Cautare: 2966 rezultate dupa tagul "dragoste"

Brigitte nu-i vaneaza banii lui Nastase?

acum 3597 zile

Brigitte Sfat iubeste cu pasiune si nu ascunde asta de ochii lumii, ba chiar sustine ca nu vaneaza banii fostului mare tenismen Ilie Nastase, ci doar sufletul lui.

Puiu Musat la cratita

acum 3607 zile

Puiu Musat elimina inca un rand de blonde

Iubita lui Andrei Creanga

acum 3607 zile

Blonda Monica il intreaba pe Andrei Creanga daca are vro iubita.

Pepe are rival la inima Oanei Zavoranu

acum 3610 zile

Barbatii din viata Oanei Zavoranu se afla intr-o mare rivalitate. Este vorba despre Pepe si motanul Marty, care devine foarte gelos atunci cand Pepe doreste sa-si ia sotia in brate sau devine tandru. Motanul se manifesta vizibil deranjat de gesturile de tandrete ale lui Pepe.

Sedinta foto: Roxana si Adriana

acum 3614 zile

Sedinta foto inainte de filmarile primului episod din Burlacul. Protagonistele sunt, in ordinea aparitiei: Roxana Codreanu si Adriana Tataru. Video: Cristi Sandulescu

Sedinta foto: Nina si Alexandra

acum 3614 zile

Sedinta foto inainte de filmarile primului episod din Burlacul. Protagonistele sunt, in ordinea aparitiei: Nina Cheta si Alexandra Epure. Video: Cristi Sandulescu

Sedinta foto: Cristina si Cristiana

acum 3615 zile

Sedinta foto inainte de filmarile primului episod din Burlacul. Protagonistele sunt, in ordinea aparitiei: Cristina Mantu si Cristiana Szabo. Video: Cristi Sandulescu

Sedinta foto: Carla si Adriana

acum 3615 zile

Sedinta foto inainte de filmarile primului episod din Burlacul. Protagonistele sunt, in ordinea aparitiei: Carla Suteu si Adriana Tataru. Video: Cristi Sandulescu

Sedinta foto: Ioana, Alina si Anca

acum 3616 zile

Sedinta foto inainte de filmarile primului episod din Burlacul. Protagonistele sunt, in ordinea aparitiei: Ioana Elena Dumitru, Alina Mihaila si Anca Alesutan. Video: Cristi Sandulescu

Kamara - inselat de iubita cu Negoita?

acum 3618 zile

In direct prin telefon Ramona Naca fosta iubita a lui Kamara dezmite orice zvon de relatie cu Ionut Negoita.

Roxana Ionescu la Neatza

acum 3621 zile

Roxana Ionescu a venit la Neatza sa vorbeasca despre noua emisiune Star Avatar de la Antena 1

Richard: "Da, am facut dragoste cu Monica"

acum 3622 zile

In interviul acordat in exclusivitate pentru emisiunea Acces Direct, Richard a declarat, vizibil incurcat de intrebare, ca a facut dragoste cu Monica Columbeanu. El regreta situatia in care o pune pe sotia lui Irinel, dar atitudinea ei foarte aroganta l-a determinat sa faca aceste dezvaluiri.

"Amantul englez" iese la rampa

acum 3622 zile

Richard, avocatul londonez, s-a hotarat sa faca publica relatia cu Monica Columbeanu pentru ca s-a simtit jignit de modul cum a fost tratat de aceasta, dar mai ales de declaratiile ei atunci cand in presa a explodat povestea lor de dragoste.

Mama Mariei Dragomiroiu a murit la 54 de ani

acum 3622 zile

Putina lume stie ca Maria Dragomiroiu a avut o relatie speciala cu mama sa si nici astazi nu-si poate alina suferinta pricinuita de moartea acesteia. Elisabeta, mama artistei, s-a prapadit la varsta de 54 de ani, adica varsta pe care Maria o are acum.

Catalin Botezatu, despre dragoste

acum 3629 zile

"Bani si faima poate avea oricine", spune Catalin Botezatu, "insa numai oamenii norocosi au parte de ceea ce este mai frumos pe lume... dragostea".

In aceasta vara Antena 1 iti aduce "Burlacul"

acum 3631 zile

Show-ul "Burlacul" urmareste un format international de mare succes, ce ii are ca protagonisti principali pe Catalin Botezatu si pe cele 22 de fete tinere, venite din toate colturile tarii, dornice sa-i cucereasca inima acestuia.

Marculescu i-a luat iubita lui Ogica!

acum 3645 zile

Capatos a vorbit despre cel mai nou cuplu monden, compus din Costin Marculescu si Crina, fosta iubita a lui Stelian Ogica!

Cum a trait Adelina cu un conte!

acum 3657 zile

Adelina Pestritu, fosta Varciu, se pregateste de plecare. Destinatia? Acapulco!

Cotabita si femeile tinere

acum 3657 zile

Blondele au incercat sa-l stanjeneasca pe Gabriel Cotabita, intrebandu-l ce varsta are iubita sa.

Viorel Catarama se iubeste cu Adina Albert? Ce cred vedetele!

acum 3660 zile

Elena de la Etnic, Carmen Plesa, Kristine si Alexandra Badescu au vorbit, la Acces Direct, despre presupusa relatie dintre Viorel Catarama si Adina Albert.

«
146
147
148
149