CulTour 2022: Test de compatibilitate cu Alina Florescu și Bogdan Talașman. Cum au răspuns actorii din “Adela” celor mai haioase întrebări

Publicat pe 25.05.2022 la 09:56 Actualizat pe 25.05.2022 la 22:20

Alina Florescu și Bogdan Talașman au răspuns celor mai haioase întrebări într-un test de compatibilitate creat chiar de Cristina Ciobănașu.

Alina Florescu și Bogdan Talașman

Alina Florescu și Bogdan Talașman

Facebook/Adela

Alina Florescu și Bodgan Talașman au venit în cadrul CulTour 2022 pentru a răspunde unei provocări amuzante, dar și pline de adevăr. Personajele lor din “Adela” vor ieși din nou la lumină și își vor dezvălui cele mai ascunse secrete de până acum. După aproape doi ani de muncă în echipă, cei doi actori se vor lăsa descoperiți.

Cristina Ciobănașu este responsabilă de provocarea lansată și este de asemenea curioasă să afle cum sunt personajele celor doi în afara platourile de filmare.

Test de compatibilitate cu Alina Florescu și Bogdan Talașman

Alina Florescu și Bogdan Talașman lucrează deja de aproape doi ani pe aceleași platouri de filmare. La începutul filmărilor, niciunul dintre cei doi nu avea habar că își vor fi alături și în sezonul patru al serialului. Cu toate acestea, faptul că au semnat un contrat de la început pentru două sezoane, i-a făcut să spere la mai mult.

Alina Florescu a mărturisit că cel de-al patrulea sezon al serialului “Adela” a fost mai mult decât surprinzător, iar fiecare secvență a reușit să aducă o cu totul altă valoare întâmplărilor neașteptate.

“La mine, Adela a venit într-un moment special și s-a lipit perfect cu viața mea reală. În viața reală am avut aceleași probleme. Foarte mișto echipa și atmosfera, nu s-au văzut problemele, nu au ajuns la noi, actorii.”, a mărturisit Bogdan Talașman. Cât despre Alina Florescu, aceasta spune că “Adela este ca o a doua familie”. Frumoasa actriță lucrează cu aceiași oameni încă de la serialul “Sacrificiul”. Despre chimia dintre ei, Alina Florescu spune că a fost instantă, asta pentru că s-au înțeles încă de la început fără nicio problemă.

Citește și: Daniel Nuță răspunde provocării Happy Blitz. Care sunt lucrurile neștiute despre celebrul actor

“Ne-am permis, doi prieteni care se jucau în fața camerelor.”, a mărturisit Alina Florescu. Cei doi formează în serialul “Adela” unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Dorin și Laura, două personaje la fel de amuzante ca și actorii din viața reală.

Cum au răspuns întrebărilor actorii intrați în pielea personajelor

Dorin și Laura sunt Alina Florescu și Bogdan Talașman, doi dintre cei mai iubiți actori din România. Cele două persoanje s-au transpus dincolo de platourile de filmare și au creat cel mai haios interviu realizat până acum de echipa CulTour 2022.

Se pare că celebrul cuplu se cunoaște extrem de bine, asta pentru că atunci când vine vorba despre micul dejun, amândoi știu că “Laura” este cea care se ocupă cel mai des de această sarcină. Cât despre “Dorin”, acesta este cel care se alintă în momentele romantice. Îndrăgostiții din serial se pricep la fel de bine să cântă, dar și să ciocnească un pahar de vin în clipele de odihnă și romantism.

Citește și: Georgeta Bucur, despre lecțiile pe care le-a învățat de la copiii cu sindrom Down. Cum a ajuns să înființeze asociația Down Plus București

“Dorin” spune că “Laura” este mai sexi, nu doar datorită frumuseții, ci și zodiei sale. O leoiacă poate fi pe cât de periculoasă, pe atât de senzuală. În ceea ce privește sportul, amândoi sunt de părere că practică la fel de multe exerciții fizice. În cadrul cuplului, “Dorin” este cel care spune întotdeauna cele mai multe glume deocheate, dar este și cel mai sensibil. De cealaltă parte, “Laura” este mama perfectă, cea care are întotdeauna grijă de bebeluș.

În articolul

CulTour 2022: Test de compatibilitate cu Alina Florescu și Bogdan Talașman. Cum au răspuns actorii din “Adela” celor mai haioase întrebări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x