CulTour 2021: Mihai Petre, dansatorul care și-ar fi dorit să fie actor. Povestea de viață a unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz

Publicat pe 18.10.2021 la 17:55 Actualizat pe 18.10.2021 la 17:59

Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România și concurent în cadrul show-ului “Asia Express”, sezonul 4, vorbește la CulTour despre dorința de a deveni actor. Cum a făcut primii pași pe un platou de filmare, dar și cine sunt cele mai importante femei din viața lui, ne spune chiar el într-o discuție cu Cristina Ciobănașu.

Mihai Petre poartă un tricou alb și o cămașă cu imprimeu

Mihai Petre, dansatorul care și-ar fi dorit să fie actor

Happy Channel

“Astăzi la Cultour stăm la povești cu Mihai Petre.”, începe Cristina Ciobănașu emisiunea CulTour de astăzi.

“Mihai Petre nu se dă în lături de la nicio provocare.”, continuă Vlad Gherman prezentarea cunoscutului dansator.

Mihai Petre vorbește cu Cristina Ciobănașu despre provocările pe care le-a avut de înfruntat în liceu, dar și despre dorința de a deveni actor, în timp ce își făcea specializarea în dans.

Mihai Petre, despre dorința de a deveni actor

“Mi-aș fi dorit să fac actorie, aveam în liceu niște colegi care se pregăteau.”, spune Mihai Petre. Cu toate că dorința lui de a deveni actor nu s-a concretizat, iată că până la urmă dansatorul a reușit să-și facă debutul în "Îngerașii".

Este dansator, actor și familist convins și a terminat Facultatea de Științe Politice, alegere pe care nu a regretat-o niciodată. Mihai Petre spun că și-a dorit să urmeze cursurile acestei facultăți datorită faptului că în liceu îi plăcea foarte mult filosofia.

„A fost foarte frumoasă facultatea asta.”, spune Mihai Petre.

Mihai Petre mărturisește că niciodată nu și-a verbalizat dorința de a deveni actor, însă aceasta era înăuntrul lui cu mult timp înainte de a păși pentru prima oară pe un platou de filmare. Faimosul concurent de la Asia Express, sezonul 4, a urmat cursuri de actorie la New York și a reușit să aibă și o diplomă care să-i ateste dorința de nestăvilit de a fi printre oamenii mari ai acestei industrii.

“Eu eram un riguros căruia îi era greu să se lase liber în foarte multe momente.”, recunoaște Mihai Petre.

Cu toate acestea, cursurile de actorie l-au ajutat atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Mihai Petre, despre parcursul în show-ul Asia Express, sezonul 4

Mihai Petre este unul dintre concurenții care fac parte din show-ul Asia Express, sezonul 4. Bărbatul a plecat alături de soția lui, Elwira, într-o călătorie care i-a schimbat pe amândoi din toate punctele de vedere.

Acesta a declarat că acceastă competiție l-a făcut să vadă lucruri pe care înainte nu le vedea, să aprecieze oamenii din alte puncte de vedere.

Mihai Petre și soția lui se numără printre cele șapte echipe rămase în competiție și luptă din răsputeri pentru a termina jocul așa cum și-au propus.

În cel mai nou episod din Asia Express, echipa formată din Mihai și Elwira a fost la un pas de a se da bătuți și a refuza să-și mai caute un loc în care să doarmă. Oboseala și-a spus cuvântul, așa că niciunul dintre ei nu a mai dorit să continue.

Elwira și Mihai au fost salvați de un băiat care i-a luat și le-a dat să mănânce, dar le-a oferit și un loc cald în care să doarme. Astfel, cei doi au rememorat întâmplări din tinerețe, atunci când au trecut fără să realizeze, prin aceleași experimente.

Mihai Petre a dezvăluit că atunci când era tânăr și pleca cu gașca la mare, obișnuia să mănânce resturi de pe mesele oamenilor. Astfel, în fiecare ediție Asia Express, oamenii pot vedea o altă poveste a unuia dintre cei mai buni dansatori din țara noastră.

În articolul

CulTour 2021: Mihai Petre, dansatorul care și-ar fi dorit să fie actor. Povestea de viață a unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x