Cautare: 716 rezultate dupa tagul "serial"

Sacrificiul, episodul 6. Veronica Zamfir, îngrijorată de starea Ştefaniei: "Plânge în continuu după mama ei"

acum 50 zile

Veronica Zamfir îi mărturiseşte Mamei Gela că se simte îngrijorată de starea micuţei Ştefania, care încă suferă după moartea mamei sale!

Neatza cu Răzvan și Dani. Oana Cârmaciu, actriță în Sacrificiul, comentează propriile scene de amor. Diferența dintre sărutul de film și sărutul de teatru

acum 50 zile

Actrița Oana Cârmaciu apare în serialul Sacrificiul, care poate fi văzut la Antena 1, miercuri și joi de la ora 20:00. Iată ce a declarat Oana Cârmaciu la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Distribuția comediei Mangalița. Amănunte din culisele celui mai așteptat serial al toamnei

acum 50 zile

Duminica aceasta amatorii de comedie sunt invitați să se așeze confortabil pe canapea. Antena 1 a pregătit un serial de comedie savuros, Mangalița.

Sacrificiul, episodul 5. Diva îi reproşează lui Bobi că n-a dormit cu ea în pat: "Nu crezi că e cazul ca şi noi să mai...

acum 51 zile

Diva îl găseşte pe Bobi dormind pe fotoliu şi îi reproşează că n-a dormit cu ea în pat: "Nu crezi că e cazul ca şi noi să mai...

Sacrificiul, episodul 5. Mario încearcă să o "vrăjească" pe Diva: "Toate sunt intimidate de fizicul meu"

acum 51 zile

Mario, nepotul lui Leo, îi face curte Divei! Planul său se năruie atunci când îşi face apariţia unchiul său!

Sacrificiul, episodul 5. Eva Oprea se confesează fiului ei, Andrei: "Ştiam că tatăl vostru are o amantă"

acum 51 zile

Eva Oprea îi face confesiuni fiului ei, Andrei, în legătură cu relaţia extra conjugală a tatălui său, din care a rezultat Ştefania.

Acces Direct. Oana Zăvoranu, interviu de pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul: Personajul meu este cel mai șmecher

acum 52 zile

A avut zece perechi de silicoane şi povesteşte, cu nonşalanţă, că a furat dintr-un magazin. Oana Zăvoranu, căci despre ea este vorba, a dat tot din casă. Faţă în faţă cu reporterul nostru, Ştefan Manolache, Oana s-a dezlănţuit. Ia priviţi imaginile.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 56 zile

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Sacrificiul, episodul 3. Andrei află care a fost adevăratul motiv pentru care Ioana a acceptat să facă amor pe bani cu el!

acum 58 zile

Andrei află care a fost adevăratul motiv pentru care Ioana a acceptat să facă amor pe bani cu el!

Sacrificiul, episodul 3. Ştefan îi cere Evei să-i mai acorde o nouă sansă! "Vrei să salvăm căsnicia asta sau nu?"

acum 58 zile

Ştefan Oprea şi soţia lui, Eva, au o discuţie serioasă în ceea ce priveşte căsnicia lor! Cei doi par dispuşi să încerce o reconciliere.

Happy Channel difuzează sitcom-ul ”Imperfecta viaţă perfectă”

acum 58 zile

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

Gabi Duţu, actorul din serialul "Narcisa Sălbatică", în depresie după coşmarul american

acum 58 zile

"Don Juan-ul" adorat de toate femeile din România, destin teribil! Viaţa i s-a schimbat la 180 de grade după ce a cunoscut celebritatea! Cumpenele prin care a trecut l-au făcut alt om, iar acum Gabi Duţune povesteşte cum a trăit coşmarul american!

Protagonista din ”imperfecta viață perfectă” a ales actoria, după ce a jucat... fotbal

acum 59 zile

Pe Jane Levy o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Serialul ”Menajere ambițioase” ajunge la final. Iată ce urmează la Happy Channel

acum 60 zile

Marți, 17 septembrie, de la ora 22.00, la Happy Channel veți putea urmări ultimul episod din ”Menajere ambițioase”, serialul produs de Eva Longoria.

Doinița Oancea, despre ce nu s-a văzut la tv, în serialul ”Sacrificiul”! Unde a fost în vacanţă cu iubitul ei

acum 62 zile

Doiniţa Oancea a vorbit la Star Matinal despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru meseria de actor, dar despre relația cu iubitul ei! Actriţa dă din casă şi în legătură cu noul serial în care joacă!

Sacrificiul, episodul 2. Leo îi pune pistolul în frunte lui Ştefan: "O să te duci după Brânduşa"

acum 64 zile

Ştefan vine la casa familiei Zamfir pentru a afla unde se află fetiţa lui, Ştefania! Leo, afectat de pierderea Brânduşei, scoate un pistol şi îl ameninţă pe Ştefan.

Sacrificiul, episodul 2. Eva, reacţie violentă la adresa lui Ştefan: "Pleacă din casa asta că te omor!"

acum 64 zile

Eva află că Brândușa s-a aruncat de la balcon și are o reacție violentă atunci când Ștefan își face apariția la ea acasă!

Sacrificiul, episodul 2. Ioana apelează la un gest disperat! Face sex cu Andrei pe bani pentru operaţia Ştefaniei

acum 64 zile

Pentru a face rost de bani pentru operaţia Ştefaniei, Ioana acceptă să facă sex cu Andrei.

1
2
3
4
5
»