CulTour 2022 : Sore, povești despre experiența Dancing on Ice România. Cum reușește artista să îmbine utilul cu plăcutul

Publicat pe 12.04.2022 la 10:37 Actualizat pe 12.04.2022 la 17:52

Sore a vorbit pentru prima oară la CulTour despre experiența Dancing on Ice România. Vedeta a dezvăluit cum și-a început călătoria pe gheață și cum a reușit pe parcursul mai multor luni să îmbine viața personală cu cea de pe scenă.

Sore poartă un costum roșu de gală, are părul desprins, lung și stă alături de Grațiano Dinu

Sore și Grațiano Dinu înainte de show-ul inedit de pe gheață

Instagram/Sore

Sore se numără printre artistele care participă la momentul actual în cadrul competiției Dancing on Ice România. Vedeta a mărturisit la CulTour 2022 că experiența a reușit să-i confere o nouă stare de bine pe care a regăsit-o doar pe patinoar, alături de coregraful Grațiano Dinu.

Aceasta a dezvăluit într-un interviu inedit cum și-a început noua călătorie și cum a reușit de-a lungul mai multor luni să îmbine utilul cu plăcutul.

Sore, povești inedite despre experiența Dancing on Ice România

Sore a mărturisit că experiența Dancing on Ice a reușit să o readucă la amintirile din copilărie, atunci când alături de tatăl său se afla pe gheață și încerca să patineze ca profesioniștii. Pentru a-și întregi piesele de puzzle lipsă, aceasta a accepta provocarea menită să-i readucă clipele de mult pierdute.

“Patinajul a fost un vis neîmplinit, întotdeauna mi-a plăcut. Orice ține de dans, eleganță, expresivitate artistică, îmi place.”, a mărturisit Sore pentru CulTour 2022. Artista spune că poate compara experiența de acum cu cea din copilărie, asta pentru că bucuria pe care o are când se află pe gheață este aceeași cu cea din trecut.

De asemenea, aceasta a punctat faptul că îți trebuie o anumită doză de curaj, dar și de adrenalină pentru a putea să efectuezi toate prizele de care ai nevoie pentru o reprezentație de succes. Sore spune că nu s-a dat înapoi de la nicio provocare. Pe când mergea alături de tatăl ei pe patinoare, artista și-a creat multe momente inedite alături de acesta.

Citește și: Happy Blitz cu Claudia Vasile. Cum a răspuns actrița din “Adela” celor mai arzătoare întrebări

“Am o amintire fantastică cu tata. Mergeam în cerc, tata își pusese patinele și a apărut un copil în fața lui și s-a aruncat pe jos pentru că a vrut să-l evite.”, a povestit Sore în cadrul CulTour 2022. Cât despre momentele dificile, artista spune că durerile s-au numărut printre acestea. De asemenea, oboseala psihică se numără printre inconveniente.

Cum reușește Sore să facă față presiunii de pe gheață

Sore recunoaște că atunci când obosește poate fi mult mai dificilă, însă odată ce își recapătă forțele, devine o persoană de neclintit. De asemenea, alături de Grațiano reușește să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri.

“Ce am învățat în ultimii ani, să nu mai țin în mine. Asta se întâmplă și cu Grațiano, pentru că el e o persoană introvertită. L-am învățat să trăiască intens și binele și răul. Ne certăm, ne împăcăm și iese totul bine.”, a declarat Sore pentru CulTour 2022.

Deși are puțin timp la dispoziție pentru a se pregăti pentru un atrenament intens, Sore spune că întotdeauna își găsește puterea de a merge mai departe, indiferent de situație. Este perfecționistă și reușește de fiecare dată să își ducă planurile la bun sfârșit.

Citește și: De ce este important somnul în viața noastră și cum îi putem îmbunătăți calitatea. Ce spun specialiștii

“Deși cei de acasă își imaginează că stăm 12 ore, nu poți să stai mai mult de trei ore pe gheață. Pe măsură ce echipele s-au mișcorat, avem mai multe ore. Astăzi repetăm pe bucăți. Restul zilelor avem repetiții la sala de dans. Depinde de coregrafie, trebuie să te încălzești. 3 ore te consumă psihic, fizic, plus toate interviurile.”, a mărturisit artista.

În articolul

CulTour 2022 : Sore, povești despre experiența Dancing on Ice România. Cum reușește artista să îmbine utilul cu plăcutul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x