Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

Publicat pe 27.06.2018 la 10:05 Actualizat pe 11.07.2018 la 14:53

Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

În urmă cu cinci ani, Bogdan Iancu a filmat alături de Gérard Depardieu pentru “Condamnat la viață”. Decutul în fața camerelor de filmare l-a făcut pe când avea patru ani și jumătate. La “CineCOOL”, tânărul actor a povestit despre cel mai recent film în care a jucat, “In Blue”, dar și despre planurile sale. Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

În această primă parte a interviului, Bogdan a povestit despre experiența sa la Istanbul, la un festival de film, despre filmul în care a jucat alături de Ștefan Bănică jr., dar și despre experiențele sale cinematografice de peste hotare.

Tânărul actor, în vârstă de doar 18 ani, a mărturisit că, în copilărie, sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”, interpretat de Macaulay Culkin.


Avea doar patru ani și jumătate când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, iar atunci a filmat pentru o reclamă. Ulterior a putut fi urmărit, alături de Ștefan Bănică, într-o comedie românească de Crăciun, dar și în “Pariu cu viața”, serialul produs de Ruxandra Ion.

În articolul

Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • pe 30.11 la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • pe 30.11 la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • pe 30.11 la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste