Cautare: 1886 rezultate dupa tagul "delia"

Delia, scoasă din minți de Andrei Cârlova, concurentul care a cerut pauză: ”A fost ca un moment romantic pe care îl strici scobindu-te în nas. Și apoi vrei să o iei de la capăt...”

acum 468 zile

Delia este enervată maxim de Andrei Cârlova, concurentul din primul episod al noului sezon iUmor care a cerut din start zece minute pauză. ”A fost ca un moment romantic pe care îl strici scobindu-te în nas. Și apoi vrei să o iei de la capăt...”, a spus artista.

Atac extrem pe scena iUmor. Șerban Copoț a fost înghițit de un șarpe uriaș în câteva secunde! Nimeni nu a vrut să-l ajute!

acum 468 zile

În primul episod din sezonul șase iUmor, Sethward The Snake costumat într-un șarpe uriaș înfometat. Șerban Copoț, luat prin surprindere, este înghițit, spre deliciul publicului și al juraților.

Cheloo, către Bendeac: ”Cocalarule!” 2 la SOL, improvizație muzicală plină de umor - de la muzică ușoară la hip-hop și muzică patriotică

acum 468 zile

2la SOL a urcat pe scena iUmor cu un număr de improvizație muzicală umoristică. Iulian Sfircea și Andrei Bratu au cântat muzică ușoară, hip-hop și muzică patriotică, spre deliciul juraților iUmor - Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Mihai Bendeac va fi tată!: ”Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”

acum 468 zile

Mihai Bendeac a dezvăluit în culisele iUmor că va deveni tată: ”Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”, a dezvăluit juratul spre uimirea colegilor de emisiune.

Sosia Vioricăi Dancilă negociază intrarea în politică a jurațiilor iUmor. Iată ce portofolii importante în Guvern au primit Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

acum 468 zile

Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, negociază intrarea în politică a jurațiilor iUmor, în primul episodul din noul sezon. Iată ce portofolii importante în Guvern au primit Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, dar și reacția lor după ce au primit propunerea.

Sosia Vioricăi Dancilă, anunț important pentru români: ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop, să diminuez țara noastră. Voi cere schimbarea steagului”

acum 468 zile

Sosia Vioricăi Dancilă, Irena Boclincă, a venit cu un comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop, să diminuez țara noastră. Voi cere schimbarea steagului”, a spus actrița ca a...

Alexandru Agușoaie, numit ”lepră de cea mai joasă speță” de Bendeac: ”- Ai 31 de ani și din ce trăiești? - Îmi trimite mama bani din străinătate!”

acum 468 zile

Alexandru Agușoaie este numit ”lepră de cea mai joasă speță” de Mihai Bendeac, În primul episod din sezonul șase iUmor. ”- Ai 31 de ani și din ce trăiești? - Îmi trimite mama bani din străinătate!”, a fost o parte din dialogul purtat de cei doi.

Se anunță un nou hit?! Alexandru Agușoaie cântă la iUmor melodia cu refrenul Hurluuu durlududu, ciucuuu hurlududu

acum 468 zile

În primul episod din noul sezon iUmor, Alexandru Agușoaie cântă melodia cu refrenul ”Hurluuu durlududu, ciucuuu hurlududu”.

Mihai Bendeac, criticat dur de Delia: ”Zici că te-ai desenat cu markerul pe față. Nu-ți mai vopsi barba. Arăți ridicol!”

acum 468 zile

Mihai Bendeac este criticat dur de Delia, în primul episod din noul sezon iUmor. ”Zici că te-ai desenat cu markerul pe față. Nu-ți mai vopsi barba. Arăți ridicol!”, i-a transmis artista.

Amintiri din comunism, cu Dan Badea: ”În fiecare duminică pieptănam ciucurii de la covor, iar acum noi spunem că cei mici sunt ciudați...”

acum 468 zile

În primul episod din noul sezon iUmor, Dan Badea a prezentat în fața juraților un număr extrem de amuzant inspirat din perioada comunistă. ”În fiecare duminică pieptănam ciucurii, iar acum noi spunem că cei mici sunt ciudați...”, a spus comediantul.

”Fă-ți curat în cameră, dacă vine cineva?”, spaima părinților din Epoca de Aur. Copilul Dan Bad: ”Aspiratorul făcea un zgomot de ziceai că a explodat blocul”

acum 468 zile

În primul episod din noul sezon iUmor, Dan Badea a vorbit despre obiceiurile din comunism. ”Fă-ți curat în cameră, dacă vine cineva?”, îmi tot spunea mama, a dezvăluit comediantul. ”Când dam drumul la aspirator, care arăta ca o butelie de scafandru, făcea un zgomot de ziceai că...

Incredibil, dar adevărat. Varianta de manea a cântecului copilăriei - ”Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”

acum 468 zile

Viața unui copil în comnunism, cu Dan Badea. Comedinatul a cântat la iUmor varianta de manea a cântecului copilăriei, ”Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”.

Comunismul, prin ochii lui Dan Badea: ”Unele televizoare cu tub erau atât de mari, încât, multă vreme, am crezut că în ele se țin Revelioanele!”

acum 468 zile

Dan Badea a vorbit despre comunism, în primul episod din sezonul șase iUmor. ”Unele televizoare cu tub erau atât de mari, încât, multă vreme, am crezut că în ele se țin Revelioanele!”, a spus comediantul.

Dan Badea, despre generația cu cheia la gât din Epoca de Aur a lui Nicolae Ceaușescu: ”Hoții ne întrebau unde stăm, nu unde e cheia”

acum 468 zile

În primul episod din sezonul șase iUmor, Dan Badea a vorbit despre generația cu cheia la gât din Epoca de Aur a lui Nicolae Ceaușescu, ”Hoții ne întrebau unde stăm, nu unde e cheia”, a spus comediantul.

A început noul sezon iUmor! Iată ce jurat a întâziat la marea reuniune, dar și cine face parte din marea familie iUmor

acum 468 zile

A început un nou sezon iUmor. Iată cum a decurs prima zi din noul sezon iUmor pentru Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cine a întâziat la marea reuniune, dar și cine face parte din noua echipă a iUmor

Familia Deliei, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil

acum 470 zile

Mama Deliei și-a intrat în rolul de bunică pentru cei doi nepoți. Primul băiat al familiei Matache urmează să vină pe lume într-o lună.

Delia, cadouri ciudate de ziua ei!

acum 479 zile

Delia, jurata iUmor, a avut parte de cadouri neașteptate de ziua ei.

Ce își mai dorește Delia la 38 de ani: "Când eram mică știam că voi fi cum sunt azi"

acum 482 zile

Interviu excepțional cu Delia, îndrăgita artistă. Jurata de la iUmor și X Factor vorbește deschis despre dorințele ei.

Super petrecere pentru Delia de ziua ei!

acum 483 zile

Petrecere de fiţe aseară într-un club cu renume din Capitală. Delia şi-a aniversat ziua de naştere, iar totul a ieşit incendiar. Tortul a fost exact pe placul ei, iar invitaţii numai unul şi unul.

La mulți ani, Delia! Ce îşi doreşte cel mai mult artista

acum 484 zile

Delia împlinește, astăzi, 37 de ani și deși alege tot timpul ținute extravagante și este adepta schimbărilor de look radicale, când vine vorba de cadouri, cântăreața nu este deloc pretențioasă! Ce îşi doreşte, cel mai mult, artista.

«
6
7
8
9
10
»