CulTour 2021: Cele mai bune recomandări de filme pentru un weekend special

Publicat pe 15.10.2021 la 13:31 Actualizat pe 15.10.2021 la 18:24

Criss și Vlad aduc la CulTour cele mai bune recomandări de filme pentru un weekend special. Astăzi vom afla care sunt filmele care pot fi urmărite în cinema.

Cristina Ciobănașu poartă un pulover galben muștar, iar Vlad Gherman poartă un tricou mov cu o bluză neagră

Cele mai bune recomandări de filme pentru un weekend special

Happy Channel

“De astăzi au intrat în cinematografe niște filme foarte bune.”, începe Vlad Gherman prezentarea emisiunii CulTour de astăzi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc în fiecare zi de vineri recomandări de filme care au intrat recent în cinematografe și care pot fi urmărite în weekend pentru câteva zile de neuitat. Fie că sunt filme de animație sau spectacole de teatru, cei doi prezentatori reușesc să aleagă întotdeauna producții de excepție pentru ca fanii CulTour să nu rămână niciodată dezamăgiți.

Cristina Ciobănașu recomandă un film românesc inspirat din fapte reale care îi va duce pe telespectatori într-o poveste tulburătoare.

„Scara”, film românesc inspirat din fapte reale

Filmul recomandat de Cristina Ciobănașu spune povestea lui Andrei, un tânăr care-și caută motivația în viață și care dorește să-și găsească locul în lume. Hotărât să-și schimbe cursul, acesta este hotărât să devină actor.

După căderea comunismului, Andrei se găsește într-o nouă situație pe care nu știe cum să o controleze. Cu toate acestea, atunci când reușește să intre în pielea personajului “Alioșa”, o adaptare a romantului “Frații Karamazov”, își dă seama că se aseamănă tot mai mult cu cel pe care îl joacă.

Andrei descoperă astfel drumul către divinitate și găsește răspunsuri la întrebările pe care și le punea în tinerețe.

“Ultimul duel”, o poveste tulburătoare inspirată din fapte reale

Acțiunea se petrece în Franța medievală și spune o poveste adevărată despre trădare și răzbunare. Regizorul Ridley Scott reușește să scoată la iveală ipotezele care au stat la baza duelului dintre Jean de Carrouges şi Jacques Le Gris, doi prieteni care cu timpul au devenit rivali.

Filmul îi are în distribuție pe Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer și Ben Affleck și spune o poveste din Franța anului 1386, aceasta fiind o perioadă cruntă în care se simt efectele Războiului de o sută de ani cu Anglia.

Drama cinematografică prezintă povestea din trei puncte de vedere și scoate la iveală puterea pe care o aveau bărbații în lume la acea vreme, dar și determinarea de care femeile puteau să dea dovadă în momente de cumpănă.

“Venom – să fie carnagiu”, recomandarea de weekend

Eddie este deja obișnuit cu viața pe care o duce din cauza traiului cu Venom. Marea surpriză vine atunci când reporterul are șansa de a-i lua un interviu lui Cletus, un nou simbiot care pare a fi mult mai puternic și mai agresiv.

Astfel, lumea va deveni un adevărat mormânt, iar Venom nu se va opri până când nu se va răzbuna pentru toate suferințele îndurat de-a lungul timpului.

Carnage devine arma prin care asasinul va aduce suferință în lume și va transforma liniștea în haos total. Cei doi simbioți se luptă până la capăt pentru supraviețuire și vor afla care trebuie să trăiască și care trebuie să piară. Venom se regenerează, se cațără, se transformă în doar câteva secunde, iar efectele acțiunilor sale sunt imediate. Pentru iubitorii Marvel, acesta este unul dintre cele mai bune filme create până acum.

Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani!

În articolul

CulTour 2021: Cele mai bune recomandări de filme pentru un weekend special

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x