CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de sărbătoare

Publicat pe 22.04.2022 la 11:14 Actualizat pe 22.04.2022 la 17:43

În fiecare vineri, Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant. Ce filme putem vedea la cinema în această perioadă, indiferent de vârstă.

Criss și Vlad stau aproape unul de celălalt și poartă bluze cu mâneci lungi

Criss și Vlad în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

În fiecare vineri, la CulTour, Criss și Vlad aduc în fața telespectatorilor cele mai așteptate producții. De data aceasta, conform perioadei din calendar, îndrăgiții prezentatori au adus filme potrivite oricărei categorii de vârstă.

De asemenea, Alexandra Gherman a stat de vorbă cu celebrul Constantin Dinulescu despre noua sa carte, “Viață și teatru, teatru și viață”.

Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de sărbătoare

Criss și Vlad prezintă filmul “Sărbătoarea Paștelui în artă”, o capodoperă cinematografică ce arată Învierea Domnului prin ochii artiștilor de pretutindeni, pe o lungă perioadă de timp. Povestea lui Hristos i-a făcut pe mulți să-și pună întrebări de-a lungul celor 2000 de ani. Învierea este poate cea mai semnificativă istorică din toate timpurile, așa cum arată învățații.

Unii dintre cei mai renumiți artiști s-au concentrat pe momentul exact al întâmplării nemaivăzute și au redat-o prin ochii lor. De la începuturile epocii creștine până în zilele noastre, sunt prezentate momente artistice care au relatat Învierea Domnului. Cea mai importantă poveste a lumii este acum arătată într-o modalitate cu totul diferită.

Criss și Vlad recomandă filmul animat “Iepurele Găină și Hamsterul Întunericului”. Ca în orice altă poveste pentru copiii, chiar și adulții pot vedea povestea eroului care a fost batjocorit în cea mai mare parte a vieții sale. Plasat într-o lume fantastică, animația urmărește povestea lui Chickenhare, cel ce s-a născut jumătate găină, jumătate iepure.

Citește și: Cum putem ține sub control mâncatul compulsiv. Specialiștii oferă cele mai importante sfaturi

Fiind adoptat de regele Peter, acesta își dorește de mic să fie acceptat pentru ceea ce este. Atunci când unchiul său răufăcător vine și amenință viața familiei sale, Chickenhare este pregătit să le arate tuturor că poate fi un erou. Alături de Abe, țestoasa sarcastică și Meg, femela scons specializată în artele marțiale, Chickenhare pornește la drum pentru a-și dovedi puterea. “Iepurele Găină și Hamsterul Întunericului” intră de astăzi în cinematografele din toată țara și poate fi văzut atât de cei mici, cât și de cei mari deopotrivă.

Alexandra Gherman stă de vorbă cu actorul Constantin Dinulescu, autorul cărții “Viață și teatru, teatru și viață”

Criss și Vlad prezintă “Secretul lui Zorillo”, un film românesc în care acțiunea se petrece pe timpul dacilor și romanilor. Însuși Zamolxis îi conduce pe daci spre călătoria ce trebuie efectuată spre partea întunecată a lumii, acolo unde aceștia ar putea găsi cristalul eteric. De asemenea, aceștia trebuie să întâlnească și pârșul argintiu tărcat cu blană scurtă, vietate și își face apariția într-o singură noapte de vară cu lună plină.

Citește și: Happy Blitz cu Anca Sigartău, personaj și actriță. Cum a răspuns vedeta curiozităților

Producția intră de astăzi în cinematografele din toată țara și îi are în rolurile principale pe Alexandru Pop, Alin Panc, Iulian Ilinca, Cosmin Seleși și Andreea Samson. După ce a programul de weekend a fost trasat alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, a venit rândul Alexandrei Gherman să stea de vorbă cu actorul Constantin Dinulescu, autorul cărții “Viață și teatru, teatru și viață”.

Acesta spune că a reușit să imprime toate intervențiile pe care le-a avut de-a lungul celor 68 de ani de carieră. Constantin Dinulescu a interpretat peste 200 de roluri într-o viață de activitate.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend de sărbătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x