Cautare: 205 rezultate dupa tagul "partener"

Imagini senzațioanale de la prima etapă de anduranță, de la Adâncata! Dani Oțil: Degeaba ești tu bun, dacă nu ai un partener pe măsură!

acum 16 zile

Dani Oțil a participat la prima etapă de anduranță, la Adâncata, cu o super mașină, dar și de un partener extrem de bine pregătit.

Carmen Grebenișan, totul despre noul iubit

acum 52 zile

Carmen Grebenisan, totul despre noul iubit! Cine este noul partener al blondei de la "Asia Express", cum s-au cunoscut, dar şi de cât timp sunt împreună!

Cum ne tundem partenerul acasă. Sfaturi de la Adrian Perjovschi, stilistul vedetelor

acum 79 zile

Saloanele de înfrumusețare sunt închise, dar există soluții pentru cei care au grijă de părul lor. Adrian Perjovschi, stilistul vedetelor, ne învață cum să ne tundem partenerul, acasă.

Răzvan Simion și Ramona joacă celebrul joc Război și bagă-l cu capul în făină! Iată cine a câștigat

acum 95 zile

Răzvan Simion și Ramona iau parte la cea mai tare provocare, dar și cea mai scumpă. Cei doi prezentatori joacă celebrul joc "Război", iar apoi intră cu capul în făină, unul dintre produsele cele mai căutate în această perioadă.

Te-ai plictisit în izolare alături de partenerul tău? E momentul să-ți faci dreptate! Jucați celebrul joc "Război" și bagă-l cu capul în făină

acum 96 zile

Răzvan Simion și Dani Oțil iau parte la cea mai tare provocare, dar și cea mai scumpă. Cei doi prezentatori joacă celebrul joc "Război", iar apoi intră cu capul în făină, unul dintre produsele cele mai căutate în această perioadă.

Star Matinal. Ce planuri are Andreea Marin împreună cu partenerul: Îmi petrec sărbătorile și cu iubitul meu

acum 208 zile

Andreea Marin ne-a spus ce îşi doreşte pentru următorul an, dar şi unde va petrece sărbătorile. În exclusivitate pentru Antena Stars vedeta a spus ce va face alături de pertenerul de viaţă.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscop zilei, 11 decembrie 2019. Gemenii sunt foarte sociabili și pun mult mai mult accent pe dialogul din relații

acum 214 zile

Gemenii sunt foarte sociabili și pun mult mai mult accent pe dialogul din relații. Sunt avizi să cunoască oameni noi, au multe discuții cu partenerul, sunt mai diplomați și îi pot ajuta pe ceilalți cu vorbe bune.

Star News: De ce nu mai vrea să iubească Paula Chirilă, pe moment: Nu duc lipsă de curtezani, dar sunt mult mai selectivă

acum 248 zile

Paula Chirilă a fost dezamăgită de multe ori, dar cu timpul a început să se aprecieze şi să ştie ce îşi doreşte. Priviți ce aşteptări are actriţa de la următorul partener.

Ana Morodan vorbeşte pentru prima oară despre iubitul ei! "Este un om al cifrelor. Nu are treabă cu lumea noastră"

acum 250 zile

Ana Morodan are o relaţie de şapte ani şi jumătate cu iubitul ei pe care nu vrea să-l facă public! Contesa a vorbit pentru prima data la Xtra Night Show despre cel cu care îşi împarte viaţa!

Star Matinal. Cum să-ți alegi partenerul potrivit în dragoste

acum 303 zile

Specialistul invitat în platoul Star Matinal a explicat cum trebuie să ne alegem partenerul potrivit în dragoste.

Insula Iubirii. Gia și Bogdan, față-n față la ceremonia focului: Fetele au vrut să se distreze și tu ai vrut să le faci pe plac!

acum 313 zile

Gia și Bogdan sunt față-n față la ceremonia focului, iar concurenta vrea să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Star Matinal. Semnele clare care îți arată că partenerul este infidel

acum 363 zile

Specialistul invitat la Star Matinal a prezentat semnele clare care îți arată că partenerul este infidel. Iată care sunt acestea.

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete”. Concurenta are un nou partener, pe Cristian

acum 387 zile

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete” alături de un partener cu care este de părere că va câștiga marele premiu! După ce a fost dezamăgită de Alexandru și a părăsit competiția, roșcata a revenit alături de toți ceilalți concurenți mai hotărâtă ca niciodată să...

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei, 7 iunie 2019. Racii au tendința să-și neglijeze viața sentimentală

acum 401 zile

Berbec. Ar fi bine să-ți stăpânești nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață. Riști să strici atmosfera din familie.

Cristi Borcea face bani şi în puşcărie! Foștii parteneri, executați de afacerist

acum 425 zile

Cristi Borcea face bani şi în puşcărie! De fapt, putem spune că milionarul îşi umple conturile cu bani! Cum este posibil aşa ceva

Ipoteze șoc la Insula Iubirii! Denisa crede că imaginile cu iubitul ei sunt realizate la montaj: Nu se vede mai nimic!

acum 425 zile

Denisa crede că imaginile cu iubitul ei sunt realizate la montaj. Concurenta susține că partenerul ei nu i-ar face așa ceva, chiar dacă inaginile grăiesc de la sine.

Ceartă pe locul din microbuz, între Aurel și Costas: Nu ești băiat cu mine, ești fraier!

acum 425 zile

Aurel și Costas se ceartă pe locul de la geam din microbuz. Partenerul Dianei susține că singurul loc în care poate să stea, altfel vine cu un transport.

Horoscopul Dragostei, 9 mai 2019. Fecioarele riscă să-și dezamăgească partenerul

acum 430 zile

Berbec. Dimineața s-ar putea să ai o mică problemă sentimentală. Cu calm și cu o vorbă poți detensiona ușor o situație delicată.

Fitness la Neatza! Antrenamentul cu partener, cel mai competitiv dintre toate

acum 444 zile

Instructorul de fitness Diana Stejereanu a prezentat la Neatza, alături de Ramona şi Amalia, un antrenament cu partener.

Horoscopul Dragostei 28 martie 2019. Peștii acordă atenție stării sufletești a partenerului de viață

acum 472 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a realizat horoscopul dragostei de 28 martie, pentru fiecare zodie în parte. Peștii acordă atenție stării sufletești a partenerului de viață.

1
2
3
4
5
»