Octavian Strunilă la CulTOUR – Despre perioada de auto-izolarea

Publicat pe 04.08.2020 la 11:01 Actualizat pe 04.08.2020 la 14:32

Actorul Octavian Strunila s-a bucurat de faptul că a putut petrece mai mult timp cu cei dragi, cu copiii săi, cât a stat în auto-izolare.

Actorul Octavian Strunila s-a bucurat de faptul că a putut petrece mai mult timp cu cei dragi, cu copiii săi, cât a stat în auto-izolare. El se bucură de faptul că în pandemie, cât copiii lui au fost ocupați cu școala online, Octavian și soția sa au putut să îi observe pe micuți, văzând exact cum se descurcă ei la școală.

Octavian a mărturisit că, la fel la fiecare dintre noi, și el își făcea griji și una dintre temeri este cea de redeschiderea teatrelor. El speră să uităm pe viitor că pandemia ne-a făcut să ne distanțăm atât de mult, să nu mai dăm mâna atunci când ne întâlnim unii cu alții sau sa nu ne mai îmbrățișăm. Oamenii au nevoie de apropiere.

În perioada pandemiei, Octavian Strunilă a comunicat cel mai mult cu Adrian Ștefan, de la Moonlight Breakfast. Împreună lucrează la mai multe proiecte. Cei doi sunt prieteni de mulți ani. Octavian, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, vor face adaptarea unui film celebru, iar el lucrează la text.

Cel mai mult lui Octavian i-au lipsit plimbările în auto-izolare, dar și turneele și deplasările în țară. Cât au stat acasă, el și familia s-au jucat Activity și Scrabble. După ce trece pericolul pandemiei, Octavian își dorește să meargă la mare cu soția și copiii lor.

El nu crede că pandemia și acest nou virus ne va schimba felul de a fi. Oricât ar spune oamenii că după ce scapă de o experiență neplăcută se vor schimba, de obicei, ei tind să dea uitării toate acele promisiuni făcute în momente de disperare. La fel ca în celelate cazuri, el crede că ne vom vedea toți de viețile noastre, ca înainte de pandemie. E posibil ca toți să își dorească să se revadă cu cei dragi cu mai mult interes decât înainte.

Octavian își dorește mult să ne reîntoarcem la normalitate, dar să uităm niște obiceiuri nesănătoase. Nu trebuie să abandonăm lucrurile care ne bucură, cu atât mai puțin bucuria care vine din lucrurile mici.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30!

Citește și: Anca Sigartău la CulTOUR: Despre perioada de pandemie Mihai Sturzu la CulTOUR, ne povestește despre perioada de izolare

În articolul

Octavian Strunilă la CulTOUR – Despre perioada de auto-izolarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp