Cautare: 200 rezultate dupa tagul "partener"

Ai un partener toxic? Cum știi și cum tratezi problema

acum 2087 zile

Câteodată intrăm în relații fără a cunoaște cât de puțin partenerul. Câteodată te trezești lângă niște oameni atât de toxici că te întrebi de ce și cum ai nimerit acolo.

3 trucuri simple pentru a-l face să te iubească mai mult

acum 2092 zile

Ești într-o relație de ceva timp, dar simți uneori cum monotonia se așează peste casa voastră și nu știi ce să faci să o alungi. Trebuie să acorzi o mare atenție detaliilor și să ai grijă să-l faci pe iubitul tău să te iubească mai mult pe zi ce trece. Cum adică nu mai știi să faci asta?

10 semne că partenerul tău este și CEL MAI BUN PRIETEN!

acum 2100 zile

Pentru ca o relație să funcționeze perfect este nevoie ca cei doi parteneri să nu fie doar iubiți, ci și cei mai buni prieteni

Bărbații inteligenți vor femei perfecte! Tu ce fel de partener ai acasă?

acum 2115 zile

Există femei care consideră că nu pot să-şi găsească partenerul ideal dacă nu sunt îmbrăcate după ultima modă, dacă nu sunt machiate cât e ziua de lungă, dacă nu-şi fac tratamente cosmetice mai mult sau mai puţin invazive

Îți fac mai mult rău decât bine! Efectul neașteptat al anticoncepționalelor te va pune pe gânduri

acum 2146 zile

Anticoncepționalele sunt unele dintre cele mai utilizate forme de contracepție. Beneficiile lor sunt de netăgăduit, dar asta nu înseamnă că efectele negative nu există!

Ai un partener fidel? Află cum poți să îți dai seama

acum 2151 zile

Vrei să știi dacă partenerul tău - iubitul, soțul... sau amantul - îți va fi fidel? Iată câteva semne după care îi poți afla caracterul fără să aștepți ziua când „o să calce strâmb”!

Nu ai partener pentru petrecere? Iată cum să faci față evenimentului cu fruntea sus!

acum 2164 zile

Trebuie să mergi la un eveniment elegant și nu ai pe cine să iei. Mai mult, o cunoști doar pe gazdă și ești sigură că nu va putea să-și petreacă toată seara cu tine. Ca să nu te simți stingherită și să pleci cu un gust amar acasă, urmează sfaturile noastre!

Află tot ce nu știai despre partenerul tău din ZODIAC!

acum 2174 zile

Încerci să-l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit însă că semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri despre partenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta. Iată!

7 lucruri pe care trebuie sa le ştii dacă te întâlneşti cu un bărbat care are copii

acum 2183 zile

Niciodată nu ştim ce ne pregăteşte soarta. Uneori se întâmplă că cel pentru care te trec fiorii să aibă unul sau mai mulţi copii din relaţia anterioară.

De ce NU îți găsești jumătatea

acum 2192 zile

Dacă treci de la o relație dezastruoasă la alta sau lucrurile par să nu se lege deloc cu oricine ai începe o altă relație, probabil te întrebi deja dacă nu faci anumite greșeli care te fac să alegi doar bărbații greșiți pentru tine. Citește lista de mai jos și vezi dacă nu găsești câteva dintre lucrurile care te-ar putea împiedica să îți găsești jumătatea.

Ce tip de bărbați preferă femeile? Cercetătorii au găsit motivul partenerilor urâți lângă doamne frumoase

acum 2203 zile

Britanicii, cunoscuți pentru cercetările lor neobișnuite, au descoperit "un secret" legat de modul în care femeile își aleg partenerul

7 motive pentru care viața ta nu ar trebui să se învârtă în jurul lui

acum 2205 zile

Sunt o mulțime de motive pentru care o femeie nu ar trebui să ne lăsăm viețile să se învârtă în jurul partenerului. Nu este sănătos să te concentrezi prea mult asupra iubitului. De fapt, sunt alte modalități prin care poți avea o relație alături de el. Dar prima dată ar trebui să știi de ce viața ta nu ar trebui să graviteze în jurul lui.

Ai ajuns la partenerul numărul 5? Oprește-te pentru că…

acum 2211 zile

Câți parteneri sexualii ai avut până acum? Dacă răspunsul este cinci, atunci căutarea trebuie să ia sfârșit!

VIDEO! N-o să-ți vină să crezi! Cum se joacă un câine și o coțofană

acum 2225 zile

Uneori, cele mai neobișnuite prietenii se înfiripă între animale despre care nu ai fi crezut că s-ar putea înțelege atât de bine.

FOTO! Sunt de nedespărțit! Un cățel este partenerul de somn al unui băiețel

acum 2227 zile

Beau și Theo sunt prieteni de mult timp, fiind cei mai buni parteneri de somn

Bărbații sunt asemenea cățeilor! Cum să obții ce îți dorești de la partener

acum 2230 zile

Dacă ai avut exeriența de a dresa un cățel cu siguranță vei înțelege cele ce urmează, căci se pare că și bărbații au ceva în comun cu patrupedele

FOTO! Patinatoarele de la JO - Soci 2014 "și-au luat zborul" și au rămas fără parteneri !

acum 2234 zile

Patinajul artistic este un sport uimitor oricum, iar mișcările pe care le fac dansatorii vă lasă fără cuvinte

Cum să-ţi găseşti un partener de viaţă

acum 2243 zile

Camelia Pătraşcu explică cum poţi să-ţi găseşti un partener de viaţă.

Ce te faci când iubeşti un psihopat? Studiu de caz

acum 2245 zile

Prima mea clientă. A intrat în viaţa mea ca o reflexie a propriului meu destin. I-am descusut toate dedesubturile cu o savoare mengheliana, şlefuindu-i comoara fiinţei sale într-un diamant tăios, cum numai cuvintele mai pot avea acelaşi dar. Am tors împreună din fuiorul vieţii sale şi am urzit o poveste cu final nedesluşit, întrucât nu fericirea e ceea ce a căutat, ci înţelegerea din urmă înţelegerii.

«
6
7
8
9
10