CulTour 2022: Povestea prieteniei adevărate. Emi și Cuza, într-o discuție sinceră cu Alexandra Gherman

Publicat pe 09.05.2022 la 18:00 Actualizat pe 09.05.2022 la 18:03

Emi si Cuza își spun la CulTour 2022 povestea prieteniei adevărate. Cum a început totul și cum au reușit cei doi să facă față provocării "Te cunosc de undeva".

Emi și Cuza își spun la CulTour 2022 povestea prieteniei și dau detalii din culisele emisiunii “Te cunosc de undeva”. Cei doi artiști se cunosc încă din copilărie și au trecut prin nenumărate provocări împreună, iar acum sunt pregătiți să le arate tuturor cum fac față celor mai arzătoare probe ale celebrei emisiunii.

Dacă Cuza a mai participat în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, însă Emi s-a aflat la prima încercare. Cu toate acestea, a reușit să facă față cu brio provocărilor impuse și s-a lăsat dus de val alături de prietenul său.

Povestea prieteniei adevărate cu Emi și Cuza

Sezonul 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva” îi aduce în prim-plan pe Emi și Cuza, cei doi artiști carismatici care reușesc de fiecare dată să aducă un zâmbet pe buzele celor din fața televizoarelor. Se cunosc de mici și de-a lungul timpului au trecut prin nenumărate experiențe împreună. Au reușit să-și construiască o relație de prietenie mai strânsă ca niciodată și au venit la CulTour 2022 pentru a-și povesti experiențe adunate în timp.

Dacă Cuza a mai participat în cadrul competiției, Emi s-a aflat la prima încercat și totuși a reușit să facă față cu brio provocărilor impuse.

“Eu am mai fost acum cinci ani. Eram mult prea mic, prea rușinos să mă integrez în orice gașcă, atunci nu m-am simțit confortabil. Eram cel mai mic, veniseră toți artiștii, eu eram mic.”, a mărturisit Cuza de la Noaptea târziu. Artistul spune că odată cu fiecare personaj, intri în pielea altui om și astfel îți descoperi multiple personalități pe care nu le credeai posibile.

Dacă atunci când Cuza a participat în cadrul emisiunii, Emi a stat în spatele scenei, de data aceasta s-a aflat chiar în fața camerelor de filmat și a performat alături de prietenul său. Dacă acum cinci ani cei doi prieteni și-ar fi dori să fie alături unul de celălalt, în prezent visul li s-a adeverit.

Emi si Cuza, împreună la “Te cunosc de undeva”

“Noi suntem instalatori și zugravi și cântăreți. Cred că cel mai mare atu e că vrem să ne distrăm. Concursul e doar un pretez ale unor piedici, concursul e cu tine, chiar dacă e un clișeu. E un adevăr. Te cunosc de undeva e o îndepărtare de tine.”, a spus Cuza.

Dacă Emi nu are preferințe în ceea ce privește personajele interpretate, Cuza spune că ar prefera să intre în pielea lui Vali Vijelie sau a lui Alin Oprea. De asemenea, i-ar plăcea să îl interpreteze pe Andreea Bocelli.

“Teama mea e să fiu travesti, spune Cuza. Nu mă deranjează, dar mi-e frică. Unde dansezi, nu cânți. Ca provocare mișto este să ai personaje cu multe particularități. Am avut un personaj unde am muncit, Emi a munci o săptămână, ore întregi. Atât Emi, cât și Cuza sunt de părere că în cel mai nou sezon de la “Te cunosc de undeva” nu există echipe slabe sau mai puțin pregătite.

“E o gașcă tânără, mișto, nu ne simțim presați de ideea de show. Totul e atât de bine pus la punct și nu simți presiune.”, a mai adăugat Cuza.

În articolul

CulTour 2022: Povestea prieteniei adevărate. Emi și Cuza, într-o discuție sinceră cu Alexandra Gherman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x