Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Publicat pe 20.08.2020 la 10:05 Actualizat pe 20.08.2020 la 10:18

Solistul Randi ne-a povestit că în perioada de izolare a reușit să facă sport mai mult, a citit și a făcut muzică, după ce și-a luat sculele necesare de la studio.

Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Solistul Randi ne-a povestit că în perioada de izolare a reușit să facă sport mai mult, a citit și a făcut muzică, după ce și-a luat sculele necesare de la studio. Astfel, el a reușit să facă un album. Randi ne dezvăluie că unele piese noi sunt inspirate de perioada pandemiei. Acest album, care este și primul lui album solo, va fi lansat în toamnă.

După ce s-au ridicat restricțiile, Randi a mărturisit că a ieșit mai mult, nu doar la alergat, cum obișnuia să facă în timpul stării de urgență. De ziua lui, după ce a luat sfârștit starea de urgență, el a sărbătorit cu câțiva prieteni.

Randi nu crede că această perioadă de izolare ne-a schimbat prea mult sau ne-a făcut să privim lucrurile cu alți ochi. Oamenii care au avut întotdeauna grijă și au fost preocupați de sănătatea lor, a celor dragi, dar și de natură, probabil vor rămâne la fel. În schimb, persoanele care abia au așteptat să se ridice restricțiile pentru a ieși în aglomerație, din păcate, vor rămâne cu aceleași obiceiuri care i-ar putea pune în pericol în această perioadă.

Solistul spune că nu s-a simțit anxios sau depresiv în perioada de izolare și de fel nu este un om stresat. În perioada cât a stat acasă, Randi a terminat câteva seriale pe care le începuse și a făcut sport mai des. Cele mai mari incertitudini în prezent sunt cele legate de concerte și de când vor reveni lucrurile la normal.

Randi a ratat vacanța pe care o plănuise în Bali, dar acum își dorește să meargă cu cortul în apropiere de Vama Veche și apoi la Cazanele Dunării, undeva aproape de granița cu Serbia. Solistul consideră că e mai bine să ne facem vacanțele în țară pentru a susține afacerile de aici, mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere economic.

Îndemnul lui Randi e să îi respectăm pe cei din jur și să respectăm regulile, fiind mai decenți și mai conștienți de ceea ce se întâmplă.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

În articolul

Randi, interviu de poveste la CulTour

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:20
Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui
Happy People • la 00:27
După marele concert marca RBD, Maite Perroni vorbește despre refuzul foștilor ei colegi, Poncho și Dulce
Happy People • ieri la 15:44
Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia
Happy People • ieri la 13:33
Zuria Vega arată spectaculos după două nașteri. Actrița din "Refugiul" impresionează cu silueta ei
Happy People • ieri la 11:03
Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone
Happy People • ieri la 09:36
La 61 de ani Maribel Guardia arată impecabil. Secretul din spatele unui corp perfect

PARTENERI

Antena 1
Iubita lui Florin Ristei, imagini amuzante din mașină. Cum se descurcă Naomi Hedman la lecțiile de Limba Română: VIDEO
Observator
Varianta mai contagioasă a coronavirusului se răspândește în România. Cazuri confirmate în București, Giurgiu și Suceava
Zu TV
Era și cazul! Gigi Hadid a dezvăluit numele fetiței. A fost o alegere inspirată?
Antena Sport
Un român a devenit faimos în toată lumea după ce a spart 27 de bănci şi a furat jumătate de milion de euro: "Se poate face orice, doar că există o problemă"
Antenastars
Theo Rose, dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit al surorii sale: „Mi s-a părut un gest deplasat și i-am zis că și-o încearcă aiurea”