Cautare: 1041 rezultate dupa tagul "fotbal"

15 milioane de euro pentru Dennis Man

acum 18 zile

Gigi Becali are o ofertă de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. E de la una dintre echipele de top din Italia.

S-a terminat olimpiada, a început sectoriada. Sportul s-a mutat din arena în parc

acum 19 zile

Cu mic, cu mare, toată lumea face sport în parc, la doi pași de Arena Națională. Și o jucătoare de fotbal a ieșit cu cei mici la joacă.

Echipele din Liga 1 nu-și permit să-și testeze jucătorii pentru coronavirus

acum 19 zile

50 de mii de euro costă un rând de teste pentru cluburile din liga întâi. La CFR au sosit rezultatele și toate sunt negative. Noi n-avem bani de teste că să intrăm în cantonament, șochează Prunea.

Negoiță s-a răzgândit, bagă iar bani la Dinamo

acum 20 zile

Fanii dinamoviști au vărsat încă 50 de mii de euro în conturile clubului, pentru plata salariilor din ianuarie. Banii n-au fost de ajuns, iar Negoiță a dat și el bani pentru că toți jucătorii să-și primească salariile. Șeful dinamovist nu s+a înțeles nici acum cu spaniolii pentru...

Noi imagini spectaculoase cu arenele din Ghencea și Sfântu Gheorghe

acum 20 zile

Golurile lui Lăcătuș și Ballint și paradele lui Duckadam de la Sevilla au rulat pe tabela arenei de o sută de milioane de euro din Ghencea.

Jucătorii din Liga 1 scapă de izolarea la domiciliu

acum 20 zile

Veste uriașă pentru fotbalul din România. Ministerul de interne recomandă că fotbaliștii să între direct în cantonament pe 15 mai. Jucătorii vor scapă, astfel, de izolarea la domiciliu, iar campionatul se va putea relua pe 13 iunie.

Pepe Bornescu ar fi luptat acum la super grea, dacă rămânea la box. S-a îngrășat în izolare!

acum 21 zile

Bornescu e șef peste antrenorii juniorilor de la Voluntari. Și băieții lui, Nicolas și Andreas, joacă fotbal la Voluntari, dar au fugit din poartă. Cel mare visează departe!

Închisă de două luni în casă, Begu a ieșit la tenis în față blocului

acum 21 zile

Begu își retrăiește copilăria în izolare. Prietenă lui Halep a jucat tenis la perete în față blocului, iar vecinii au fugit de la geamuri. Begu n-a uitat tenisul de tot și n-a spart niciun geam.

Unui patron din Turcia i-a venit o idee trăsnită! A scos la antrenament echipa care se ocupă de dezinfectarea vestiarelor!

acum 21 zile

Patronul fostei echipe a lui Hagi și Giani Kirita, Bursaspor, le-a dat o pauză celor care au venit să dezinfecteze baza de antrenament și i-a scos pe teren! Îmbrăcați în combinezoane cu nume și număr pe spate, tinerii s-au simțit fotbaliști și au dat goluri.

Hagi face încă un gest impresionant în plină pandemie

acum 21 zile

Hagi face încă un gest impresionant în plină pandemie. Împreună cu Ilie Năstase, Leu și Popescu, Hagi se implică și în lupta din Moldova cu coronavirusul.

Pițurcă n-a vrut să petreacă de ziua lui. El își serbează și ziua de naștere tot pe 7 mai

acum 21 zile

Pițurcă și-a petrecut ziua de naștere cu nepoțelul lui. Fostul selectioner. s-a săturat să fie izolat de fotbal. "Să vină oferta de la arabi" e dorința lui Pițurcă de ziua lui.

Contra n-a vrut să discute cu Craiova, pentru că merge la arabi să le ia banii!

acum 21 zile

Contra e aproape să fie rivalul lui Răzvan Lucescu în Arabia Saudită! Are pe masă o ofertă de la Al Ettifaq, echipa pregătită în trecut de Andone și Multescu. 1,5 milioane de euro e salariul pe care Contra l-a cerut seicilor, că să vină!

E scandal la liderul României, CFR! Tras pe linie moartă, secundul Minteuan a sărit la gâtul lui Dan Petrescu!

acum 21 zile

"Dan Petrescu a confiscat clubul. Dacă vrea să dea toată echipa afară, o da!" l-a acuzat secundul Minteauan pe Petrescu!

Șeful FRF încearcă să convingă pe miniștrii că fotbaliștii nu mai pot stă încă 14 zile în izolare

acum 21 zile

Burleanu spune că cel târziu la 13 iunie fotbalul trebuie să se reia în România. Șeful FRF încearcă să convingă pe miniștrii că fotbaliștii nu mai pot stă încă 14 zile în izolare.

De pe ultimul loc cu Voluntari - la titlu cu Craiova! Bergodi a trăit un șoc în pandemie, când a primit telefonul oltenilor!

acum 21 zile

Bergodi e primul antrenor din istoria ligii întâi prezentat pe skype! A acceptat oferta fără să stea pe gânduri și a semnat cu Craiova până în 2021.

Cine e mai bun, Hagi sau Maradona? Ronaldo sau Messi? Brazilianul Eric şi-a spus preferinţele

acum 22 zile

Cine e mai bun, Hagi sau Maradona? Ronaldo sau Messi? Brazilianul Eric şi-a spus preferinţele provocat de ultimafază.ro.

Ghencea sa se numeasca Emerich Ienei

acum 22 zile

Eroii de la Sevilla nu pot alege între Ienei şi Lăcătuş că nume pentru bijuteria de o sută de milioane de euro din Ghencea. Să se numească Steaua '86 și suntem toți mulțumiți, propune căpitanul de la Sevilla, Iovan.

Lăcătuș, Pițurcă, Duckadam și Balint pot avea statui la intrarea în Ghencea

acum 22 zile

E ideea lui Pițurcă. Virusul i-a oprit pe Regii Europei de acum 34 de ani să sărbătorească cel mai mare triumf din fotbalul românesc.

La jumătate de an după despărţirea de olteni, Piţurcă iese la atac

acum 22 zile

Şeful Craiovei, Rotaru, i-a lasat poarta deschisă lui Piţurcă pe Oblemenco.

Ce povești au eroii de la Sevilla! Steliștii s-au ținut de glume în zi de sărbătoare

acum 22 zile

Și Lăcătuș a făcut turul de onoare, în Ghencea, cu trofeul cupei Campionilor. Colegi de camera încă de la juniori, Bumbescu și Iovan au stat la povești în arena. N-au putut să bucure pe măsură la Sevilla.

«
6
7
8
9
10
»