Cautare: 294 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Te cunosc de undeva! Ada și Cornel Palade se transformă în Stela Popescu și Alexandru Arșinel

acum 168 zile

În ediţia a şasea a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade se transformă în Stela Popescu și Alexandru Arșinel!

O parte din moştenirea actriței Stela Popescu va fi scoasă la licitaţie

acum 302 zile

O viață dedicată scenei. Așa o știm cu toții pe actrița Stela Popescu. Dar puțini sunt cei care o cunosc pe colecționara de artă. Iar o parte din moştenirea artistei va fi scoasă la licitaţie.

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie. Biroul artistei ar putea fi vândut cu 1500 de euro

acum 304 zile

Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie! Fotografii, tablouri, obiecte personale sau premii vor putea fi cumpărate, peste o săptămână, într-o licitaţie care va purta numele "Ultimul Spectacol".

Acces Direct. Comorile Stelei Popescu! Fiica actriței ne arată locul în care-şi găsea liniştea mama ei, dar și obiectele de suflet și dressingul extem de cochet

acum 309 zile

Stela Popescu nu a fost a mea, ci a tuturor! Acestea sunt cuvintele pe care le-a rostit, extrem de emoţionată, fiica ei, la un an şi jumătate de la moartea. fulgerătoare a celebrei actriţe. Doina Maximilian a vrut să spulbere toate zvonurile despre vânzarea locuintei şi a deschis, pentru...

Cum arată locuinţa Stelei Popescu la șase luni de la moartea ei

acum 312 zile

Am intrat în casa Stelei Popescu! Cum arată locuinţa după moartea marii actriţe! Antena Stars e singura televiziune care a filmat în vila ei.

Ce se va întâmpla cu vila Stelei Popescu. Fiica artistei: ”O voi pune spre vizionare”

acum 421 zile

Fiica Stelei Popescu ne-a spus, în exclusivitate, ce se va întâmpla cu vila mamei sale, dar şi cu lucrurile la care a ţinut foarte mult. Doina Maximilian a găsit o modalitate inediată prin care să păstreze memoria marii actriţe.

Tamara Buciuceanu, lacrimi pentru Stela Popescu

acum 464 zile

Momente emoţionante la Gala Stela Popescu! Actori şi artişti importanţi în frunte cu Alexandru Arşinel au celebrat talentul şi excelenţa.

Alexandru Arșinel, al doilea Crăciun fără Stela Popescu: „Îmi lipsește partenera mea de scenă”

acum 470 zile

Alexandru Arșinel are parte de cel de-al doilea Crăciun fără Stela Popescu. Invitat în emisiunea „Agenția VIP”, marele actor ne spune ce are pe suflet, în prag de sărbători: „Îmi lipsește partenera mea de scenă”.

Un an fără Stela Popescu! Alexandru Arşinel: "Stela ne va aştepta de fiecare dată. Ea nu pleacă niciodată!"

acum 491 zile

A trecut un an de când Stela Popescu a fost găsită fără suflare în casa ei! A trecut un an de când marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi, fulgerător, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns, în timpul...

Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns la parastasul Stelei Popescu

acum 492 zile

Scene emoţionante la mormântul Stelei Popescu. A trecut un an de când marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi, fulgerător, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns, în timpul parastasului.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat în vila artistei

acum 552 zile

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a făcut gest emoţionant în urmă cu ceva timp! Şi asta doar pentru a se simţi cât mai aproape de regretata artistă! Doina Maximilian s-a mutat în conacul regretatei artiste, acolo unde regina comediei a locuit până în ultima clipă de viaţă.

Interviu în exclusivitate cu fiica Stelei Popescu: "Am avut momente când am visat-o"

acum 600 zile

Interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, cu fiica Stelei Popescu. Pentru prima dată de la moartea ei, familia vorbeşte despre ultimele zile din viaţa marii artiste, dar şi despre ce se întâmplă cu moştenirea ei.

Primul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri despre viața alături de actriță: Gătea foarte bine

acum 624 zile

Actorul și regizorul Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, a mărturisit că actrița a fost dragostea tinereții sale. După opt ani frumoși și o separare, cei doi au rămas extrem de apropiați și obișnuiau să ia masa împreună.

Alexandru Arşinel, în lacrimi de ziua lui! Maestrul face declaraţii sfâşietoare

acum 662 zile

Aniversare în lacrimi pentru Alexandru Arşinel! Deşi i-au fost alături familia, prietenii şi colegii, maestrul a avut un mare regret în ziua în care a împlinit 79 de ani. Cel care de o viaţă aduce zâmbete pe chipurile românilor a făcut declaraţii sfâşietoare.

Aniversare în lacrimi pentru maestrul Alexandru Arșinel. Ce îi reprosează artistul lui Arșinel, cel de la 20 de ani

acum 662 zile

Echipa Agenția VIP îl vizitează pe maiestrul Alexandru Arșinel. Artistul este afectat de faptul că își serbează ziua fără partenera lui de scenă, Stela Popescu.

Alexandru Arșinel, confesiuni emoționante: ”Ce este dramatic la soția mea e că nu se poate mișca”

acum 680 zile

Alexandru Arșinel face confesiuni emoţionante! Maestrul nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă îşi vede soţia imobilizată în scaun cu rotile şi măcinată de boală, iar la teatru vorbeşte cu fotografia Stelei Popescu.

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu

acum 681 zile

Alexandru Arșinel nu se poate bucura de o bătrânețe liniștită. Acasă își vede soția imobilizată, la teatru vorbește cu fotografia Stelei Popescu. Unde îți găsește alinarea marele actor?

Informații de ultimă oră! A ieşit la iveală cauza morţii Stelei Popescu

acum 686 zile

A trecut aproape jumătate de an şi abia acum au ieşit la iveală cauzele morţii Stelei Popescu. Medicii legiști au finalizat raportul autopsiei doamnei teatrului românesc.

Alexandru Arșinel, despre pierderea Stelei Popescu: "Încă nu cred că nu mai este printre noi"

acum 724 zile

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, profund îndurerat de pierderea Stelei Popescu. Actorul nu poate accepta trecerea în neființă a îndrăgitei actrițe.

Dragoste nemuritoare - Povestea de iubire dintre Stela Popescu şi Puiu Maximilian

acum 744 zile

În viaţa actriţei Stela Popescu au existat două căsnicii, însă cea de-a doua, cu Mihai „Puiu“ Maximilian, a fost cea care i-a adus fericirea supremă. A fost dragoste la prima vedere. După o căsnicie de trei decenii şi 19 ani de la moartea umoristului, cei doi s-au „îmbrăţişat...

1
2
3
4
5
»