Cautare: 707 rezultate dupa tagul "fotbal"

Meci de fotbal, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani! Se joacă până la epuizare

acum 286 zile

Echipa Neatza cu Răzvan și Dani iubește foarte mult sportul. S-au costumat adecvat și au început cel mai tare meci de fotbal, în direct. Principala regulă a fost spusă de Dani Oțil: Se joacă până la epuizare.

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-au împăcat după 15 ani!

acum 286 zile

"Cât o să trăiesc o să am un respect și o recunoștință față de ce a făcut pentru mine şi pentru fotbalul românesc." a declarat marele antrenor Mircea Rednic pentru "Star Matinal".

Star Magazin. Neymar, audiat timp de cinci ore după ce a fost acuzat de viol!

acum 292 zile

Neymar a fost audiat timp de 5 ore după ce a fost acuzat de viol! S-a prezentat în faţa autorităţilor în cârje şi a negat că ar fi făcut ceva ilegal. La ieşirea din sediul poliţiei, Neymar a vorbit cu presa. Acesta a spus că este foarte calm, că abia aşteaptă ca adevărul să...

Star News. După ce a scăpat de arest, Gabi Tamaş a fost scos din echipă

acum 293 zile

O nouă lovitură, pentru Scandalul bahic în care a fost implicat Gabi Tamaş continuă să îi creeze probleme fotbalistului! Şi vorbim despre o răsturnare de situaţie incredibilă. Se pare că în jurul prânzului, Tamaș a primit un telefon prin care a fost informat că lunea viitoare...

Meci de fotbal la Dragoste fără Secrete. Alex și Florin s-au crezut la Campionatul European de Fotbal

acum 294 zile

Alex, în vizită la Florin, a încins un meci de fotbal în casă Dragoste fără Secrete.

Interviu la dublu, tată-fiu, cu doi dintre titanii fotbalului românesc

acum 296 zile

Mircea şi Răzvan Lucescu şi-au adus aminte de momentele în care au scris istorie în sportul rege.

Neatza cu Răzvan și Dani. Voluntari pentru UEFA EURO 2020

acum 296 zile

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la sediul Federației Române de Fotbal, a aflat de la Diana Pirciu, managerul programului de voluntari EURO 2020, care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgem dacă vrei să devenim voluntari la Euro 2020.

Star Matinal. Ce l-a dezamăgit pe Marius Niculae

acum 297 zile

Marius Niculae a vorbit despre momentele grele peste care a trecut în carieră. Ce l-a dezamăgit şi ce ar vrea să facă pentru echipa sa de suflet aflăm din clipul de mai sus.

Star Matinal. Ionuţ Lupescu, despre începuturile carierei în fotbal: Am debutat în la 11 ani și jumătate

acum 297 zile

Ionuţ Lupescu ne-a oferit un interviu in care a vorbit despre debutul lui în fotbal, la frageda vârstă de 11 ani. Fostul fotbalist vorbeşte despre cât de mult l-a ajutat faptul că este fiul lui Nicolae Lupescu, dar şi despre ce învăţături a primit de la tatăl său şi le transmite...

Star Matinal. Florin Prunea, totul despre succesul din fotbal și familie

acum 298 zile

Cel mai bun portar din istoria echipei naţionale a vorbit despre începuturile carierei sale. Florin Prunea a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru fotbal, dar şi care este cel mai important sfat pe care îl dă nepotului său.

Star Matinal. Cornel Dinu, poveşti fascinanate din culisele fotbalul românesc

acum 298 zile

Cornel Dinu ne-a dezvăluit cele mai fascinanate poveşti din culisele fotbalul românesc. Fostul patron de la Dinamo şi-a amintit cu drag cum a ajuns să joace la echipa naţională, dar şi pe cine a avut ca mentor.

Star Matinal. Mircea şi Răzvan Lucescu, interviu la dublu: Stadionul s-a ridicat în picioare și a fost o ovație lungă și senzațională

acum 298 zile

Interviu la dublu, tată-fiu, cu doi dintre titanii fotbalului românesc. Mircea şi Răzvan Lucescu şi-au adus aminte de momentele în care au scris istorie în sportul rege. Totul despre marile înfrângeri, dar şi despre succes.

Neatza cu Răzvan și Dani. Fostele glorii de la Rapid și Dinamo, meci caritabil. Mircea Lucescu: Eu voi fi pe banca lui Dinamo, iar Răzvan pe cea a Rapidului

acum 299 zile

Marele antrenor român Mircea Lucescu va fi prezent la un meci caritabil. Partida demonstrativă de fotbal Dinamo - Rapid are loc în această seara, pe stadionul Dinamo, de la ora 18:30.

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum au sărbătorit jucătorii de la Manchester City câștigarea campionatului

acum 299 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum au sărbătorit jucătorii de la Manchester City câștigarea campionatului.

Star Matinal. Alex Chipciu, tată pentru a patra oară

acum 299 zile

Veste mare în lume fotbalului românesc! Un celebru fotbalist se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară. Alexandru Chipciu va avea încă un copil.

Aroganţele unuia dintre cei mai bogaţi bărbaţi din fotbal! Sergio Ramos se căsătorește cu aleasa inimii lui

acum 301 zile

Sergio Ramos se căsătoreşte cu femeia vieţii lui şi plăteşte un milion de euro, pentru ca formaţia preferată a iubitei sale să le cânte: îi aduce la nuntă pe AC/DC! Mai mult, invitaţii au primit un set de instrucţiuni pe care trebuie să le respecte cu sfinţenie dacă vor să le...

Dragoste fără secrete. Ali, nostalgic din cauza unei iubiri din trecut

acum 301 zile

Ali a făcut o mărturisire care nu a prea fost pe placul iubitei sale, Edith. Concurentul de la Dragoste fără secrete a început să fie nostalgic din cauza unei povești mai vechi de dragoste.

Ce face Ciprian Marica atunci când nu se ocupă de fotbal

acum 301 zile

În fotbal vrea să fie ajutat, în rest e un răsfăţat! Imagini exclusive cu Ciprian Marica şi familia! Nu trece printr-o perioadă tocmai bună în ceea ce priveşte fotbalul, dar a găsit o metodă de a uita de situaţia tensionată, iar paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele lui.

Nuntă în lumea bună a Capitalei! Nume cu greutate din fotbal, surprinse în ipostaze inedite

acum 303 zile

A fost nuntă mare în lumea bună a Capitalei! Au fost prezente la eveniment nume cu greutate din fotbal! Au fost surprinși cei mai importanţi oameni din sport în ipostaze inedite.

Skillzy, mascota oficială EURO 2020, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 310 zile

Floriana Iacob, reporter Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de la Federația Română de Fotbal, alături de Miodrag Belodedici, ne prezintă mascotă oficială EURO 2020, denumită Skillzy.

1
2
3
4
5
»