”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

Publicat pe 04.07.2018 la 10:14 Actualizat pe 24.08.2018 la 17:30

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”).

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”). Realizat în 2015, ”Absolution” este filmul în care actorul român a jucat alături de Steven Seagal.

Actorul a mărturisit că, înainte de actorie, a făcut muzică:

Provenind dintr-o familie de muzicieni, am fost astras de muzică. Părinții mei sunt interpreți de muzică populară, au lucrat cu Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Iar eu am cochetat cumva cu muzica. Am făcut pian, vioară și clarinet. Dar nu a fost să fie! Post spune că în AND mi-a rămas muzica”, a declarat Sergiu Costache la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

Despre teatru, despre spectacolul în care nu doar dă replici, ci și dansează și cântă, despre familie, dar și multe alte poveșticool, aflați din interviul de mai jos.

În articolul

”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • pe 30.11 la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • pe 30.11 la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • pe 30.11 la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste