Cautare: 295 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Cortegiul funerar al actriţei Stela Popescu a ajuns la Teatrul Constantin Tănase! Sicriul e deschis

acum 957 zile

Stela Popescu, pentru ultima data la Teatrul de Revistă ”Constntin Tanase”.

Cortegiul funerar al actriţei Stela Popescu a ajuns la Teatrul Constantin Tănase

acum 957 zile

Cortegiul funerar al actriţei Stela Popescu a ajuns la Teatrul Constantin Tănase! S-au auzit ropote de apaluze!

Lumea artiştilor, în doliu pentru Stela Popescu

acum 957 zile

Vasile Muraru, un alt mare actor, s-a declarat şi el foarte afectat de moartea Stelei Popescu!

Stela Popescu, declaraţii emoţionante despre mama ei! "Nu a vrut să fiu actriţă"

acum 957 zile

Vă invit să urmărim acum un interviu pe care Stela Popescu l-a acordat colegilor de la Răi Da Buni pe data de 10 noiembrie, interviu în care a făcut declaraţii emoţionante despre relaţia cu mama ei.

Prietena Stelei Popescu: "A fost prima dată când a spus că este obosită!"

acum 957 zile

Stela Popescu, moarte învăluită în mister! Oricât de mult am încerca să punem cap la cap toate detaliile, ceva parcă tot nu se leagă! Prietena regretatei artiste a făcut declaraţii halucinante!

Gesturile care au pus o ţară întreagă pe gânduri

acum 957 zile

Din imaginile filmate cu doar câteva ore înainte de moartea marii actriţe, se poate observa că ceva se întâmpla cu ea. Mai mult, gesturile pe care Stela Popescu le-a făcut pe scenă ne pun pe gânduri.

Lacrimi şi durere pentru apropiaţii marii actriţe

acum 957 zile

Cea mai marea stea pe care România a avut-o, Stela Popescu, joacă azi ultimul şi cel mai greu rol. Foarte mulţi oameni care au iubit-o, au admirat-o, i-au fost colegi sau doar fani au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Stela Popescu, o stea care nu se va stinge niciodată!

acum 957 zile

România şi-a pierdut una din cele mai mari stele. Stela Popescu. Poate cea mai strălucitoare stea pe care a avut-o vreodată teatrul de revistă. O stea fără vârstă, pe care toţi o credeam nemuritoare, un talent uriaş, o femeie frumoasă, veşnic optimistă, veselă şi neobosită!

Povestea de viață a Stelei Popescu

acum 958 zile

Ironia vieții a făcut ca după zeci de ani trăiți pe scenă, înconjurată de mii de oameni, Stela Popescu să își dea ultima suflare, acasă, în momentul în care era singură. Nu a știut nimeni ce suferință o apasă, nu a știut nimeni dacă o doare ceva. Și-a jucat rolul vieții cu...

Flavia, organizatorul Galei „Femei de Succes”: „Pe scenă, am crezut că joacă o piesă de teatru”

acum 958 zile

Flavia, unul dintre organizatorii Galei Femeilor de Succes vorbește despre stare în care se afla Stela Popescu în momentul evenimentului.

Alexandru Arșinel, viața fără Stela Popescu: „Mă voi strădui să nu o fac de râs”

acum 958 zile

Alexandru Arșinel nu-și poate imagina viața fără Stela Popescu. Actorul face din nou declarații despre ultimele momente în care cei doi au vorbit.

Criminaliștii părăsesc locuința Stelei Popescu

acum 958 zile

Criminaliștii părăsesc locuința Stelei Popescu. După primele investigații, se pare că actrița a suferit un atac cerebral.

Alexandru Arșinel, împietrit de durere: „Am murit și eu, am murit pe jumătate”

acum 958 zile

Actorul Alexandru Arșinel este împietrit de durere. Acesta a fost partenerul ei de scenă timp de 40 de ani, iar acum, acesta nu își poate imagina cum va fi viața fără Steluța lui.

Medicii legiști au încheiat autopsia Stelei Popescu: Un atac cerebral i-a provocat moartea

acum 958 zile

Medicii legiști au încheiat autopsia Stelei Popescu. Actrița murit în urma unui atac cerebral. De asemenea, ea a prezentat zilele trecute semnele unui astfel de atac, însă nimeni nu și-a dat seama.

Diana Munteanu, cu ochii în lacrimi: "Am jucat alături de Stela Popescu într-un serial, chiar aici la Antena 1"

acum 958 zile

Decesul actriţei Stela Popescu a marcată şi pe Diana Munteanu, prezentatoarea de la Prietenii de la 11, care îşi aminteşte cu ochii în lacrimi de colaborarea cu steaua teatrului românesc într-un serial difuzat de Antena 1

Stela Popescu a dat primele semne ale unui atac cerebral. Doctor Ciuhodaru:„Avea șanse să fie salvată dacă se recunoșteau primele semne”

acum 958 zile

Stela Popescu a dat primele semne ale unui atac cerebral atunci când a participat, în urma cu câteva zile, la un eveniment monden. Doctor Ciuhodaru spune că actrița ar fi avut șanse să fie salvată dacă se recunoșteau primele semne.

«
6
7
8
9
10
»