Marian Râlea la CulTOUR – Povestea magicianului din izolare

Publicat pe 05.08.2020 la 09:32 Actualizat pe 05.08.2020 la 09:48

Marele actor Marian Râlea și-a petrecut perioada de auto-izolare de două luni, iar viața a devenit altfel. Perioada de izolare l-a făcut pe actor să își înțeleagă altfel casa, ca pe un palat înconjurat de balauri, de noul coronavirus.

Marele actor Marian Râlea și-a petrecut perioada de auto-izolare de două luni în casă, iar viața a devenit altfel. Perioada de izolare l-a făcut pe actor să își înțeleagă altfel casa, ca pe un palat înconjurat de balauri, de noul coronavirus.

Niciodată nu am avut o vacanță de două luni și să stau și în casă.

Înainte de pandemie, Marian povestește că nu avea suficient timp să citească sau să își facă ordine în gânduri și priorități. Actorul a profitat de această perioadă să înregistreze povești magice pentru canalul său de YouTube. De asemenea, el a ținut legătura cu studenții săi de la Sibiu și a învățat cum să folosească tehnologia pentru a ține cursuri online.

Marian Râlea a spus că abia așteaptă revenire la normal, pentru a se întoarce la teatru și pe platourile de filmare. Lui îi e dor de aplauzele telespectarilor și știe că e vorba de o depărtare fizică pe care trebuie să o respectăm, dar se bucură de apropierea ce o stabilește prin intermediul tehnologiei cu prietenii și rudele sale.

Am trei lucruri pe care le țin pe noptieră: o carte de rugăciuni, un telefon fix și un telefon mobil și poze cu ai mei dragi.

Ca recomandare de lectură, actorul spune că pentru această perioadă se potrivește “Un veac de singurătate”, carte care ne-ar face să simțim că perioada de izolare e un fleac. “Magicianul” mărturisește că cel mai dor îi este să pornească dimineața devreme de acasă, să meargă la filmări. De asemenea, lui îi e dor de scenă și de spetacolele în care joacă.

Actorului nu îi este teamă de acest virus, dar se simte revoltat din cauza situației și are un mare respect pentru medicii care luptă cu COVID-19.

Este groaznic că te lupți cu un inamic pe care nu-l vezi, spune Marian despre noul virus.

Lumea nu va mai fi la fel după această perioadă. Toți vom dori să mergem în parcuri și vom înțelege altfel natura. O să vedem în sfârșit natura altfel și o vom aprecia mai mult după ce am fost obligați să stăm închiși. Această experiență dură trebuie să ne facă să fim mult mai buni.

Trebuie să avem grijă de fericire și pentru a o avea, trebuie să respectăm regulile care ni se impun în această perioadă.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Octavian Strunilă la CulTOUR – Despre perioada de auto-izolarea Anca Sigartău la CulTOUR: Despre perioada de pandemie

În articolul

Marian Râlea la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp