CulTour 2022: Jazzy Jo și Zarug în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”. Cum au ajuns cei doi artiști să formeze o echipă

Publicat pe 16.05.2022 la 11:10 Actualizat pe 16.05.2022 la 19:15

Jazzy Jo și Zarug fac parte din cel de-al 17-lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva". Cum au ajuns cei doi artiști să formeze o echipă și ce părere au despre colegii de platou, spun chiar ei într-un interviu alături de Alexandra Gherman.

Jazzy Jo poartă un costum alb, zâmbește și are părul coafat pe partea stângă, iar Zarug poartă un costum roz

Jazzy Jo și Zarug la "Te cunosc de undeva"

Instagram/Zarug

Jazzy Jo și Zarug participă pentru prima oară ca echipă în cadrul “Te cunosc de undeva”. Cei doi artiști nu și-ar fi imaginat niciodată că ar fi putut să colaboreze împreună, însă la momentul actual profită de fiecare situație pentru a învăța unul de la celălalt cum să-și echilibreze personalitățile.

Într-un interviu cu Alexandra Gherman, cei doi artiști au făcut primele dezvăluiri despre repetiții, zile de muncă și momentele frumoase trăite la filmări.

Jazzy Jo și Zarug participă în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”

Atât Jazzy Jo, cât și Zarug au mărturisit că experiența “Te cunosc de undeva” a venit de la început cu provocări inedite. Deși nu se cunoșteau înainte, cei doi artiști au reușit să-și creeze o legătură puternică ce le-a transforma echipa într-una câștigătoare. Pe lângă repetițiile de zi cu zi ca și echipă, Jazzy Jo și Zarug obișnuiesc să se pregătească și individual.

“Eu mi-am disperat vecinii, marchează o premieră.”, a mărturisit Zarug. Acesta spune că nu o cunoștea pe Jazzy Jo înainte de această emisiune, poate doar din scurte interacțiuni în cadrul altor proiecte importante.

“E o plăcere să fii plătit să faci lucruri care să te și distreze. Am ajuns să facem lucruri total neașteptate.”, a subliniat artistul. În ceea ce o privește pe Jazzy Jo, aceasta spune că îl știa pe Zarug din fața micilor ecrane și că întotdeauna l-a apreciat.

Citește și: Viața și cariera marelui actor Constantin Dinulescu. Povești incredibile într-un interviu de basm

“Avem o căsnicie perfectă.”, spune Zarug. Cei doi recunosc că diferențele care îi caracterizează sunt de cele mai multe ori avantaje folosite pe ringul spectacolului. Cu toate acestea, Jazzy Jo și Zarug își recunosc punctele comune ce ajung să îi lege totuși în momentele dificile.

“Pe mine mă distrează că e foarte serioasă. E fun că eu nu-s deloc așa.”, subliniază Zarug. Cât despre celelalte echipe, partenerii și-au spus părerea pentru fiecare în parte.

Jazzy Jo și Zarug, despre concurenții de la “Te cunosc de undeva”

Jazzy Jo și Zarug își susțin unul altuia puterea de echipă, însă recunosc că și colegii lor sunt la fel de implicați în competiție. Deși pentru cei doi totul este ca o joacă, iată că alte vedete tind să devină ia tot mai în serios manifestarea artistică.

“Nu mă așteptam ca Ilona să fie așa mare cântăreață și extrem de competitivă. Ilona chiar a luat-o în serios.”, spune Zarug. Cât despre Jazzy Jo, aceasta este de părere că Ilona nu a mi participat până acum în cadrul niciunei competiții. Zarug recunoaște că prejudecățile pe care le-a avut până la momentul actual despre oamenii din jurul său l-au făcut să nu-i recunoască pe cei mai carismatici dintre aceștia.

Citește și: Daniel Nuță răspunde provocării Happy Blitz. Care sunt lucrurile neștiute despre celebrul actor

“Am descoperit oameni mișto și Romică are o bucurie de viață de-a dreptul inspirațională. Eu sunt sticla de apă mototolită și aruncată lângă gunoi.”, a mărturisit Zarug, concurent “Te cunosc de undeva”. Cât despre Emi și Cuza, acesta recunoaște că își permite anumite glume, asta pentru că au mai luat parte la aceleași show-uri împreună.

“Te cunosc de undeva” este show-ul care te ține în priză și îți arată fața artiștilor, așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

În articolul

CulTour 2022: Jazzy Jo și Zarug în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”. Cum au ajuns cei doi artiști să formeze o echipă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x