Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Publicat pe 18.08.2020 la 10:19 Actualizat pe 18.08.2020 la 10:32

Actorul și cântărețul Aurelian Temișan spune că perioada de izolare la domiciliu a fost o perioadă interesantă, reușind să facă foarte multe activități.

Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Actorul și cântărețul Aurelian Temișan spune că perioada de izolare la domiciliu a fost o perioadă interesantă, reușind să facă foarte multe activități. Dacă nu ar fi existat tehnologia de care beneficiem în această perioadă, am fi profitat mai mult de citit și jocuri precum scrabble, remi, table și șah, zice actorul.

În perioada de izolare, lui Aurelian i-a lipsit cel mai mult publicul. Oricât de pregătit ai fi ca actor, dacă nu primești feedback de la spectatori, actoria nu e la fel, ne mărturisește el.

În perioada petrecută acasă, Aurelian a susținut concerte online pentru public. Tehnic, Aurelian s-a pregătit mai bine pentru tot ce înseamnă online, inclusiv pentru a le ajuta pe fetița și soția sa. Astfel, toți trei au avut setup-ul perfect pentru a putea lucra și, în cazul fetiței, pentru a face școală online.

Aurelian e mândru că fetița lui se îndreaptă spre actorie, deși este foarte talentată și la cântat. Copilăria de astăzi nu e la fel ca cea trăită acum 20 de ani, spune Aurelian.

După ce se va termina perioada de restricții, Aurelian e nerăbdător să revină pe scenă, în spectacole de teatru. De asemenea, lui îi lipsește foarte mult să și cânte pentru fani, fiind în fața lor pentru a le simți energia.

Noi artiștii fără public nu funcționăm.

În timpul concertelor online, el a încercat să își imagineze reacțiile publicului său și să fie cât mai aproape de ei. După ce termina de cântat, Aurelian regreta că nu își putea auzi fanii cerând bis.

El nu s-a lăsat copleșit de teamă sau anxietate. Mesajul lui de încurajare pentru public este să nu se mai uite la știri pentru că știrile sunt înșelătoare și mai mult ne sperie. Cel mai important este să fim pozitivi, să zâmbim, să avem încredere în Dumnezeu și să ne lăsăm purtați de lucrurile bune care reies din această perioadă, spune Aurelian.

Citește și: Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

În articolul

Aurelian Temișan la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:20
Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui
Happy People • la 00:27
După marele concert marca RBD, Maite Perroni vorbește despre refuzul foștilor ei colegi, Poncho și Dulce
Happy People • ieri la 15:44
Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia
Happy People • ieri la 13:33
Zuria Vega arată spectaculos după două nașteri. Actrița din "Refugiul" impresionează cu silueta ei
Happy People • ieri la 11:03
Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone
Happy People • ieri la 09:36
La 61 de ani Maribel Guardia arată impecabil. Secretul din spatele unui corp perfect

PARTENERI

Antena 1
Iubita lui Florin Ristei, imagini amuzante din mașină. Cum se descurcă Naomi Hedman la lecțiile de Limba Română: VIDEO
Observator
Varianta mai contagioasă a coronavirusului se răspândește în România. Cazuri confirmate în București, Giurgiu și Suceava
Zu TV
Era și cazul! Gigi Hadid a dezvăluit numele fetiței. A fost o alegere inspirată?
Antena Sport
Un român a devenit faimos în toată lumea după ce a spart 27 de bănci şi a furat jumătate de milion de euro: "Se poate face orice, doar că există o problemă"
Antenastars
Theo Rose, dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit al surorii sale: „Mi s-a părut un gest deplasat și i-am zis că și-o încearcă aiurea”