Cautare: 634 rezultate dupa tagul "serial"

Fructul oprit. Sonia (Michaela Prosan) se întâlnește cu Adrian (Bogdan Albulescu): Mori!

acum 53 zile

Adrian (Bogdan Albulescu) își face din nou apariția în casa Caragea. „Eu sunt bărbatul vieții tale, sunt singurul care poate să te facă să fii bine din nou… Sonia, te iubesc dragostea mea!“. Cum reacționează Sonia.

Fructul Oprit. Ana (Cristina Ciobănașu) află că Bihter (Oana Moșneagu) are o aventură cu Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer)

acum 53 zile

„Bihter are o aventură cu Mihai Lăzărescu!”, izbucnește Iza (Ioana Blaj), de față cu Ana (Cristina Ciobănașu). Ele decid să-i arate lui Petru (Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească.

Dani Oțil, spaniolul de la Neatza cu Răzvan și Dani: Dame un beso

acum 54 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani, pentrul că urmărește un serial în limba spaniolă - "El Recluso", a povestit, în direct, cum a cerut pâine în limba spaniolă fără să vrea.

Dorian Popa joacă în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 61 zile

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, ce va fi difuzat, din toamnă, la Antena 1.Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Răi da buni. Micuța femonem din serialul Fructul Oprit ne prezintă familia ei. Maria Nicole: Când eram mică, tata îmi aducea mereu câte o păpușă

acum 62 zile

Maria Nicole are o familie superbă și ne-o prezintă și nouă în cadrul emisiunii Răi da buni. Micuța femonem interpretează rolul Marei în serialul Fructul Oprit , fiica Anei Caragea și a lui Alex Iova, și ne-a a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați copii ai României....

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe, în toamnă, la Antena 1

acum 62 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

acum 67 zile

Episod 35, sezon 2 “Fructul oprit”. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea.

Ruxandra Ion pregătește un nou proiect pentru Antena 1

acum 69 zile

Serialul va spune povestea extraordinară a unor femei excepționale. Scenariul este bazat pe fapte reale, declarate istoric, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți.

Stela (Jojo - Cătălina Grama), hotărâtă să mărească chiriile pentru locatarii din blocul ei

acum 70 zile

Stela (Jojo sau Cătălina Grama pe numele ei real), sora lui Ducu, este hotărâtă să mărească chiriile pentru locatarii din blocurile ei, în Centrul Vechi.

Sonia și Ana țipă disperate! O siluetă stranie a apărut în curtea lor

acum 74 zile

În ziua nunții lui Petru cu Bihter, Sonia și Ana țipă disperate în curte. O siluetă stranie a apărut pe iarbă, lângă lac.

Petru și Bihter se căsătoresc! Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante

acum 74 zile

Petru și Bihter au hotărât să se căsătorească. Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante în fața familiei.

Marius și Alex o răpesc pe Doina: O ducem în garaj

acum 74 zile

Marius și Alex o răpesc pe Doina pentru a afla adevărul despre ceea ce se întâmplă cu Adrian.

Magda și Marius cred că Roxana l-a împușcat pe Adrian

acum 74 zile

De când Roxana s-a mutat la ei acasă, Marius și Magda se cearta tot mai des. Mai nou, cei doi o suspectează pe mama Soniei că l-ar fi împușcat pe Adrian.

Tanța și mama ei au parte de o revedere emoționantă

acum 74 zile

De când s-a mutat la Snagov, Tanța nu și-a mai vazut mama. Dar, după foarte mult timp, aceasta a venit să-și viziteze fiica.

Ce se va întâmpla în ultimele episoade din Fructul oprit. Doinița Oancea face dezvăluiri de la filmări

acum 76 zile

Actrița Doinița Oancea face dezvăluri de la filmările serialului Fructul oprit, care se află la final. ”Nu mai umează niciun sezon”, de declarat aceasta.

Petru, Ioan, Alex și Costică sărbătoresc nunta în avans cu multe sticle de vin. Cei patru s-au îmbătat criță

acum 81 zile

În timp ce Bihter (Oana Moșneagu) îți face planuri de nuntă, Petru (Bogdan Iancu) se amețește bine de tot după mai multe sticle de vin cu Ioan, Alex și Costică.

Adrian se refugiază acasă la Bihter

acum 81 zile

Adrian (Bogdan Albulescu) apelaează la Bihter (Oana Moșneagu), iar acesta primește refugiu în casa ei.

Sonia încearcă să-l avertizeze pe Petru în legătură cu Bihter: Fii atent să nu te facă!

acum 81 zile

Sonia (Michaela Prosan) surprinde o discuție importantă pe care o poartă Bihter (Oana Moșneagu) și încearcă să-l avertizeze pe Petru (Bogdan Iancu). “Fii atentă la ce spui!”, este reacția tânărului. “Fii atent să nu te facă!”, îi spune Sonia (Michaela Prosan).

Sonia și Cami dau explicații în fața procurorului pentru pentru dispariția lui Adrian. Cu acest prilej, se anunță un alt suspect

acum 81 zile

Procurorul (Rodica Lazăr) revine în casa Caragea pentru a le comunica membrilor familiei noutățile din ancheta desfășurată în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă. Cu acest prilej, se anunță un alt suspect. „Dumneavoastră, știți că mai era cineva care mergea prin curte...

Petru este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. Ce sfaturi îi dau Ioan și Alex

acum 81 zile

Petru (Bogdan Iancu) este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”, încearcă să-l sfătuiască Ioan (Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun).

1
2
3
4
5
»