Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă

Publicat pe 19.08.2020 la 09:48 Actualizat pe 19.08.2020 la 10:07

Șerban Copoț, cunoscutul realizator TV și solist, ne-a povestit despre perioada de izolare alături de familie, când a petrecut mai mult timp cu cei doi băieți ai săi și școala online a fost cel mai mare chin pentru el.

Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă

Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă

Șerban Copoț, cunoscutul realizator TV și solist, ne-a povestit despre perioada de izolare alături de familie, când a petrecut mai mult timp cu cei doi băieți ai săi și școala online a fost cel mai mare chin pentru el. Toata familia contribuia, ajutându-l pe băiatul lor cel mare la teme.

În izolare, Șerban a avut mai mult timp să se ocupe de renovarea casei și a tencuit și văruit. El simte că în perioada pandemiei aerul s-a mai curățat, iar natura a respirat fără noi, oamenii. În perioada de autoizolare, el și soția sa au organizat pentru cei mici o activitate numită “acasă express”, un quest cu treasure hunt pentru ca Teddy, băiatul cel mare, să primească jucăriile pe care și le dorea.

Șerban a dezvoltat Manualul Exploratorilor și Liga Exploratorilor pentru puști. Acest manual vine în ajutorul celor mici care au spirit de aventură și doresc să învețe cât mai multe despre natură și cum să se descurce departe de civilizație.

Liga Exploratorilor este un cerc de prieteni unde cei mici învață cum să se descurce în situații dificile. Șerban a reușit să dezvolte un modul educational prin tabăra organizată pentru 100 copii, prin intermediul Ligii înființate.

Pandemia i-a dat planurile pentr cap pentru că urma ca în această vară organizeze încă 4 astfel de tabere penrtu copii.

Șerban spune că lipsa oamenilor în natura a făcut bine cât am stat cu toții în izolare. Se vorbește prea mult despre diferențele dintre generații, dar nu și despre ce primim de la generațiile trecute și cum învățăm din greșelile altora atunci când vine vorba de mediu și cum avem grijă de natură, dar și unii de alții. Din păcate, totul se învârte în jurul consumerismului, alergăm prea mult după bani și uităm de viața în sine.

Când s-au relaxat restricțiile, Șerban și familia lui au plecat la Constanța. Cel mic este un buclucaș, mereu e pus pe șotii și planuri. Mereu e panicat Șerban când e linște în casă.

Printre planurile de viitor, Șerban va pregăti cursurile de explorator pe lângă București, dar se va întoarce și la filmări. De asemenea, el pregătește ieșiri cu familia la munte și la mare, pentru a se bucura din nou de natură.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie

În articolul

Șerban Copoț la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp