CulTour 2022: Criss și Vlad vin cu programul pentru weekend. Ce filme putem vedea la cinema

Publicat pe 20.05.2022 la 10:59 Actualizat pe 22.05.2022 la 23:38

Criss și Vlad vin într-o altă zi de vineri cu programul pentru weekend. Ce filme putem vedea la cinema pentru câteva momente de relaxare.

Vlad poartă o cămașă deschisă la culoare, iar Criss poartă o cămașă galbenă

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

În fiecare joi, la CulTour, Criss și Vlad vin cu programul pentru weekend. Pentru ca sfârșitul de săptămână să fie cu adevărat relaxant, cei doi prezentatori carismatici nu uită niciodată nici de cei mici, dar nici de cei mari. Filme de acțiune, comedie, animații sau piese de teatru, toate se vor găsi în scurtele prezentări aduse în cadrul emisiunii difuzate pe Happy Channel.

Criss și Vlad vin cu programul pentru weekend

Criss și Vlad prezintă “Unde este Anne Frank?”, în regia lui Ari Folman. Povestea are la bază călătoria lui Kitty, tânăra ce devine prietena imaginară a lui Anne Frank în călătoria ei către istorisirea din timpul războiului. Fiind înarmată cu jurnalul scris de tânăra captivă, dar și cu ajutorul prietenului său Peter, Kitty merge pe urmele lui Anne Frank pentru a-i spune încă o dată povestea.

Ktty își dorește să ducă la bun sfârșit planurile lui Anne Frank, și astfel adresează tinerelor generații un mesaj plin de speranță și generozitate. Deși Kitty nu știe că au trecut 75 de ani de la moartea prietenei sale imagine, aceasta se gândește că și-ar dori să aibă o astfel de prietenă.

Astfel, Kitty devine o altă personalitate a tinerei Anne Frank, cea care până la urmă și-a dorit ca povestea ei să fie auzită. Povestea lui Anne Frank poate fi citită, văzută, dar și auzită, iar toți cei care își doresc să afle reala poveste, pot face o comparație între toate acestea.

Citește și: Georgeta Bucur, despre experiența vieții trăite cu un copil bolnav de sindrom Down

Născută pe 12 iunie 1929 în Germania, aceasta a murit în 1945 într-un lagăr de concentrare. Filmul poate fi văzut împreună cu familia, de către adolecenți, dar și bunici care vor să descopere o poveste de-a dreptul emoționantă.

Criss și Vlad prezintă “Jujutsu Kaisen 0: Filmul”

O producție anime mult așteptată de fanii în domeniu. Yuta Okkotsu, un tânăr licean reușește să dețină puterea unui spirit malefic ce poate controla totul în jur. De asemenea, din acțiune face parte și Rika, prietena cea mai bună din copilărie a acestuia. Băiatul cere ajutorul unui vrăjitor pentru a încerca să-și controleze puterile și astfel să nu creeze haos în jurul său. Din distribuție fac parte “Megumi Ogata”, “Kana Hanazawa”, “Takahiro Sakurai”. Specialiștii în domeniu spun că poți viziona acest film fără grija de a fi citit în avans toate benzile desenate să fii aflat detalii despre acesta.

Criss și Vlad prezintă “Tutankhamon: Ultima expoziție”, de astăzi în toate cinematografele. Urmărind descoperirea istorică a mormântului lui Tutankhamon în 1922, filmul spune povestea descoperirii, dar și a prezentării în turneu a tuturor indiciilor aflate și prezentate în Los Angeles în 2019. Un documentar ce te ține o întreagă oră cu sufletul la gură, în regia lui Ernesto Pagano.

Citește și: Jazzy Jo și Zarug în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”. Cum au ajuns cei doi artiști să formeze o echipă

Iggy Pop este cel care narează întreaga aventură și prezintă cele mai inedite imagini cu cele 150 de comori pe care le-a avut Tutankhamon. Numit și King Tut, acesta a fost un faraon egiptean, ultimul ca domnitor din familia sa moștenitoare la tron. Filmul a avut premier ape 21 februarie 2022 și se așteaptă a fi o capodoperă cinematografică.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad vin cu programul pentru weekend. Ce filme putem vedea la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x