CulTour 2022: Turul casei cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Actorii din “Adela” și-au prezentat locuința

Publicat pe 04.05.2022 la 16:31 Actualizat pe 04.05.2022 la 17:45

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au prezentat locuința în cadrul CulTour 2022. Cei doi îndrăgostiți au organizat turul casei.

Oana Moșneagu este îmbrăcată în negru, iar Vlad Gherman poartă ținuta pe care o îmbracă și personajul său din serialul "Adela"

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au organizat turul casei în cadrul CulTour 2022

Instagram/Vlad Gherman

Un cuplu îndrăgit de toți telespectatorii serialului “Adela”, dar și unii dintre cei mai carismatici actori din celebra producție și-au prezentat în cadrul CulTour 2022 locuința în care s-au mutat definitiv de ceva vreme. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au prezentat turul casei lor, locul în care își petrec clipele de odihnă, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Formează un cuplu de ceva timp, iar acest pas a venit firesc în cadrul relației lor. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare, dar și parteneri de viață în timpul liber.

Turul casei cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman la CulTour 2022

O nou ediție CulTour 2022 îi aduce în fața micilor ecrane pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai serialului “Adela”. De au anunțat că formează un cuplu, deși toată lumea bănuia de ceva vreme, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au demonstrat că sentimentele lor sunt mai mult decât un scenariu de film. Vacanțe petrecute împreună, momente liniștite unul lângă celălalt, dar și clipe minunate alături de colegii de pe platourile de filmare, așa se poate descrie viața celor doi.

Oana Moșneagu s-a mutat împreună cu Vlad Gherman atunci când relația lor era deja oficială și toată lumea cunoștea legătura lor amoroasă. Deși vedeta spune că zona în care trăiește acum este mult mai limitată din punct de vedere logistic, faptul că împarte același spațiu cu partenerul său de viață o face să uite de toate problemele apărute ulterior.

Vlad Gherman recunoaște de asemenea că cele mai multe dintre schimbările care au avut loc în casa sa au venit odată cu mutarea celebrei sale iubite. Cei doi îndrăgostiți au făcut schimbări majore, iar cea mai mare este montarea unui dulap cu oglinzi pe care l-au mutat în sufragerie. De asemenea, nenumărate polițe stau suspendate pe cei mai mulți dintre pereții casei, pline cu amintiri strânse de-a lungul timpului.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își prezintă locuința

Deși au recunoscut că au făcut o greșeală atunci când și-au montat un televizor în dormitor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au bucurat să își prezinte și restul casei. Dormitorul actorului a devenit acum un sanctuar pe care îl împarte cu partenera sa de viață.

Din nou, obiecte frumos aranjate pe câteva polițe au fost prezentate pe rând de cei doi actori din “Adela”. Vlad Gherman s-a arătat mai mult decât mândru să își facă simțită îndemânarea prin prezentarea unei comode care a necesitat cinci ore de montare.

Atât Oana Moșneagu cât și Vlad Gherman au recunoscut că cel din urmă este bucătarul casei, iar frumoasa actriță se ocupă în același timp de spălatul rufelor. Magneții de frigider sunt un alt exemplu al momentelor romantice petrecute împreună, în vacanțe sau mici momente de tandrețe. Astfel, Vlad Gherman le-a arătat tuturor felicitarea pe care a primit-o din partea nepoatei sale, Sofi.

Cât despre animăluțele de pluș, acestea nu puteau lipsi din locuința în care este prezentă și partea feminină a relației. Un leu și o maimuță pe care Oana Moșneagu le păstrează drept amintire.

În articolul

CulTour 2022: Turul casei cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Actorii din “Adela” și-au prezentat locuința

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 mai 2022. Fecioarele sunt creative. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aplicaţia de dating exclusiv pentru creştini. Tinerii trebuie să spună ce muzică ascultă şi daca ţin posturile
a1.ro
Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Celebrul actor locuiește într-o comună, alături de iubita lui
Catine
Iulia Albu, un om sensibil, care a renunțat la cariera de avocat pentru modă: „O femeie puternică plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare”
retetefeldefel.ro
Prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure
useit.ro
Sateliții lui Elon Musk ar putea fi în pericol. Cercetătorii militari chinezi cred că armata trebuie să aibă capacitatea să îi distrugă
as.ro
Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi. Cum a reacţionat Charlotte
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite. Aici se merită să trăiești! La polul opus e România
x