Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Publicat pe 20.08.2020 la 10:05 Actualizat pe 20.08.2020 la 10:18

Solistul Randi ne-a povestit că în perioada de izolare a reușit să facă sport mai mult, a citit și a făcut muzică, după ce și-a luat sculele necesare de la studio.

Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Randi, interviu de poveste la CulTour - Ce planuri de viitor are solistul

Solistul Randi ne-a povestit că în perioada de izolare a reușit să facă sport mai mult, a citit și a făcut muzică, după ce și-a luat sculele necesare de la studio. Astfel, el a reușit să facă un album. Randi ne dezvăluie că unele piese noi sunt inspirate de perioada pandemiei. Acest album, care este și primul lui album solo, va fi lansat în toamnă.

După ce s-au ridicat restricțiile, Randi a mărturisit că a ieșit mai mult, nu doar la alergat, cum obișnuia să facă în timpul stării de urgență. De ziua lui, după ce a luat sfârștit starea de urgență, el a sărbătorit cu câțiva prieteni.

Randi nu crede că această perioadă de izolare ne-a schimbat prea mult sau ne-a făcut să privim lucrurile cu alți ochi. Oamenii care au avut întotdeauna grijă și au fost preocupați de sănătatea lor, a celor dragi, dar și de natură, probabil vor rămâne la fel. În schimb, persoanele care abia au așteptat să se ridice restricțiile pentru a ieși în aglomerație, din păcate, vor rămâne cu aceleași obiceiuri care i-ar putea pune în pericol în această perioadă.

Solistul spune că nu s-a simțit anxios sau depresiv în perioada de izolare și de fel nu este un om stresat. În perioada cât a stat acasă, Randi a terminat câteva seriale pe care le începuse și a făcut sport mai des. Cele mai mari incertitudini în prezent sunt cele legate de concerte și de când vor reveni lucrurile la normal.

Randi a ratat vacanța pe care o plănuise în Bali, dar acum își dorește să meargă cu cortul în apropiere de Vama Veche și apoi la Cazanele Dunării, undeva aproape de granița cu Serbia. Solistul consideră că e mai bine să ne facem vacanțele în țară pentru a susține afacerile de aici, mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere economic.

Îndemnul lui Randi e să îi respectăm pe cei din jur și să respectăm regulile, fiind mai decenți și mai conștienți de ceea ce se întâmplă.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Șerban Copoț la CulTOUR – Despre izolarea cu copiii și aventurile din casă Aurelian Temișan la CulTOUR – Despre dorul de spectacole

În articolul

Randi, interviu de poveste la CulTour

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x