Stufat de miel cu împletitură din usturoi și garnitură de cușcuș
Publicat pe 10.04.2018 la 08:58 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:13
Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.
Chef Dan Bogatu este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.
Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.
Ingrediente:
- ceapă verde
- usturoi verde
- sare cu aromă de vin
- piper în mai multe culori
- ulei de măsline
- unt
- un pahar cu apă
- roșii cherry
- vin
- suc din roșii cu amidon
- supă de pui
- cușcuș
- năut
- ardei gras în 3 culori
Cum verifici dacă s-a încins tigaia, de ce untul se pune la topit după ce s-a încins uleiul, cum se face crusta la miel și alte secrete descoperiți în clipul de mai jos.