Paste cu tofu copt si spanac- Sănătatea de Marți
Publicat pe 17.08.2020 la 15:41 Actualizat pe 17.08.2020 la 15:45
Dacă te-ai săturat de aceeași rețetă obișnuită de paste pentru prânz, pastele cu tofu și spanac sunt o soluție inventivă și ușor de preparat. Alege un prânz plin de vitamine și culoare în farfurie. O masă potrivită pentru toate tipurile de alimentație.
Ingrediente
50 g fusilli (sau orice alte paste va plac) recomandat să fie integrale cu cât mai multe fibre
25 g spanac fresh
100 g tofu copt cu 1 lgt de sos de soia
50 g sos de roșii simplu sau cu legume
1 buc usturoi fresh
sare după gust
Mod de preparare
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu aproximativ 500 ml de apă filtrată. După ce coaceți tofu, lăsați-l la răcit. Într-o tigaie, adăugați pastele fierte, spanacul, usturoiul, sarea, sosul și tofu copt. Amestecați până ce spanacul este gătit. Serviți calde și cu 1 lgt de parmezan din caju ( opțional).
Poftă bună!
Sursă: Veg Lifestyle
Citește și: Cous Cous cu legume coapte – Deliciul de luni Salată de fasole roșie cu sos tahini