CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

Publicat pe 27.05.2022 la 16:59 Actualizat pe 27.05.2022 la 17:38

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema chiar din acest sfârșit de săptămână.

Vlad poartă o cămașă cu mâneci scurte, iar Cristina Ciobănașu poartă o cămașă galbenă

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Ca în fiecare vineri, la CulTour 2022, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vin cu recomandări de filme pentru întreaga familie. De la comedie, la producții de acțiune, dar și dramă, toate pot fi urmărite în același loc. De asemenea, îndrăgiții telespectatori nu uită nici de pasionați de teatru.

Aceștia își pot întâlni actorii preferați și pot afla despre piesele care îi readuc în fața spectatorilor de fiecare dată.

Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman recomandă filmul “Top Gun: Maverick”. După mai bine de 30 de ani de absență în slujba celor mai buni aviatori din armată, Pete “Maverick” Mitchell revine acolo unde a știut că aparține. În timp ce antrenează o echipă de studenți, acesta trebuie să-și confrunte fantomele trecutului. Culminând cu o misiune care îi va aduce pe toți în poziția de a-și depăși limitele, povestea vine să lase o urmă de suspans pentru toți fanii genului.

Cu Tom Cruise și Jennifer Connelly în rolurile principale, cei care le vor fi alături sunt Val Kilmer, Miles Teller, Glen Powell și Monica Barbaro. Povestea a fost scrisă de Peter Craig și Justin Marks.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman recomandă “Imaculat”, un film românesc tulburător. Acesta este o dramă apărută inițial în septembrie 2021. Acesta spune povestea unei fete care este internată într-o clinică de dezintoxicare după ce ajunge să fie dependentă de droguri în urma unei relații eșuate. Inocența o salvează de avansurile sexuale primite la centru, acolo unde se află alături de narcomani și dependenți. Daria ajunge să fie protejată de cei care se teme. Cu Ilona Brezoianu, Ozana Oancea, Ana Dumitrescu, Vasile Pavel, Diana Dumbravă și Cezar Grumăzescu, de astăzi în cinematografe.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă “Noaptea regilor”. O poveste tristă despre un tânăr care, ajunge într-o închisoare din mijlocul pădurilor din Coasta de Fildeș, La Maca. Acesta este ales de către pușcăriași să spune o poveste. În curând, acesta află că soarta sa va fi de fapt una cumplită. Astfel începe să spună povestea nelegiuitului Rege Zama și face orice îi stă în putere pentru a duce povestea până la finalul nopții.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă “Fabrica de Vise”

“Fabrica de vise” este un film animat ce poate fi văzută alături de familie, copii și bunici. Atunci când Mina află că poate controla și crea vise noi, aceasta se folosește de puterea sa. Atunci când află că mama sa vitregă se mută alături de ea și tatăl ei, totul începe să se schimbe.

Iar acest lucru nu este singurul inconvenient. Aceasta află că va avea și o soră vitregă ce se dovedește a fi o mică răutăcioasă. Când află că-și va putea pierde hamsterul din cauza surorii sale, Mina se folosește de puterea sa pentru a-i da acesteia o lecție foarte important.

Atât cei mici, cât și adulții, pot învăța lucruri noi și pot învăța că atâta timp cât nu își pierd din speranță, totul se poate schimba. Din 27 mai 2022 în cinematografele din toată țara.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x