CulTour 2021: Cristina Ciobănașu joacă rolul sincerității cu Ioana Abur. Dezvăluirile inedite pe care le face actrița

Publicat pe 20.10.2021 la 15:27 Actualizat pe 20.10.2021 la 18:01

Cristina Ciobănașu o provoacă pe Ioana Abur, actrița din “Adela”, la o sesiune de întrebări și răspunsuri. Dezvăluirile inedite pe care le face actrița îi vor uimi pe telespectatori.

Ioana Abur poartă un halat și are părul desprins

Cristina Ciobănașu se află pe platourile de filmare ale serialului "Adela" împreună cu Ioana Abur

Happy Channel

“Criss e pe platourile de filmare Adela, unde îi supune pe actori la noi provocări.”, începe Vlad Gherman emisiunea CulTour de astăzi.

Actorul este singur astăzi la CulTour, asta pentru că partenera lui de emisiune este curioasă să afle noi dezvăluiri despre actorii din “Adela”. De data aceasta, Ioana Abur este cea interogată de Cristina Ciobănașu, care vrea să afle noi detalii din viața celebrei actrițe.

“Suntem pregătiți să o interogăm pe Ioana Abur.”, spune Criss.

Cristina Ciobănașu joacă rolul sincerității cu Ioana Abur

Cristina Ciobănașu a găsit-o pe Ioana Abur chiar pe platourile de filmare ale serialului “Adela”, acolo unde filmările sunt în toi.

“Cum a fost trezirea din această dimineață?”, începe Criss sesiunea de Q&A.

Ioana Abur este una dintre actrițele care nu se ascunde atunci când vine vorba despre viața personală și detaliile familiale. Astfel, aceasta mărturisește că și-a băut cafeaua în pat, așa cum obișnuiește, și a început tot ritualul de dimineață începând cu ora 9.00.

Cât despre micul dejun, Ioana Abur spune că nu obișnuiește să îl ia acasă, asta pentru că preferă să doarmă până mai târziu și apoi să-și bea cafeaua în tihnă.

Ioana Abur este de părere că dacă toată lumea ar fi mai bună, mai în armonie, totul s-ar rezolva de la sine și toți oamenii ar reuși să fie prieteni unii cu alții.

“Zi-mi ceva ce nu știe toată lumea despre tine.”, întreabă Cristina Ciobănașu.

Ei bine, de această dată, Ioana Abur reacunoaște că în anumite momente când se găsește singură, devine tristă, însă aceste clipe sunt rare de cele mai multe ori.

Detalii mai puțin cunoscute despre actrița Ioana Abur

Chiar dacă este o actriță de renume și își permite să mănânce orice și-ar dori, Ioana Abur nu ezită să recunoască faptul că ar mânca ouă și cartofi prăjiți la orice oră.

În ceea ce privește hobby-urile, Ioana Abur recunoaște că îi place să croșeteze căciulițe pe care să le ofere cadou prietenilor și familiei.

“Un lucru pe care ți-l dorești mult și nu l-ai obținut?”, întreabă Criss.

Mai în glumă, mai în serios, Ioana Abur recunoaște că și-ar dori să locuiască într-o casă pe o plajă în Hawaii și că ar pierde cu totul noțiunea timpului dacă s-ar afla acolo și cu o carte în brațe.

Fiind o persoană căreia nu îi este frică de nimic, Ioana Abur spune că și-ar dori să se piardă în dans, atunci când are ocazia.

“Ce te face fericită?, întreabă Cristina Ciobănașu.

Cea mai mare bucurie în viața Ioanei Abur este fiica ei, cea de care are grijă necondiționat și pe care o iubește nespus de mult. Astfel că, persoana care o face fericită pe actriță este chiar copilul ei.

Dacă unii oameni sunt speriați de gândul că vor muri, aflați că pentru Ioana Abur moartea trebuie să vină în liniște, atunci când se află în pat, dormind.

Ioana Abur este o femeie de o calmitate absolută, căreia i-ar plăcea să regăsească această calitate și la alte persoane cu care interacționează în fiecare zi.

În articolul

CulTour 2021: Cristina Ciobănașu joacă rolul sincerității cu Ioana Abur. Dezvăluirile inedite pe care le face actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x