CulTour 2022: Andreea Lițescu, alături de fetița Sara într-un interviu de poveste. Cum își petrec cele două zilele împreună

Publicat pe 31.05.2022 la 10:02 Actualizat pe 31.05.2022 la 17:50

Andreea Lițescu, din nou la CulTour. De data aceasta, însoțită de fetița Sara într-un interviu de poveste. Cum își petrec cele două zilele împreună și ce a răspuns micuța prințesă la întrebările adresate de Alexandra Gherman.

Andreea Lițescu a venit pentru a doua oară la CulTour, de data aceasta însoțită de fetița Sara. Cele două au răspuns unuia dintre cele mai simpatice interviuri, iar micuța s-a simțit în largul ei. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman dau astfel startul unui mini sezon cu copii și părinți, special dedicat Zilei Copilului.

Ca primă invitată, Andreea Lițescu a ținut să vină alături de micuța Sara, o domnișoară în vârstă de 5 ani plină de creativitate.

Andreea Lițescu, alături de fetița Sara într-un interviu de poveste

Dacă Andreea Lițescu este una dintre cele mai puternice femei din România, micuța Sara este o adevărată încântare pentru fiecare privitor. Mămica se numără printre cele 5% femei piloți de aeronavă din toată lumea, iar faptul că a scris și o carte ce o are în centru chiar pe fiica sa, o aduce mult mai aproape și de copiii de pretutindeni.

Cartea “Luna vrea să zboare” se află deja în librăriile din toată țara. Sara este de fapt Luna, iar povestea ilustrată în carte descrie o parte din viața micuței fetițe din viața Andreei Lițescu. Aceasta spune că fiica ei a învățat-o mai multe lucruri decât putea crede vreodată, iar faptul că îi poate fi alături la bine și la greu o face să fie și mai mulțumită de viața sa.

Andreea Lițescu se descrie ca fiind o fire activă, asta pentru că a fost și căpitan de bază, dar și comandant. De asemenea, îi îndrumă pe angajații ce lucrează la birou pentru a-i ajuta cu orice ar avea de rezolvat. Pe lângă toate planurile profesionale, Andreea Lițescu este și mamă, iar acest job îi aduce cea mai mare satisfacție din viața sa.

Citește și: Provocarea Happy Blitz cu Ioana Scărlătescu. Îndrăgita prezentatoare răspunde pentru prima oară celor mai simpatice întrebări

Sara este o micuță în vârstă de 5 ani căreia, ca toți copiii, îi place să se joace, atât cu jucăriile cât și în aer liber. Spune că are trei animăluțe de pluș pe care le preferă în detrimentul oricărei alte jucării. Fiind extrem de creativă, aceasta a declarat în fața Alxandrei Gherman că își dorește să devină “elefant” când va fi mare.

Micuța Sara răspunde întrebărilor adresate de Alexandra Gherman

Ca mâncare preferată, Sara spune că nu ar refuza niciodată “căpșuni și cartofi prăjiți” și nu s-ar plictisi niciodată dacă ar trebui să consume aceste feluri pentru totdeauna. De asemenea, ca activitate preferată, micuța spune că îi place să-și macheze mama, dar și să stropească cu apă peste tot în jur. Ca orice fetiță iubește păpușile LOL, dar și gălbenușul de ou și tortul de ciocolată.

Îi plac personajele precum Bambi, Minnie Mouse dar și Fetița Zurli și consideră că a fi copil este destul de ușor. Cât despre misiunea de părinte, aceasta spune că o găsește destul de dificil, mai ales atunci când ești mamă și este necesar să te fardezi.

Citește și: Test de compatibilitate cu Alina Florescu și Bogdan Talașman. Cum au răspuns actorii din “Adela” celor mai haioase întrebări

Ca și super putere, Sara spune că i-ar plăcea să fie foarte rapidă, ca și Eroii în Pijama. De asemenea, nu-i putea uita pe cei mai buni prieteni ai săi de la grădiniță, Ioan și Elis. Deși are doar 5 ani, Sara este deja înscrisă în cadrul antrenamentelor de tenis, acolo unde spune că îi place în timpul liber să deseneze cu racheta pe zgură. Ca orice copil, preferă joaca în locul oricărei alte activități.

În articolul

CulTour 2022: Andreea Lițescu, alături de fetița Sara într-un interviu de poveste. Cum își petrec cele două zilele împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x