Cautare: 633 rezultate dupa tagul "iarna"

VIDEO! Hidrateaza-ti tenul bine iarna!

acum 3332 zile

Iarna este dusmanul pielii. Daca vara soarele este cel care face o multime de probleme, in sezonul rece frigul si umezeala sunt cele care afecteaza epiderma. Hidratarea ramane regula de baza. In sezonul rece pielea este cea mai expusa la frig, vant, precipitatii. E nevoie de o...

Flo&Jo a lansat o colectie atemporala

acum 3345 zile

Flo&Jo a lansat noua colectie de toamna-iarna 2010-2011 din care fac parte o diversitate de piese vestimentare atemporale, in stil etno, cu elemente de noutate si inedit. Pentru noul sezon, designerul italian propune intoarcerea la radacini, tematica din spatele colectiei fiind...

Daniela Crudu derutata de vestile de iarna

acum 3353 zile

Daniela Crudu derutata de vestile de iarna

Daniela Crudu se teme de taxe

acum 3358 zile

Daniela Crudu, inspaimantata de iarna si taxe.

St. Moritz, locul unde s-au inventat sporturile de iarna

acum 3373 zile

Este una dintre cele mai faimoase statiuni din Europa. A fost destinatia de vacanta preferata a marelui diplomat roman Nicolae Titulescu. Eleganta si cosmopolita, St. Moritz atrage anual interesul a milioane de turisti Relief Statiunea St. Moritz este situata pe valea...

Echipa de sanie dublu de la Neatza

acum 3558 zile

Razvan, Dani, Vladut si Daniela Crudu au demonstrat la Neatza ca sunt pregatiti sa reprezinte oricand cu succes Romania la Olimpiada de Iarna.

Gerul ne costa 10.8 milioane de euro pe zi

acum 3585 zile

Razvan si Dani vorbesc despre efectele gerului, dar si despre obisnuita restrictionare a gazelor in perioadele de ger puternic ale iernii.

Snowmobilul nu merge de multe ori la apa

acum 3586 zile

Dani si prietenii lui au reusit, in weekend, performanta de a bloca un snowboard intr-un rau.

Cum sa trecem peste frig

acum 3586 zile

Prezentatorii Neatza explica modurile in care se poate trece peste frigul napraznic ce a lovit tara, iar colegii din platou ii ajuta, si ei, cu informatii pretioase.

Frigul face victime: 6 oameni morti

acum 3587 zile

Ger si parca mai ales viscol si sase oameni, morti de frig. Este tabloul romaniei de azi-noapte. Cel mai frig a fost la Radauti: - 20 de grade, temperatura de la statia meteo. Asta inseamna ca in oras a fost ceva mai frig. Acum. nu scapam. Avem in fata inca o noapte, mai rece.

Vremea cu Daniela Crudu 22.01.2010

acum 3589 zile

Incepe week-end-ul si Daniela Crudu ne spune cum stam cu vremea. La nopate vom avea -16 grade, iar in timpul zilei -7 grade. Sambata vom avea -8 grade iar duminica -9.

Poezie pentru ministrul transporturilor

acum 3625 zile

Daniela i-a pregatit o poezile ministrului transporturilor, Radu Berceanu.

«
31
32