CulTour 2021: Bubu Cernea, despre cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut, prin ce peripeții a trecut în călătoriile sale, dar și în ce locuri nu s-ar mai întoarce

Publicat pe 24.05.2021 la 18:00 Actualizat pe 25.05.2021 la 11:09

Bubu Cernea a devenit cunoscut odată cu lansarea trupei Lala Band și cu rolul jucat în serialul Pariu cu Viața. Mihai Andrei, pe numele său real, este actor de televiziune, cântăreț, dansator ocazional, muzician și toboșar român.

Bubu Cernea

CulTour 2021

Este pasionat de muzică, dar nu renunță nici la actorie, drept urmare, Mihai Cernea (Bubu) a decis să le combine de-a lungul timpului. În serialul “O grămadă de caramele”, l-a interpretat pe Miky Goga, dar tot el este și cel care s-a ocupat de coloana sonoră a producției, împreună cu bunul său prieten-Cristian Comaroni.

Simpaticul băiețel, care la doi ani făcea primul pas spre instrumentul lui muzical preferat, tobele, a ajuns astăzi un artist desăvârșit și continuă să facă ce știe el mai bine.

Acesta povestește în episodul din CulTour care au fost cele mai tari experiențe ale sale în călătoriile pe care le-a avut. În videoclipul de mai sus acesta aduce în fața tuturor unele dintre cele mai tari călătorii.

Cine este Bubu Cernea

Încă de mic, Bubu Cernea a arătat ce vrea să facă mai departe. În timp ce copiii de vârsta lui se minunau de jucării, pe el îl fascinau tobele, instrument muzical căruia i-a rămas fidel și în ziua de azi.

La vârsta de doi ani, Bubu a început să-și construiască drumul în lumea artistică, iar pe parcursul anilor, muzica și actoria au început să se intersecteze în viața lui. Și-a perfecționat cunoștințele la Universitatea Berklee din America, iar ulterior s-a întors în țară, implicându-se în numeroase proiecte.

În articolul

CulTour 2021: Bubu Cernea, despre cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut, prin ce peripeții a trecut în călătoriile sale, dar și în ce locuri nu s-ar mai întoarce

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x