Cautare: 294 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Fostul soț al Stelei Popescu, aniversare în lacrimi. Prima zi de naștere fără marea actriță

acum 712 zile

Aniversare în lacrimi pentru primul soţ al Stelei Popescu. A fost prima zi de naştere fără iubirea tinereţii lui! La cei 85 de ani pe care i-a împlinit, actorul a făcut dezvăluiri emoţionante.

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere fără "iubirea tinereţii": "După ce ne-am despărțit, nu am întrerupt legătură"

acum 713 zile

Primul soţ al Stelei Popescu, prima zi de naştere de la care lipseşte "iubirea tinereţii lui". La cei 85 de ani pe care îi împlineşte astăzi, actorul face dezvăluiri emoţionante.

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel. Ce mesaj i-a transmis marelui actor: „Nu ne-am văzut! Era foarte departe de mine”

acum 715 zile

Stela Popescu i-a apărut în vis lui Alexandru Arşinel, pentru prima dată după ce a murit! Ce i-a transmis regretata actriţă celui care i-a fost coleg de scenă zeci de ani aflăm de la marele actor!

Locul în care o mai găsim pe Stela Poppescu. Alexandru Arșinel: ”Faptul că nu mai e te întristează groaznic”

acum 723 zile

Alexandru Arșinel este sfâșiat de durere după pierderea Stelei Popescu și mărturisește cu lacrimi în ochi cât de greu îi este fără cea pe care a avut-o alături mereu zeci de ani.

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru"

acum 724 zile

Locul în care încă o mai găsim pe Stela Popescu! Arșinel: "Stela este peste tot în teatru".

Celebrul prezentator Octavian Ursulescu vorbește despre actorii care l-au fascinat

acum 737 zile

Celebrul prezentator vorbește despre actorii care l-au fascinat. Acesta a fost bun prieten cu Amza Pelea și Marin Morar cu care a fost tovarăși de pescuit.

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. Informații de ultimă oră de la cimitir

acum 741 zile

Mormântul Stelei Popescu a luat foc. La locul de veci al actriței vin zilnic zeci de oameni care se roagă pentru aceasta și în semn de recunoștință aduc flori și lumanari. Din pricina acestor lumanari aprinse s-a produs și incendiu

Runda 3. Stela Popescu, în ultima sa apariție TV, la ”Ghicește vârsta”. Concurenta din platou a plâns din cauza emoțiilor!

acum 746 zile

Stela Popescu este marea vedetă din această ediție ”Ghicește vârsta”. În ultima sa apariție la TV regretata actriță a făcut spectacol.

Alexandru Arșinel, la capătul puterilor: ”Este foarte greu fără Stela”

acum 751 zile

Alexandru Arşinel a ajuns la capătul puterilor! Spune că este cel mai greu an din viaţa lui! Ce îl face să mai lupte în continuare aflăm de la marele actor! Maestrul a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars!

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu. Ce lecție i-a dat artista înainte de a muri

acum 755 zile

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu vorbeşte despre relaţia cu Alexandru Arşinel. Spune totul despre cum a ajuns în teatru şi ce o leagă de marea acriţă pe urmele căreia calcă acum.

Femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu: „Nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela”

acum 756 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță vorbește despre moarte marii doamne a teatrului românesc și spune că nu a fost om în teatru care să nu o plângă pe Stela.

Cine este actrița care va fi alături de Alexandru Arșinel pe scenă?

acum 756 zile

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Stela Popescu? Tânăra actriță este de 11 ani pe scena Teatrului Constantin Tănase, iar acum aceasta joacă aloturi de mare actor Alexandru Arșinel.

Scene incredibile! Doar șapte persoane la parastasul Stelei Popescu

acum 765 zile

Scene incredibile la parastasul Stelei Popescu! A fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane, în ropote de aplauze, dar azi, la pomenire, doar şase persoane au fost prezente la cimitir. Marea actriţă ne-a părăsit pe 24 noiembrie, iar astăzi, multe persoane deja au uitat-o.

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor

acum 778 zile

Mirabela Dauer: Stela Popescu a fost îngerul meu păzitor.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel, cel mai iubit cuplu al teatrului românesc

acum 778 zile

După aproape 40 de ani şi după nenumărate seri de revelion petrecute cu ei, anul acesta va fi diferit. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel nu ne vor mai intra în case să ne ureze "La mulţi ani" şi să ne facă să râdem exact cum o făceau până acum

Stela Popescu, interviu emoționant: „Nici pom de Crăciun nu aveam”

acum 784 zile

E primul Crăciun şi fără steaua teatrului românesc! În urmă cu doar câteva săptămâni, Stela Popescu se pregătea pentru sărbători. Şi era nerăbdătoare să petreacă alături de cei dragi şi avea atât de multe planuri!

Parastasul Stelei Popescu s-a amânat! Fostul soț al artistei se va ocupa de pomană

acum 789 zile

Parastasul de 40 de zile al Stelei Popescu a fost amânat! Trebuia să aibă loc în jurul datei de 31 decembrie, dar se va decala pentru anul viitor, pentru că în perioada dintre Crăciun şi Sfântul Ion nu se organizează parastase.

Alexandru Arșinel, Dramele actorului de comedie. Problemele de sănătate și pierderile suferite l-au dărâmat

acum 793 zile

Marele actor, Alexandru Arșinel a avut numeroase probleme în anul 2017. Actorul a avut probleme grave de sănătate, acesta pierdut și numeroase persoane dragi.

Alexandru Arșinel, probleme serioase de sănătate. Ce se întamplă cu iubitul actor

acum 798 zile

Alexandru Arșinel a fost operat de urgență. Se pare că actorul a suferit un infarct și i s-a montat un stent. Artistul este în stare bună.

Mioara Velicu: „Stela Popescu este o mare pierdere, o mare durere. Am învățat foarte multe de la ea”

acum 799 zile

Mioara Velicu, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre Stela Popescu. Interpreta de muzică populară spune că a învățat foarte multe de la regretata actriță Stela Popescu.

1
2
3
4
5
»