Alexia Țalavutis la CulTour: despre perioada din clasa primară, generală și liceu

Publicat pe 17.09.2020 la 12:41 Actualizat pe 17.09.2020 la 12:47

Alexia Țalavutis ne-a povestit ieri într-un interviu CulTour în exclusivitate despre amintirile din perioada ei de elevă, despre toate năzbâtiile pe care le făcea și multe altele.

Alexia Țalavutis ne-a povestit ieri într-un interviu CulTour în exclusivitate despre amintirile din perioada ei de elevă, despre toate năzbâtiile pe care le făcea și multe altele.

Actrița își amintește cu drag de uniforma pe care a purtat-o în prima zi de școală, moment pe care îl are imortalizat și în fotografii. A fost foarte entuziasmată în prima zi de școală, afirmând cu drag că a fost mereu o persoană căreia i-a plăcut responsabilitatea, iar anii din perioada în care era elevă i-au oferit acest lucru.

Alexia ne-a povestit nostalgic cum își punea orarul pe ușa de la cameră, cum își pregătea ghiozdanul și de toate amintirile din perioada în care a studiat la liceul de artă din Constanța.

Artista a schimbat mai multe școli de-a lungul timpului, fiind din Constanța a trebui să-și schimbe școala când s-a mutat în București. Profesorul de cor din Constanța i-a rămas în suflet și în minte, a învățat-o să fie perfecționistă și să muncească cu adevărat pentru ceea ce-și dorește. Pe când profesoara de Geografie a instruit-o între ale rigurozității și corectitudinii.

A fost un copil cuminte și ascultător, nu prea a chiulit, dar a știut mereu să-și spună punctul de vedere când era nevoie. Liceul de arte a fost unul flexibil pentru artistă, accentul se punea foarte mult pe performanțelor lor artisticile și concursurile la care elevii trebuiau să ajungă, motiv pentru care profesorii erau foarte înțelegători, afirmă Alexia.

Artista pregătește o surpriză pentru fanii ei. În prezent filmează la un nou serial despre școală, care se va difuza pe online.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTour, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Cleopatra Stratan- part a II-a, despre lucrurile care o fac fericită, la Cultour Ioana Chicet-Macoveiciuc la CulTour partea a-II-a: despre educația și temele copilului

În articolul

Alexia Țalavutis la CulTour: despre perioada din clasa primară, generală și liceu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy Films • la 14:22
Happy Channel dă startul sezonulul rece, cu cele mai bune filme de Crăciun
Happy People • la 11:52
Gabriela Spanic se confruntă cu una dintre cele mai triste perioade din viața ei
Happy People • la 11:31
Jacky Bracamontes, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Billboard Latin Music Awards
Happy People • la 11:07
Juan Soler, de nerecunoscut la vârsta de 54 de ani
Cuisine • ieri la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • ieri la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste