Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Publicat pe 18.08.2020 la 10:19 Actualizat pe 18.08.2020 la 10:32

Actorul și cântărețul Aurelian Temișan spune că perioada de izolare la domiciliu a fost o perioadă interesantă, reușind să facă foarte multe activități.

Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

Actorul și cântărețul Aurelian Temișan spune că perioada de izolare la domiciliu a fost o perioadă interesantă, reușind să facă foarte multe activități. Dacă nu ar fi existat tehnologia de care beneficiem în această perioadă, am fi profitat mai mult de citit și jocuri precum scrabble, remi, table și șah, zice actorul.

În perioada de izolare, lui Aurelian i-a lipsit cel mai mult publicul. Oricât de pregătit ai fi ca actor, dacă nu primești feedback de la spectatori, actoria nu e la fel, ne mărturisește el.

În perioada petrecută acasă, Aurelian a susținut concerte online pentru public. Tehnic, Aurelian s-a pregătit mai bine pentru tot ce înseamnă online, inclusiv pentru a le ajuta pe fetița și soția sa. Astfel, toți trei au avut setup-ul perfect pentru a putea lucra și, în cazul fetiței, pentru a face școală online.

Aurelian e mândru că fetița lui se îndreaptă spre actorie, deși este foarte talentată și la cântat. Copilăria de astăzi nu e la fel ca cea trăită acum 20 de ani, spune Aurelian.

După ce se va termina perioada de restricții, Aurelian e nerăbdător să revină pe scenă, în spectacole de teatru. De asemenea, lui îi lipsește foarte mult să și cânte pentru fani, fiind în fața lor pentru a le simți energia.

Noi artiștii fără public nu funcționăm.

În timpul concertelor online, el a încercat să își imagineze reacțiile publicului său și să fie cât mai aproape de ei. După ce termina de cântat, Aurelian regreta că nu își putea auzi fanii cerând bis.

El nu s-a lăsat copleșit de teamă sau anxietate. Mesajul lui de încurajare pentru public este să nu se mai uite la știri pentru că știrile sunt înșelătoare și mai mult ne sperie. Cel mai important este să fim pozitivi, să zâmbim, să avem încredere în Dumnezeu și să ne lăsăm purtați de lucrurile bune care reies din această perioadă, spune Aurelian.

Citește și: Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare

În articolul

Aurelian Temișan la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp