Adriana Trandafir mărturisește: ”Mi-am dorit să ies la pensie”. Actrița a spus la ”PoveștiCOOL” ce planuri are

Publicat pe 30.05.2018 la 09:02 Actualizat pe 11.07.2018 la 15:06

Un interviu cu Adriana Trandafir și Marian Râlea nu are cum să nu îți transmită o stare de bine. Marii actori, care formează un cuplu în serialul „Fructul Oprit” (difuzat de Antena 1), au fost invitații lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”.

Un interviu cu Adriana Trandafir și Marian Râlea nu are cum să nu îți transmită o stare de bine. Marii actori, care formează un cuplu în serialul „Fructul Oprit” (difuzat de Antena 1), au fost invitații lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”.

Este prima oară când joacă alături de Marian Râlea, mărturisește Adriana Trandafir în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).
Întrebată ce înseamnă ”Fructul oprit”, pentru ea, Adriana Trandafir a mărturisit că este un cadou frumos:

Sunt cea mai novice. Pentru mine, «Fructul oprit» a fost cel mai frumos cadou, pe care mi l-a pregătit Dumnezeu, de după pensie. Mi-a arătat că există viață și dincolo de pensie.Am vrut să ies la pensie și mulțumesc lui Dumnezeu că am apucat să ies la pensie. Mi-am dorit să ies la pensie pentru că acum am apucat să fac lucruri pe care nu le-am făcut. De exemplu, să scriu scrisori, să încep să îmi scriu amintirile, să învăț parcarea laterală, să învăț să înot, m-am înscirs la doctorat. Mi-am propus să fac ce îmi place, pentru cine îmi place. Dumnezeu mi-a scos în cale proiectul acesta”.

Urmăriți clipul de mai jos cu interviul absolut savuros cu marii actori Adriana Trandafir și Marian Râlea. Un interviu savuros, cu mult umor, cu multe povești.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Serialul difuzat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Adriana Trandafir mărturisește: ”Mi-am dorit să ies la pensie”. Actrița a spus la ”PoveștiCOOL” ce planuri are

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x