Cautare: 1867 rezultate dupa tagul "delia"

Fosta dansatoare a Deliei se lansează în afaceri

acum 367 zile

Andreea Popescu s-a apucat de afaceri! Fosta dansatoare a Deliei este mămică cu normă întreagă, dar asta nu înseamnă că nu se poate ocupa și de bussines.

Andreea Marin dă de pământ cu vedetele din România!

acum 367 zile

Vedeta de televiziune Andreea Marin, invitată la ediția eveniment "iUmor", a dat de pământ cu vedetele din România.

Sora Deliei a bifat şi prima şedinţă foto cu bebelușii ei

acum 367 zile

Oana este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru a doua oară. Sora Deliei se bucură din plin de minunile ei şi face tot felul de activităţi împreună cu copilaşii. De data aceasta, vedeta a ales să se ducă la o şedinţă foto, dar nu pentru ea.... ci pentru copii. Dacă...

Chef Florin Dumitrescu, despre melodia Deliei: Nu e hai rămâi cu mă-ta, este hai rămâi cu mâța

acum 367 zile

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Emilia Bendeac, roast-ul părintesc al lui Mihai Bendeac: Mihai, te iubesc ca pe copilul meu!

acum 367 zile

Emilia Bendeac, mama lui Mihai Bendeac, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor iUmor.

Gina Matache l-a luat la rost pe Mihai Bendeac: Ai ceva cu fata mea?

acum 367 zile

Gina Matache, mama Oanei și a Deliei Matache, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Delia, cadouri ciudate de ziua ei: Am primit un mop

acum 367 zile

Delia şi-a sărbătorit ziua de naştere pe platourile de filmare ale emisiunii iUmor. Şi-a scris toate dorinţele pe o listă şi, evident, a avut parte de surprize din partea prietenilor şi a familiei.

Barbara Isasi, roast-ul iubirii la iUmor: Prietene, te îndrăgostești extrem de repede

acum 367 zile

Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei Mandinga, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa lui Mihai Bendeac, care a declarat public că este îndrăgostit de ea.

Coco Marinescu, apariție de senzație la iUmor: Am venit cu un roast, dar nu este al meu

acum 368 zile

Coco Marinescu, actorul de stand-up comedy, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Andreea Marin, roast "surpriză" la iUmor: Surprize, Surprize

acum 368 zile

Vedeta de televiziune Andreea Marin, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "usturător" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Gabriel Cotabiță, roast-ul industriei muzicale: Poți avea succes și la bătrânețe... ca să aibă și Temişan încredere la el

acum 368 zile

Cunoscutul cântăreț Gabriel Cotabiță, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Chef Florin Dumitrescu, roast "tăios" la iUmor: Nu am umor, exact ca Delia!

acum 368 zile

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Mihai Bendeac, în chiloți la iUmor! Delia: Mihai e salvarea mea la interviuri

acum 368 zile

De ziua ei, Delia a avut parte de o surpriză de zile mari din partea colegilor de la iUmor. Mihai Benedeac, în chiloți, i-a oferit o felie de tort frumoasei jurate iUmor.

Delia își sărbătorește ziua de naștere pe platourile iUmor

acum 368 zile

Delia şi-a sărbătorit ziua de naştere pe platourile de filmare ale emisiunii iUmor. Şi-a scris toate dorinţele pe o listă şi, evident, a avut parte de surprize din partea prietenilor şi a familiei. De ziua ei, Delia a avut parte de o surpriză de zile mari din partea colegilor de la...

Roast-ul Deliei. Carmen Tănase: Am auzit că Delia merge la vernisaje... tot pateuri dau?

acum 368 zile

Îndrăgita actriță Carmen Tănase, din serialul "Fructul Oprit", invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa lui Deliei.

Carmen Tănase, roast "acid" la iUmor: Delia, ești în primele trei cele mai mari cântărețe pop.... de la tine din familie

acum 368 zile

Îndrăgita actriță Carmen Tănase, din serialul "Fructul Oprit", invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Delia, noua concurentă din Asia Express? Imi place ideea, dar nu știu dacă voi reuși

acum 369 zile

Delia îşi doreşte să participe în Asia Express.Artista a vorbit despre competiţia ce pune la mari încercări vedetele şi a spus că îşi doreşte nespus ca şi ea să fie concurenta sezonului următor.

Delia n-ar refuza o experienţă în Asia Express: "Mi-aş dori să merg cu Răzvan, dar nu cred că ne permite timpul!"

acum 370 zile

Delia spune că n-ar refuza o aventură în Asia Express, însă timpul şi evenimentele pe care le are programate mereu nu îi permit acest lucru!

La apariţia lui Pipino, Delia şi Bendeac au fugit din emisiune, nu şi Cheloo! Bendeac: Va fi un chin, nu vreau să particip!

acum 374 zile

Pipino nu se lasă ușor. Jurații de la iUmor au dat ochii peste cap când pe scenă a urcat, din nou, concurentul neînțeles. ”Este un simbol al artistului care nu se lasă”, a fost replica Deliei.

Delia, moment de nebunie pe scena iUmor: Acesta a fost un dans al resuscitării!

acum 374 zile

După mai multe minute de plictiseală, Delia s-a ridicat de pe scaunul de jurat și a început să se miște în pași de dans în fața lui Bendeac. În ajutor i-a venit și Șerban Copoț.

«
6
7
8
9
10
»