CulTour 2021: Interviu de sărbătoare cu Randi. Cum petrecea artistul Crăciunul în copilărie

Publicat pe 27.12.2021 la 10:16 Actualizat pe 27.12.2021 la 18:00

Randi povestește la CulTour despre cele mai frumoase amintiri din copilărie și stă de vorbă cu Alexandra Gherman într-un interviu de sărbătoare.

Randi poartă o jachetă neagră

Interviu de sărbătoare cu Randi

Instagram/Randi

“Provocarea noastră crăciunească ajunge astăzi în studiourile Famous Production la nimeni altul decât Randi.”, începe Vlad Gherman emisiunea CulTour de astăzi.

“Care este colindul lui preferat, cum arăta Crăciunul în copilăria lui și multe altele, ne spune artistul chiar acum.”, spune Criss.

Randi mărturisește că este întotdeauna pregătit atât pentru Crăciun, cât și pentru Paște, sărbători pe care le petrece întotdeauna alături de familie.

Interviu de sărbătoare cu Randi

Alexandra Gherman: “Ne dați ori nu ne dați?”

Randi: “Aș vrea să primesc, de ce să nu primesc?”

Alexandra Gherman: “Sarmale sau cârnați?”

Randi: “Salata de beof, salată de vinete.”

“Cum poate piftia să concureze cu salata de beof? Mănânc gelatină cu carne? Pe bune?”, întreabă Randi.

Alexandra Gherman: “Seara de ajun sau prima zi de Crăciun ?”

Randi: “Seara de ajun.”

Alexandra Gherman: “Brad natural sau artificial?”

Randi: “Prefer natural. Dacă aș avea o grădină cu brazi, aș tăia unul la câțiva ani.”

Alexandra Gherman: “Crăciun sau Revelion?”

Randi : “Crăciun, pentru că de Revelion muncim.”

Alexandra Gherman : “Vin fiert sau țuică fiartă?”

Randi : “Cred că un efect mai rapid are țuica fiartă. Dacă tot vrei să te încălzești.”

Alexandra Gherman: „Un Crăciun în Laponia sau pe o plajă tropicală?”

Randi: „Ce să faci în Laponia?”

Alexandra Gherman : “Să-l cunoști pe Moș Crăciun sau să fii Moș Crăciun pentru o zi?”

Randi : “Să fiu, oricum cam sunt. Îl cunosc și pe Moș Crăciun.”

Alexandra Gherman: “Zăpadă sau soare de Crăciun?”

Randi : “Dacă vorbim de o plajă tropicală, zăpadă. Să curgă fulgii mari pe care îi vedeai în copilărie.”

Alexandra Gherman: “Pulover tematic sau pijamale de Crăciun?”

Cum petrecea artistul Crăciunul în copilărie

Randi: “N-am avut niciodată. Tricotat de mama, l-aș accepta.”

Alexandra Gherman: “Fuego sau Hrușcă?”

Randi: “Fuego, pentru că e mai aproape și l-am văzut odată într-un supermarket, ne-am salutat de parcă ne cunoșteam de o viață. Ne-am salutat, deci îl aleg pe Fuego.”

Alexandra: “Portocale sau măr cu scorțișoară ?”

Randi : “Portocală. Pentru că mereu mirosea în casă.”

Alexandra: “Bătaie cu bulgări sau îngerași?”

Randi : “Bătaie, frecuș direct. Ce îngerași? Dacă stăteai să faci, te făceau un îngeraș.”

Alexandra : “Soba din casa bunicilor sau șemineu? “

Randi : “Soba din casa străbunicilor. Cred că șemineu acum. Era cel mai tare lucru să stai cu picioarele la sobă și să te uiți la filmul ăla. La sobă e periculos.”

Alexandra: “Placă sau ski?”

Randi: “Când eram mic mă dădeam cu skiurile, nu mai țin minte, m-a pus tata cu picioarele pe skiuri. Deci placă, m-am apucat de mulți ani.”,

“Ai căzut vreodată?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Mă mir că nu mi-am rupt ceva, era zăpada mare și aveam și cască.”, spune Randi.

“Aș vrea să te rog să-mi descrii Crăciunul în 3 cuvinte”, spune Alexandra Gherman.

“Familie, cozonac, cadouri.”, răspunde Randi.

Alexandra: “O amintire frumoasă de Crăciun.”

Randi: “Frumoasă a fost când a venit fratele meu cu elful nou născut.”

“Înainte nu eram extaziați că venea Crăciunul, că nu aveam bani.”, spune Randi.

În articolul CulTour 2021: Interviu de sărbătoare cu Randi. Cum petrecea artistul Crăciunul în copilărie:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x