CulTour 2021: Marian Râlea, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Publicat pe 13.09.2021 la 18:14 Actualizat pe 08.10.2021 la 19:02

Emisiunea CulTour a revenit la Happy Channel cu noi invitați deosebiți și cu subiecte foarte interesante pentru urmăritorii noștri.

Vlad Gherman și Marian Râlea

CulTour 2021

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman aduc în faţa telespectatorilor vedete, persoane publice sau oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă impresionante, evenimentele momentului, dar şi o nouă serie ”behind the scenes” cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

Criss și Vlad prezintă cele mai noi subiecte abordate în cadrul emisiunii, iar astăzi invitată este actorul din serialul Adela, Marian Râlea, adică Nea Mitu.

"Pentru că se apropie începerea școlii și noi ne-am gândit să depănăm amintiri și să vorbim cu invitații CulTour, despre cea mai frumoasă perioadă a vieților noastre", spune Cristina Ciobănașu.

"Nu știu cum sunt alții, dar eu, când vine vorba de povești, primul om la care mă gândesc este marele om Marian Râlea, prin urmare l-am luat la întrebări într-o pauză de filmare", spune Vlad Gherman.

CulTour vine cu o mulțime de povești școlărești, iar astăzi ne vorbește actrița Nuami Dinecu despre călătoria sa în universul învățăturii.

Emisiunea CulTour a revenit la Happy Channel!

Astfel, în fiecare zi de luni până joi, de la 17:30, Criss și Vlad vor discuta alături de invitații lor despre începerea școlii, vor depăna amintiri din vacanță sau studenție, vor afla planurile lor de viitor, dar și sfaturi de parenting sau de social media.

”Suntem foarte entuziasmați pentru că am pregătit o mulțime de surprize, invitați noi, avem și o rubrică fresh plină de recomandări făcute din suflet pentru cei care sunt deja de câțiva ani alături de noi în fiecare sezon CulTour”, a spus Criss.

Ziua de marți va aduce în fiecare săptămână, în cadrul campaniei ”Ce te face fericită”, un reportaj în centrul căruia telespectatorii vor găsi o persoană publică sau obișnuită care le va povesti celor doi îndrăgiți prezentatori în ce își măsoară fericirea și în ce condiții poate bucuria altora să devină a lor. Miercurea va aduce în fiecare săptămână și o întâlnire cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

În articolul

CulTour 2021: Marian Râlea, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x