Cautare: 692 rezultate dupa tagul "fotbal"

Daniel Pancu, legenda echipei Rapid, viața după ce nu a mai jucat fotbal

acum 345 zile

Daniel Pancu, celebrul jucător de la Rapid, a făcut multe sacrificii pentru fotbal, unele le face chiar și acum când nu mai joacă.

Poveștile nespuse ale sportului românesc. Globe-trotterul Dumitru Dan a făcut înconjurul lumii în opinci și în costum tradițional

acum 345 zile

Floriana Iacob, reporter Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la Muzeul Sportului din București, a aflat de la Valentina Maliia, muzeograf, poveștile nespuse ale sportului românesc. Dumitru Dan a fost un geograf, profesor de geografie și globe-trotter român născut într-o familie...

Cea mai bună fotbalistă a României își spune povestea de viață! Teodora Meluță: "A fost rodul muncii mele"

acum 347 zile

Teodora Meluță are în palmares patru campionate și este îndrăgostită de fotbal de la 8 ani!

Padbol, jocul care stârnește pasiuni

acum 347 zile

Floriana Iacob, reporter Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, dintr-o sala de sport, a aflat de la Elisabeta Gherghișan secretele sportului Padbol, mix între fotbal, tenis și squash.

Acasă la Ionuț Lupescu! Un interviu despre sacrificii și succes

acum 351 zile

A scris istorie în fotbalul românesc, iar numele său atârnă greu la masa campionilor din fotbal. Ionuţ Lupescu vorbeşte în exclusivitate despre cariera sa, dar își arată tot şi casa sa.

Lucian Sânmărtean poate da lecții de stil! Pe ce sparge fostul fotbalist milioanele de la arabi

acum 353 zile

Am aflat pe ce sparge Lucian Sânmărtean milioanele de la arabi! Şi nu, nu este vorba despre ceva legat de fotbalul care l-a consacrat, ci despre cu totul şi cu totul altceva!

Alex Mitriţă a ajuns unul dintre cei mai scumpi fotbaliști români

acum 355 zile

Viaţa pe care o duce noua senzaţie a fotbalului românesc! Alex Mitriţă a fost umilit de Contra, iar acum a ajuns unul dintre cei mai scumpi fotbaliști români! Cota lui a explodat şi valorează peste 7 milioane de euro!

Anamaria Prodan, despre milioanele și luptele din fotbal: "Nu mă voi împaca niciodată cu frații Becali!

acum 358 zile

Anamaria Prodan a spus fără nicio reţinere totul despre milioanele pe care le deţine în conturi. Ce mutare decisivă a făcut-o şi mai bogată şi de ce nu vrea să audă de fraţii Becali ne spune sexy impresara, chiar acum.

Cea mai importantă competiție de fotbal din România dedicată elevilor între 6 și 12 ani

acum 358 zile

Cea mai importantă competiție de fotbal din România dedicată elevilor între 6 și 12 ani, este în plină desfășurare. Echipe de fotbal formate din elevi, fete și băieți, se confruntă, din 1 martie, în etapa zonală a competiției, precedată de etapele pe școală, localitate și...

Gabi Tamaș, lovitură grea în spatele gratiilor

acum 364 zile

Aflat în continuare în spatele gratiilor, Gabi Tamaş a primit o lovitură grea! Dar şi o favoare de nepreţuit în aceste momente, din partea clubului de fotbal.

Adina Bourceanu, secretele celei mai frumoase povești de iubire din fotbal: A fost dificil, dar am fost o familie

acum 365 zile

Adina Bourceanu, soţia cunoscutului fotbalist Alexandru Bourceanu, a reușit să slăbească 50 de kilograme. Invitată în emisiunea Star Matinal, frumoasă blondă a dezvăluit care sunt secretele celei mai frumoase povești de iubire din fotbal.

Ionuț Lupescu, secretele succesului: Este important să ai o familie echilibrată care să te ajute în momentele dificile

acum 369 zile

Ionuț Lupescu a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre secretele succesului său. Sportivul a spus ce l-a motivat să aleagă această carieră: „Tata juca fotbal la Austria şi m-a dus cu el la antrenament, la grupa de copii. Am simţit că îmi place foarte mult...

Victor Piţurcă, cele mai mari regrete din cariera sa: Regret că nu am amintiri de pe vremea când jucam

acum 369 zile

Victor Piţurcă a vorbit în exclusivitate despre regretele pe care le are din cariera sa atât de jucător, cât şi de antrenor. Şi asta nu e tot. Viaţa merge înainte, iar fostul antrenor are planuri mari. Ce şi-a propus să facă Victor Piţurcă!

Interviu exclusiv şi cu Răzvan Raţ, după retragerea din fotbal: Acum am mai mult timp pentru familie

acum 369 zile

Interviu exclusiv şi cu Răzvan Raţ, după retragerea din fotbal. Fostul jucător a vorbit despre sacrificii, familie şi ne-a dezvăluit cum şi-a descoperit pasiunea lui pentru fotbal.

Bănel Nicoliţă, totul despre sacrificiile făcute pentru o carieră de succes: Eram pe terenul de fotbal de dimineața până seara

acum 369 zile

Bănel Nicoliţă ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a vorbit despre începuturile lui în fotbal. Fostul jucător a povestit cât s-a chinuit ca să ajungă unde este. A făcut foamea, dar nu s-a lăsat, ba chiar s-a ambiţionat şi mai mult. Cum a reuşit, dar şi cum se împarte...

Smiley News. Cele mai multe goluri dintr-un meci de fotbal feminin

acum 369 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cele mai multe goluri dintr-un meci de fotbal feminin.

Smiley News. Messi se joacă fotbal cu cățelul

acum 369 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum se joacă Messi cu cățeul său, Hulk.

Imagini de la petrecerea surpriză a lui Mirel Rădoi

acum 369 zile

Mirel Rădoi a avut parte de o surpriză de proporţii! Selecţionerul, care a împlinit 38 de ani, a fost sărbătorit de echipa sa în cantonament în Spania.

Echipa jurnaliştilor a jucat fotbal cu Lucian Sânmărtean de ziua lui! Dani Oţil: Am fost cel mai slab de la mine din echipă

acum 374 zile

Lucian Sânmărtean a sărbătorit împlinirea a 39 de ani tot cu mingea la picior: a jucat fotbal alături de prieteni şi de foşti coechipieri. Nu au lipsit nici copiii de la şcoala de fotbal pe care o conduce, iar "Magicianul" a impresionat la fel cum o făcea când era în activitate, spre...

Rică Răducanu, de luni întregi, pe mâna medicilor! Prin ce trece fostul mare portar al Naționalei de Fotbal

acum 375 zile

Rică Răducanu a ajuns pe mâna medicilor de trei luni. Fostul mare portar al Naționalei de Fotbal are probleme de sănătate. Aflați cum se simte acum fostul fotbalist.

«
6
7
8
9
10
»