CulTour 2021: Zarug stă la povești cu Alexandra Gherman. Concurentul “Asia Epxress” își aduce aminte de sărbătorile de iarnă din sânul familiei

Publicat pe 06.12.2021 la 12:01 Actualizat pe 06.12.2021 la 17:47

Zarug vorbește cu Alexandra Gherman despre momentele din sânul familiei, atunci când sărbătorile băteau la ușă. De asemenea, concurentul “Asia Express” dezvăluie cât timp ar putea rezista fără să vorbească.

Zarug poartă un tricou cu un imprimeu și stă pe o canapea lângă un câine

Zarug stă la povești cu Alexandra Gherman și își aduce aminte de sărbătorile de iarnă

Instagram/Zarug

“Astăzi, la CulTour, stăm în continuare de vorbă cu unul dintre cei mai excentrici și carismatici concurenți de la Asia Express.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Mihai Dan Zarug răspunde provocării CulTour lăsându-ne să-l cunoaștem mai bine.”, continuă aceasta.

“Sunteți nerăbdători să aflați cum a răspuns provocării noastre?”, întreabă Vlad Gherman.

Zarug stă la povești cu Alexandra Gherman despre sărbătorile în sânul familiei

“O amintire frumoasă din sânul familiei?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Sunt multe, de Paște, de Crăciun. Duminica mâncam împreună, era o agitație în casă, veneau nepoatele, chinuiau animalele, scene de viață.”, spune Zarug, fost concurent “Asia Express”.

“Povestește-mi despre filmul în care joci.”, spune Alexandra Gherman.

“Nu am voie. E un regizor tânăr, care pare complet nebun. Trebuia să am vreo trei roluri. Din discuții îmi dădeau câte o bucată de scenariu, de fiecare dată era alt rol. E numai o apariție scurtă. Când am ajuns la filmări, mi s-a dat mână liberă să improvizez și eu am făcut ce fac de obicei când nu mi se dă o direcție clară. Sunt eu.”, povestește Zarug.

“Îmi place viața de platou, prin personajul ăla să fii altcineva cât durează filmările.”, continuă fostul concurent “Asia Express”.

Zarug mărturisește că și-ar dori roluri mari, acolo unde să-și arate nestingherit talentul pe care îl posedă din naștere.

“Crezi că ne naștem cu talent?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Marina Abramovic spune că poți să înveți tot în afară de carismă. E un ceva care face ca omul din fața ta să vrea să te vadă, ceva nativ numit carismă. Nu se învață, nu se cumpără, o ai sau n-o ai. Mi s-a zis că am.”, spune Zarug.

“Dacă ar fi să dai un sfat, un singur sfat despre viață, ce i-ai spune unul adolescent ?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Când eram mai mică și mai proastă i-aș fi spus să-și urmeze visul, e un pic burghez și elitist. Am citit la alții mai deștepți ca mine...mi-aș reconfigura traseul. Să găsească ceva la care se pricep și să devină cei mai buni la aia. Altfel mă feresc să dau sfaturi.”, spune Zarug.

“De obicei nu te întreabă nimeni. M-am trezit cu oameni care mă criticau, cei mai mulți oameni au rezonat cu modul meu de a fi.”, continuă fostul concurent “Asia Express”.

Zarug răspunde provocării CulTour

“Ce-ți place cel mai mult la tine și ce te enervează?”, întreabă Alexandra Gherman.

“I speak my mind. Pentru că mi-a adus și deservicii în viață, eu nu am știut să îmi țin gura de multe ori, fapt care mi-a adus și deservicii.”, spune Zarug.

“Despre cine ai putea să spui că e eroul sau eroina ta?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Maică-mea, pe ea am cunoscut-o prima și a fost modelul de femeie și de carieră, de corectitudine în raport cu ceilalți. A fost opusul modelului de mamă, eu nu am crescut cu genul ăla de model. O dată pe săptămână venea cineva și gătea.”, spune Zarug.

“Cum te înțelegi cu ea acum?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Din ce în ce mai bine, cred că și expunerea mea i-a făcut și pe ea și pe taică-miu să mă vadă sub altă lumină pentru că eu eram acasă mult mai reținut în prima parte a vieții. Eram cineva care ținea un secret, puteam să îți permit să mă cunoști până la punctul în care era safe pentru mine.”, spune Zarug.

“Cât crezi că ai putea rezista fără să vorbești?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Rezist, dacă nu mă întreabă nimeni nimic sau dacă n-am ceva inteligent de spus.”, spune Zarug.

“Cum arată iadul pentru tine?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Undeva unde totul e degeaba, în care ești neînțeles, în care nu-ți ies lucrurile deși îți dai toată silința.”, spune Zarug.

În articolul

CulTour 2021: Zarug stă la povești cu Alexandra Gherman. Concurentul “Asia Epxress” își aduce aminte de sărbătorile de iarnă din sânul familiei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022. Leii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: "Trăim cu speranța că te vom vedea și atunci vom fi cei mai fericiți"
a1.ro
Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia copilului său cu iubita Corina Caciuc. Anamaria Prodana reacționat imediat | VIDEO
Catine
Care sunt alimentele acide. Lista completă și efectele lor asupra organismului
retetefeldefel.ro
Ciorbă de cocoș cu castraveciori acri și tăiței
useit.ro
Descoperire fără precedent în apele înghețate din Oceanul Antarctic. Fenomenul unic care a uimit experții
as.ro
Cu amanta Corina Caciuc lângă el, Laurenţiu Reghecampf a lansat acuzaţii dure la adresa fostei soţii: „Un joc dezgustător!”
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Florin Salam și Delia Matache au cântat împreună în duet! Piesa pe care au interpret-o pe aceeași scenă / VIDEO