CulTour 2021: Dana Rogoz, despre viața de familie și cariera de actriță. Prin ce provocări a trecut vedeta cu cei doi copii

Publicat pe 11.10.2021 la 14:50 Actualizat pe 11.10.2021 la 18:39

Dana Rogoz, una dintre cele mai apreciate actrițe și persoane publice din țara noastră, vorbește la CulTour despre viața de familie cu cei doi copii. Cum separă vedeta cariera profesională de viața privată și cum s-a descurcat cu nașterea pe timp de pandemie, ne spune chiar ea într-un interviu cu Cristina Ciobănașu.

Dana Rogoz este îmbrăcată într-o bluză maro deschis și pantaloni închiși la culoare

Dana Rogoz vorbește cu Cristina Ciobănașu despre viața de familie și cariera de actriță

Happy Channel

“Astăzi stăm de vorbă cu una dintre cele mai îndrăgite actrițe și persoane publice din România, un model pentru mamele și femeile din zilele noastre.”, începe Cristina Ciobănașu emisiunea CulTour de astăzi.

“Are în spate o lungă și frumoasă carieră pe care a început-o la doar 3 anișori.”, continuă Vlad Gherman prezentarea.

Cine nu o cunoaște pe Dana Rogoz, cea care i-a făcut pe copiii din toată lumea să o iubească pe “Abramburica”? Iată că acum vedeta este femeie în toată firea și are o familie extrem de frumoasă cu care se mândrește.

Dana Rogoz, despre provocările cu doi copii

Dana Rogoz vorbește cu atâta ușurință și dragoste despre copiii ei, încât ai spune că aceasta a fost, de fapt, menirea ei în viață. Chiar dacă dă totul pe scenă și este o actriță desăvârșită, Dana Rogoz nu uită că acasă o așteaptă două suflete micuțe care o iubesc necondiționat.

Artista povestește despre primele zile la creșă ale fetiței sale, Lia, dar și despre băiețelul ei, Vlad, care o ajută întotdeauna atunci când are nevoie.

“Noi suntem părinți foarte implicați.”, spune Dana Rogoz.

Chiar dacă vedeta spune că soțul ei preferă casa atunci când e goală pentru a avea câteva minute de liniște în care să muncească, aceasta nu s-ar vedea niciodată fără copiii ei. Același lucru este valabil și pentru partenerul ei.

“În toată perioada pandemiei ne-am descurcat între noi.”, mărturisește Dana Rogoz.

A cerut foarte rar ajutorul bonelor, iar în ceea ce-i privește pe bunici, Dana Rogoz încearcă să-i țină cât mai departe în această perioadă a pandemiei. Cu toate că i-ar fi plăcut ca cei mici să crească și alături de bunici, preferă să-și știe părinții în siguranță.

Dana Rogoz, despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Dana Rogoz își amintește cu drag despre clipele în care îl întreba pe băiețelul ei dacă i-ar plăcea să aibă o soră. Deși spune că Vlad nu este gelos, fetița cea mica începe să-și intre în drepturi și să se supere atunci când fratele ei o îmbrățișează pe mama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dana Rogoz vorbește și despre plecarea în Slovacia, țară în care a trebuit să fie prezentă pentru a filma în cadrul unui nou proiect. Acolo, actrița a plecat cu fetița pe vremea când aceasta avea doar 6 luni. Ulterior, aceasta s-a întors pe platourile de filmare, iar toată echipa de producție a fost bucuroasă să o vadă pe Lia.

Vedeta își amintește că fetița dormea foarte mult pe timpul zilei, atunci când filmările erau în toi, iar noaptea aștepta să se joace. Chiar dacă nu i-a fost ușor, Dana Rogoz vede aceste clipe ca momente unice pe care nu le va putea uita niciodată.

Deși a plecat în Slovacia doar cu fetița, Dana Rogoz spune că nu a fost o decizie tocmai ușor de luat, având în vedere că a trebuit să stea departe de ceilalți doi membri ai familiei timp de o lună.

În articolul

CulTour 2021: Dana Rogoz, despre viața de familie și cariera de actriță. Prin ce provocări a trecut vedeta cu cei doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x