zile

Vedetele noastre dau în mintea copiilor! Îşi amintesc cele mai mari nebunii pe care le-au făcut în copilărie! Şi dacă unele dintre celebrităţile au făcut boacăne obişnuite, ştiţi voi, alţii au fost foarte cuminţi. ba chiar au cântat în corul bisericii.

Star News. Delia și soțul ei, noapte în vârf de munte. Au plecat în drumeție și au rămas în sălbăticie

acum 245 zile

Delia a renunţat pentru câteva zile la condiţiile de lux de care se bucură în fiecare zi şi a făcut o drumeţie pe munte, alături de soțul ei și gaşca de prieteni. Imagini de senzaţie cu peripeţiile lor!

Delia a făcut senzație la festivalul de muzică de la Cluj

acum 254 zile

Weekend ul trecut, Delia însoţită de Răzvan, sora acesteia, Oana, şi cumnatul ei au petrecut intens la un un festival de muzică românesc. Îmbrăcaţi lejer, Delia şi gaşca au plecat să se distereze cu orice preţ. Delia a adoptat o ţinută sport, mai exact un costum alcătuit dintr-un...

Star Matinal. Andreea Bănică și Delia, dans sus pe mese în club

acum 261 zile

Andreea Bănică şi Delia ştiu cum să se distreze, au dansat sus pe mese într-un club. Fetele au cântat, au dansat şi au făcut-o lată, iar toate acestea de faţă cu bărbaţii lor, care au şi filmat totul!

Star Matinal. Cât costă mașinile divelor din România

acum 263 zile

Vedetele de la noi ştiu cum să-şi facă apariţia. Divele conduc maşini care de care mai scumpe şi se mândresc cu ele. Adevărul este că şi ai cu ce, când maşina ta ajunge să coste aproape jumătate de milion de euro. Dar haideţi mai bine să vedem despre ce este vorba.

Star News. Provocarea Bottle Cap Challeng. Delia a reușit să desfacă cu piciorul capacul unei sticle

acum 268 zile

Cunoscută pentru ambiția și perseverența de care dă dovadă de fiecare dată, Delia a fost surprinsă într-o ipostază.inedită! Frumoasa cântăreață își arată dexteritatea în a desface o sticlă cu.piciorul! Provocarea lansată la nivel internațional este cunoscută sub numele de...

1
2
3
4
5
»