Cuza la CulTOUR – Noaptea Târziu în izolare

Publicat pe 21.08.2020 la 09:33 Actualizat pe 26.08.2020 la 13:49

Cuza aka Adrian Popescu, din trupa Noaptea Târziu, a inspirat o generație întreagă cu proiectul lor, folosind efecte inedite pentru a realiza filmulețe pe canalul lor de YouTube.

Cuza la CulTOUR – De la Noaptea Târziu la izolare

Cuza la CulTOUR – De la Noaptea Târziu la izolare

Cuza aka Adrian Popescu, din trupa Noaptea Târziu, a inspirat o generație întreagă cu proiectul lor, folosind efecte inedite pentru a realiza filmulețe pe canalul lor de YouTube. Avantajul este că succesul i-a lovit la o vârstă matură.

Trupa Noaptea Târziu a cunoscut succesul în 4 ore, când a ajuns la radio. El și ceilalți doi colegi ai săi de echipă au făcut texte comice pentru filmulețe pe care le-au postat, iar mesajele transmise prin intermediul acestora inspiră o generație.

Ideea seriei de video-uri Bad Jokes a venit la o bere, fiind un exercițiu de comedie, fără să fie pusă în versuri. Celor de la Noaptea Târziu, le place să facă satiră socială, fiind un lucru educativ pentru publicul ascultător. Datoria unui creator de conținut nu e să educe, dar să nu strice, atrăgând atât părinții, cât și copiii. Cuza împreună cu trupa sa va scoate mai multe piese proprii la care textul o să conteze.

Despre perioada de izolare, Cuza povestește că s-au adaptat. El a improvizat un mic studio la el acasă unde s-a putut întâlni cu colegii săi de trupă și au lucrat în continuare. La începutul pandemiei, lui Cuza i-a fost teamă de acest virus, fiind îngrijorați pentru părinții lui, iubita și prietenii lui.

Planurile de viitor pe care le avea s-au spulberat din cauza pandemiei și acum are altele în construcție, spune Cuza. Din păcate, planurile tuturor depind de ceea ce se întâmplă în jur și se organizează din pas în pas.

Cuza spune că nu vrea să facă conținut doar de dragul de a face, ci vrea mereu să dea tot ce poate și să nu îi fie rușine cu ceea ce a postat de-a lungul anilor.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă

În articolul

Cuza la CulTOUR – Noaptea Târziu în izolare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp