Cautare: 703 rezultate dupa tagul "fotbal"

Smiley News. În India, jocul "Măgărușul" se practică cu o văcuță!

acum 142 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant cu o vacă care se joacă "Măgăruşul". Măgăruşul - Un joc foarte distractiv ce constă în pasarea mingii de la un jucător la altul, fără ca...

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Lacrimile lui Raoul Lambert și momentul istoric care va avea loc în fotbal

acum 145 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

Star Matinal. Bănel Nicoliţă, despre cariera lui sportivă: M-a influențat sărăcia

acum 150 zile

Este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti români şi ca să deţină acest titlu i-a luat ani buni din viaţă. Haideţi să vedem ce l-a determinat pe Bănel Nicoliţă să se apuce de fotbal, dar şi cum a cunoscut-o pe femeia care îi este alături necondiţionat.

Star Matinal. Surpriză de proporţii! Florin Răducioiu revine în fotbal

acum 152 zile

Întâlnire secretă în lumea sportului! Un greu din lumea fotbalului îşi pregăteşte revenirea! Florin Răducioiu vrea să se întoarcă în sportul care l-a făcut celebru.

Neatza cu Răzvan și Dani. Fotbalul, tot mai căutat și de fete

acum 159 zile

Fotbalul nu mai este doar pentru băieți. De la vârste fragede, fetele își doresc să practice acest sport iubit de lumea întreagă.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Persoane cu dizabilități, copii de mingi la un meci de fotbal. Reacția spectatorilor

acum 159 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", imagini de la un meci de fotbal.

Star News. Povestea de viață a lui Ioan Andone, unul dintre cei mai mari oameni din fotbal

acum 161 zile

Ioan Andone, povestea unei legende! A pornit de jos, a luptat, a crezut în visul lui şi a ajuns să scrie istorie ,în fotbalul românesc. Marele sportiv ne-a a acordat un interviu în exclusivitate, în care a vorbit despre greutăţile care l-au pus la încercare şi despre cât de dificil a...

Star Matinal. Teodor şi Hristu Chiacu, duc fotbalul la un alt nivel: Cel mai bun jucător are cinci ani

acum 162 zile

Viitorii mari fotbalişti se antrenează de zor pentru a deveni cei mai buni. Iar cei care îi antrenează sunt Teodor şi Hristu Chiacu, foşti fotbalişti de la Dinamo.

Helmuth Duckadam ne deschide uşa casei! Seara in familie cu "Eroul de la Sevilla"

acum 173 zile

A intrat în Cartea Recordurilor şi este cel mai cunoscut portar român, însă soarta nu a fost deloc blândă cu el! Acum, la 33 de ani de la cele 4 penalty-uri apărate în finala Cupei Campionilor Europeni şi 8 intervenţii chirurgicale suferite, Helmuth Duckadam ne deschide uşa casei!

Star News. Adevăratul motiv pentru care Nicolae Mitea s-a retras din Fotbal

acum 178 zile

Nicolae Mitea, fosta mare speranţă a fotbalului românesc, primul interviu după o lungă perioadă de absenţă. A dispărut din lumina reflectoarelor, dar domnişoarele nu l-au uitat pe fostul crai de Dorobanţi. Cu ce dive de la noi a avut aventuri amoroase, dar şi de ce s-a retras din...

Irina Giurgiu, prima femeie din România cu licența Pro, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani: Nu aș antrena în Liga1 la băieți

acum 183 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, alături de Irina Giurgiu, prima femeie din România cu licența Pro, ne dezvăluie unde vrea să antreneze. La 28 de ani, Irina Giurgiu are propriul club de fotbal și este antrenor la Națională Feminină de...

Neatza cu Răzvan și Dani. România va organiza turneul final Euro U19 din 2021!

acum 184 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Federația Română de Fotbal, a aflat Vlad Munteanu, manager operațional, ce înseamnă pentru România organizarea Campionatului European de Fotbal U19.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Arbitrul beat criță. Jocul nu a fost întrerupt

acum 189 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", imagini de la meciul de fotbal în care un Arbitru a venit beat criță.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un bebeluș, cel mai mic microbist

acum 191 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cel mai mic copil ce iubește fotbalul.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Când vine mama la meciul tău de fotbal

acum 191 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant. O mămică microbistă merge la meciul de fotbal al fiului ei. Femeia este extrem de agitată.

Star News. Imagini cu tânăra care i-a pus inima pe jar lui Denis Man, jucătorul de fotbal de la FCSB

acum 194 zile

Se bat pentru Denis Man cele mai tari echipe de fotbal din lume, dar şi cele mai tari femei! Chiar şi aşa una singură i-a pus inima pe jar! Imagini bombă cu tânăra de care jucătorul de 150 de milioane de euro al FCSB-ului este îndrăgostit, până peste cap.

Star Matinal. Cât de sărac era Cristiano Ronaldo. Nu avea bani nici să-şi cumpere ghete pentru fotbal

acum 197 zile

Cristiano Ronaldo a avut primul contact cu fotbalul la şapte ani, iar la 11 a plecat de acasă ca să joace sportul lui preferat.

Star Matinal. Răzvan și Mircea Lucescu, interviu de nota zece. Tatăl și fiul vorbesc despre momentele care au scris istorie în fotbal

acum 203 zile

Au scris istorie în fotbal, iar numele lor a ajuns cunoscut peste tot în lume. Mircea şi Răzvan Lucescu au oferit un interviu de senzaţie în care vorbesc despre cele mai impresionante amintiri de pe terenul de fotbal.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Belgienii au lansat prima emisiune de știri din istorie

acum 211 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu cele mai haioase știri din presă.

Star la mare fitza. Cum a ajuns Andrei Radu cel mai vânat portar al momentului

acum 244 zile

Andrei Radu are vârsta de 22 de ani și este cunoscut ca cel mai vânat portar al momentului. Care este povestea succesului lui!

1
2
3
4
5
»