CulTour 2022: Actorii din “Adela” vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului. Ce amintiri și nostalgii îi încearcă la final de proiect

Publicat pe 29.06.2022 la 09:59 Actualizat pe 29.06.2022 la 18:13

Actorii din "Adela" vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului. Cum au evoluat, dar și ce amintiri îi încearcă la final de proiect, au spus chiar ei într-un interviu cu Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză neagră, iar Vlad Gherman poartă un tricou alb

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Actorii din “Adela” vorbesc la final de proiect despre cei mai importanți ani din viața lor ca și profesioniști. Dacă unii au pornit pentru prima oară într-un serial de o asemenea anvergură, pentru alții au existat la fel de multe emoții în ciuda experienței. Vlad Gherman a fost cel care i-a chestionat pe colegii săi în legătură cu sentimentele care îi încearcă în sezonul 4.

Actorii din “Adela” vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului

Deși la început s-a arătat emoțională, Oana Moșneagu a mărturisit că “din fericirea mai avem un sezon întreg de filmat.” Aceasta spune că “a fost o șansă uriașă pe plan profesional să lucrez pe același set cu mari actori. Am căpătat ceva mai multă încredere în mine, am început proiectul imediat ce-am terminat facultatea. Îmi place să cred că știu mai multe decât la început. Am câștigat pe ambele planuri.”

Deși a trecut multă vreme de atunci, actrița își aduce aminte perfect momentul în care i s-a spus că a reușit să ia rolul pentru care a fost menită.

“A fost ultima probă, în ultima zi. Am avut de jucat secvența între mine și tatăl meu, domnul Râlea. Era un monolog kilometric, mult text, o mare presiune. La casting eram pompată de energia aceea, știam că proba asta e foarte importantă, că o să facă o departajare.”, a spus Oana Moșneagu. Actrița subliniază faptul că atunci când există zile mai dificile pe care le are de filmat, nu se poate concentra pe momentele amuzante din spatele camerelor.

Citește și: Importanța sportului în viața copiilor . Ce spun specialiștii despre mișcarea de la vârste fragede și până la maturitate

Oana Moșneagu spune că a învățat faptul “că încrederea unui actor se construiește în timp, odată cu acumularea experienței îți înfrângi fricile, trebuie să fii tolerant. Indiferent de vârstă, sunt actori cu experiență care mai învață. Actoria e un proces constant de învățare. Să nu mai zic nu pot, nu știu.” Pe plan personal, actrița spune că a câștigat atât prieteni, cât și o persoană dragă sufletului ei care speră că va rămâne în viața sa cât mai multă vreme.

Ce spun Actorii din “Adela” despre finalul proiectului

Dacă Oana Moșneagu spune că a avut emoții la început de proiect, Mara Oprea destăinuie faptul că aceste sentimente au încercat la repetiții. Ulterior, când a fost lăudată de colegi pentru calitățile sale, a început să prindă putere în sine.

Protagonista serialului a mărturisit faptul că a fost nevoită să stea două zile pentru a vedea cum evoluează castingul și dacă se poate numi cu adevărat parte integrantă din proiect.

Citește și: Bogdan Talașman răspunde celor mai simpatice întrebări alături de fiica Maria. Cum s-au descurcat cei doi

“Eu nu simțeam niciun fel de emoție, eu am avut foarte multe emoții la repetiții. Mă simțeam cea mai mică, cu cea mai puțină experiență, acceptam critici și propuneri și le luam de bune. Am primit și foarte multe observații bune.”, a declarat Mara Oprea. Atât Vlad Gherman, cât și Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev au format de-a lungul timpului o prietenie ce speră ei, va dura peste ani. Cu fiecare ocazie, cei patru se arată uimiți de evoluția pe care lucrurile au luat-o într-un timp atât de scurt.

În articolul

CulTour 2022: Actorii din “Adela” vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului. Ce amintiri și nostalgii îi încearcă la final de proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x