Cautare: 295 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Tot ce nu știai despre viața marii artiste Stela Popescu: „Când ești pe scenă răsare soarele”

acum 956 zile

Se trage cortina durerii peste teatrul românesc. România şi-a pierdut una din cele mai mari stele. Stela Popescu. A fost ca o lumină pe scenă, dar și în viață, un exemplu de eleganță și demnitate, a fost un actor fără vârstă. A trăit în glorie, dar s-a stins singură. Stela...

Ultimele interviuri acordate de celebra actriță Stela Popescu: „Of, aș vrea să fac o mie de lucruri și nu am să apuc”

acum 956 zile

Stela Popescu a spus lucruri greu de imaginat în ultimele sale interviuri. Celebra actriță spunea că ar mai avea o mie de lucruri de făcut, dar e sigură ca nu mai are timp.

Lumea artiștilor, în doliu pentru Stela Popescu

acum 956 zile

Daniela Gyorfi, Ion Dichiseanu, Liza Panait și Stela Enache sunt doar o parte din artiștii care au venit să o plângă la Teatrul Constantin Tănase.

Liza Panait a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Drum bun printre stele, Stela”

acum 957 zile

Liza Panait a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Stela Enache a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „Eu am crezut că Stela este nemuritoare”

acum 957 zile

Stela Enache a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al Stelei Popescu, pentru ai aduce un ultim și sincer omagiu doamnei teatrului românesc.

Francisca, despre ultima apariție a Stelei Popescu: „Nu s-a făcut în viața ei de râs cu ceva”

acum 957 zile

A fost ca o lumină pe scenă, dar și în viață, un exemplu de eleganță și demnitate, a fost un actor fără vârstă. A trăit în glorie, dar s-a stins singură. Marea doamnă a teatrului românesc nu a avut răbdare să împlinească 82 de ani, iar acum ne zâmbește din cer.

Alexandru Arșinel își strigă durerea: „Nu poți să faci o nebunie, să apari din nou pe scenă?!”

acum 957 zile

Alexandru Arisinel, prima aparite intr-un platou TV fara Stela Popescu.

Daniela Gyorfi a venit să îi aducă un ultim omagiu Stelei Popescu: „ Era o actriță desăvârșită”

acum 957 zile

Daniela Gyorfi a mers la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde trupul Stelei Popescu este depus, să îi aducă un ultim omagiu marii doamne a teatrului românesc.

Alexandru Arșinel, prima apariție într-un platou TV fără Stela Popescu: „E tare urât fără tine”

acum 957 zile

Alexandru Arșinel, prima apariţie într-un platou tv fără Stela Popescu. Cu durere în suflet, actorul a vorbit despre ultimele ore de viaţă ale doamnei teatrului românesc.

Sute de oameni au venit să o vadă pe Stela Popescu la Teatrul Constantin Tănase

acum 957 zile

E foarte greu să spui că Stela Popescu nu mai e. Marea doamnă a teatrului românesc nu a avut răbdare să împlinească 82 de ani, iar acum ne zâmbește din cer. Toţi cei care au iubit-o, care au cunoscut-o personal, i-au fost colegi de o viaţă sau poate au admirat-o în sala de teatru...

Apariție memorabilă a Stelei Popescu: "Munca în doi e mult mai interesantă"

acum 957 zile

Stela şi Arşinel, cuplul de aur al teatrului românesc! Peste 35 de ani petrecuţi împreună, pe scenă, în aplauzele a mii de oameni.

Stela Popescu, o viață marcată de iubire

acum 957 zile

O adevărată doamnă atât pe scenă cât şi în viaţa personală. Marile iubiri ale Stelei Popescu au fost Puiu Maximilian, dar şi primul său soţ, Dan Puican. O viaţă plină de dragoste, trăita intens de marea doamnă a teatrului românesc.

Stela Popescu, interviu de suflet în locul cel mai drag: "Este imposibil să te iubească toată lumea"

acum 957 zile

A trăit o viaţă de poveste în casa din buricul Capitalei. Doamna Stela Popescu ne-a arătat imagini de colecţie din vila în care şi-a petrecut cele mai frumoase momente, alături de iubitul ei soţ şi de prietenii care le călcau pragul casei.

Șoferul Stelei Popescu, dezvăluiri din ziua zero

acum 957 zile

Obişnuia să plece la evenimente, dar şi să se întoarcă acasă, cu un taximetrist. Tot el este şi omul care a adus-o marţi acasă pe Stela Popescu.

Medicul Monica Pop, despre ultima apariție a Stelei Popescu: "E impardonabil că cerut ajutor medical"

acum 957 zile

Revoltată, agitată peste măsură, cu un tremur suspect şi cu ochii mai tulburați ca niciodată, Stela Popescu vorbea cu totul altfel, față de cum ne obișnuise. A pomenit şocant de des de dorul de casă.

Surzi la strigătul de ajutor al Stelei Popescu? Oana Pelea: "A început să moară tot pe scenă, în fața publicului"

acum 957 zile

A fost regina Comediei, dar a lăsat în urmă cel mai dramatic spectacol în faţa publicului în această marţi, cea mai neagră marţi în care Stela Popescu a dat semne că piere cu fiecare clipă. Chiar şi sub mantia strălucirii, pe care a afişat-o elegant, artista a strigat parcă după...

Fostul soț știe cum a murit Stela Popescu: "A fost găsită în living, căzută cu fața în sus și o dâră de sânge la gură"

acum 957 zile

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Iar zarva creată pe strada pe care locuia Stela Popescu, atunci când au sosit ambulanțele a speriat pe toată lumea.

Stela Popescu putea fi salvată? Ultimele ore de viață ale doamnei teatrului românesc

acum 957 zile

A plecat dintre noi şi a lăsat în urma ei durere, dar şi multe întrebări! De ce s-a stins atât de fulgerător marea actriţă Stela Popescu?

Liviu Popa, cel care a văzut-o pe Stela Popescu fără suflare: "De la jumătate în jos era îmbrăcată în haine de casă"

acum 957 zile

Liviu Popa, cel care a văzut-o pe Stela Popescu fără suflare, a fost chemat de fiica adoptivă a actriței să-i sară în ajutor, chiar dacă medici se aflau deja la locul faptei.

Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătate din suflet! Stela Popescu s-a stins din viață

acum 957 zile

Doamna teatrului românesc, Stela Popescu, s-a stins la vârsta de 81 de ani. Trupul actriței a fost depus la Teatrul Constantin Tănase.

1
2
3
4
5
»