Cautare: 653 rezultate dupa tagul "scoala"

Maria Constantin va inaugura o școală de muzică

acum 6 zile

Am aflat din ce trăieşte Maria Constantin! Blonda e decisă să facă bani şi din piatră seacă şi nu se bazează pe concertele sau evenimentele care sunt puse pe pauză pentru o perioadă nedeterminată.

Cum îi ajutăm pe copii să învețe să se exprime corect

acum 15 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Corina Popa - profesor și fondator al Școlii de Gramatică, ne explică cum putem să-i învățăm pe cei mici să se exprime corect gramatical.

Smiley News: Sparanghelul, motiv de chiul de la școala online

acum 16 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se motivează un elev că nu participa la cursurile online.

Cum trebuie părinții să gestioneze perioada în care copiii nu merg la școală

acum 21 zile

Diana Stănculeanu, psihoterapeut, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum îi afectează emoțional pe copii lipsa socializării cu prietenii și profesorii.

Copiii se întorc la cursuri în septembrie. Ce se întâmplă cu grădiniţele şi şcolile private?

acum 29 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de managerul unei grădinițe privare - Dan Prediger, ne explica ce se întâmplă cu grădinițele și școlile private.

Totul despre școlile închise și învățământul la distanță

acum 29 zile

Marina Manea, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar București, a explicat modalitățile prin care mediile elevilor pot fi încheiate.

Școală online, noi provocări pentru părinți și copii

acum 31 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică cum decurg cursurile online pentru copii.

A început școala! Cum se vor desfășura cursurile online

acum 36 zile

Roxana Cercel, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar București, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cum se vor desfășura cursurile online.

Soţii Stegaru au dat-o din plâns în râs şi-n tachinări, la temele pentru acasă!

acum 62 zile

Tensiunea ajunge la cote maxime în familia Stegaru. Scandalul de ieri, cauzat de pasiunea lui Viorel pentru dansatoarea Emy, a luat amploare, iar gelozia Veronicăi pare, în aceste condiţii, de nevindecat. Viorel se simte "încătuşat" de soţia sa, iar Veronica nu încetează să îl scalde...

Vulpiţa şi Viorel s-au pus cu burta pe carte! Cum s-au descurcat soţii Stegaru

acum 65 zile

O nouă zi, de data aceasta una în care soţii Stegaru şi-au alocat câteva ore pentru a. învăţa. Chiar dacă ieri Veronica s-a lansat oficial în muzică, odată cu lansarea melodiei şi a videoclipului, tânăra nu a uitat ce este cel mai important şi anume: şcoala. Veronica şi Viorel...

Soția Vulpita a gătit în pași de dans! Surpriză pentru Mara Bănică

acum 65 zile

Pentru că ştiau că vor avea un oaspete de seamă, Veronica şi Viorel s-au trezit dis-de-dimineaţă şi s-au apucat de gătit! Oaspetele era nimeni altcineva decât Mara Bănică, aşa că cei doi soţi au vrut să îi pregătească clătite, ca să o impresioneze.

În plină pandemie de coronavirus, Teatrul Țăndărică transmite zilic spectacole gratis, live pe Facebook

acum 71 zile

Teatrul Țăndărică va transmite gratuit spectacolele pentru copii, live pe pagina de Facebook a instituției, în cplină pandemie de coronavirus.

E bine să se înghețe anul școlar? Ce spun specialiștii în educație

acum 71 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, alături de profesorul Marian Staș, ne explică de ce nu este bine să se înghețe anul școlar.

Școlile, liceele, grădinițele și universitățile sunt închise până după Paște

acum 72 zile

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, a explicat ce se va întâmplă cu școlile, liceele, grădinițele și universitățile din țară.

Coronavirus (Covid-19) în România. Panică la o școală din sectorul 2 din București

acum 77 zile

Este panică la o școală din sector 2, unde copilul unei femei infectate cu coronavirus (Covid-19) a mers la școală până marți inclusiv.

Fiul Marei Bănică, coleg cu fetița unei femei infectate cu coronavirus: Copilul și părinții mei nu ies din casă

acum 78 zile

Fiul Marei Bănică este coleg cu fetița unei femei infectate cu coronavirus. ”Copilul și părinții mei nu ies din casă”, a declarat vedeta.

Coronavirus (Covid-19) în România. Cum vor recupera elevii cursurile pierdute

acum 78 zile

Daniela Voinea, directorul Școlii Nr.1 Sfinții Voievozi, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum vor recupera elevii cursurile pierdute din cauza coronavirusului (Covid-19).

Vizita lui Viorel la Blăgeşti s-a lăsat cu lacrimi amare, acasă la părinţii lui!

acum 80 zile

Ziua de 8 Martie a fost una plină pentru cuplul Veronica-Viorel. El a făcut o vizită la Blăgeşti, de ziua femeii, şi ea a sărbătorit prin muncă. Viorel a mers să-şi vadă mama, dar i-a făcut o vizită şi soacrei.

Răsturnare neaşteptată de situaţie în familia Vulpiţei! Din duşmani de moarte, Viorel şi soacra lui s-au transformat în aliaţi!

acum 80 zile

Ziua de 8 Martie a fost una plină pentru cuplul Veronica-Viorel. El a făcut o vizită la Blăgeşti, de ziua femeii, şi ea a sărbătorit prin muncă. Viorel a mers să-şi vadă mama, dar i-a făcut o vizită şi soacrei.

Vulpiţa şi Viorel s-au pus cu burta pe carte! Soţii Stegaru s-au întors la şcoală!

acum 80 zile

Veronica şi Viorel Stegaru s-au decis! Cei doi soţi au luat o decizie importantă pentru viitorul lor. Familiei Stegaru i-am găsit un centru de formare profesională, acolo unde urmează să facă cursurile de agenţi de comerţ. Iar în urma acestor cursuri, soţii se vor putea angaja.

1
2
3
4
5
»